Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tekst mojego faceta ,zalamka

Polecane posty

Gość gość
ale ja lubię lekko dominujących facetów, takich przy których można się poczuć jak krucha istotka. x Chyba jak dzi*ka, chciałaś powiedzieć... żałosne

Gość gość
Ja bym sobie na takie traktowanie nie pozwoliła to gruba przesada przecież to jakiś cham. Na bank nigdzie bym nie pojechała.

Gość gość
gość dziś gość dziś A jak Cię dopingował ten Twój 'prostolinijny' facet? Powiedział, że albo chudniesz, albo sayonara? xD X Pomagał z przy maluchach, bardzo się starał. I nadal to robi. Dostałam karnet na siłownię (tak ułożony trening i godziny, aby jak on przyszedł z pracy mógł zająć się dziećmi ) w weekend chodziłam na basen, robił mi jedzonko, aby maluchy, karmione piersią też zdrowo od mamy się odzywialy. Może dla niektórych śmieszne i chore. Sama nie wiem czy mialalbym chęci i siłę na odchudzanie się.

Gość gość
Kochana zastanow sie i moze porozmawiaj z nim uswiadom go ze to co powiedzial zabolalo cie

Gość gość
Bazienka ty to lepiej wypierdalaj z forum,albo wróc z nowym nickiem,bo tak się skompromitowałaś że nikt cię już nigdy na poważnie nie wezmie.

Gość gość
Ja się z nią zgadzam

Gość gość
Niech frajer spada już chwilę po tych słowach bym go pożegnała

Gość gość
Ja bym chciała mieć takiego faceta, mnie nikt nigdy nigdzie nie zabrał.:(

Gość gość
Lepiej w domu siedzieć niż jechać gdzieś z kimś kto takie poglądy

Gość gość
No co ty sama się gdzies zabierz uzbierasz i pojedziesz nie będziesz musiala sie prosić

Gość gość
Mogę się założyć o miliony że te które się tak oburzają to są bardzo młode dziewczyny które mało o życiu wiedzą.

Gość gość
gość dziś - ja oburzyłam się jako jedna z pierwszych. Faktycznie, jestem bardzo młodą dziewczyną. Mam zaledwie 30 +:)

Gość gość
Bardziej chodził o o to że nie masz foswiadczenia w związkach czy malzenstwach.

Gość gość
Jakieś tam mam. Ale ja mam szczęście, że wybieram sobie facetów, którzy wiedzą czym jest szacunek do drugiej strony.

Gość gość
Szacunek to szacunek i nie ma nic wsp9lnego z pierwotnym i instyktami. A te pierwotne instynkty każą kobiecie "ładnie pachnieć i ładnie wyglądać "

Gość gość
gość dziś Haha I może jeszcze każą jej tolerować chamów? :) Podnieś poziom, dziewczynko, może kiedyś wyjdziesz z tej patoli, w której tkwisz.

Gość gość
Tu nie chodzi o to, żeby ładnie pachnieć i ładnie wyglądać, tu chodzi o tekst, że kobieta jest tylko do obrabiania ptaka. A tak nie jest. Nie mam nic przeciwko ogólnemu zadbaniu, ale ten tekst jest uwłaczający, a na coś takiego bym w swoim związku nie pozwoliła.

Gość gość
Ja tam lubię jak facet jest trochę takie chamski i męski. I tak i tak wiadomo że faceci lubią sex oralny, i ze tego oczekują i że wpływa to na ich poczucie szczęścia. A czy on powie " zrób mi ładnie koło ptaka" czy zacytuję wiersz miłosny zakończony prośba o sex oralny, to co to za różnica.

Gość gość
Może nie jest TYLKO od odrabiania ptaka ale jest to jedno z jej 4 podstawowych funkcji.

Gość gość
Dbanie o siebie jest fajne dla siebie ale nie pod faceta........będziesz sama całe życie.

Gość gość
No i super wole być sama niż dawać sobą poniewierać

Gość gość
Skończyłam studia, pracuje i dobrze zarabiam nie będzie mi facet z takimi tekstami wyjeżdzał

Gość gość
Nie jestem jakąś cnotką ale nie możemy sobie na takie traktowanie pozwalać

Gość gość
Ja dzięki kafeterii doceniam swojego męża:D A może po prostu sama nie pochodzę z głębokiej patoli, wybierałam zawsze facetów na poziomie, szacunek dla siebie i kogoś jest dla mnie czymś naturalnym i pewnie dlatego przejawy zachowań marginesu społecznego mnie szokują. A widzę, że dla wielu wypowiadających się to normalność. Współczuje życia. Moj mąż ma dominujący charakter, jest kierownikiem dużej firmy, w łózku lubi dominować ale ja jestem dla niego partnerem w zyciu, moje zdanie jest dla niego najważniejsze. Nie wiem jak można akceptować to, że jest sie dla swojego faceta jedynie narzędziem do obciągania

Gość gość
Poganie to bydło. Chcesz faceta z krwi i kości to poszukaj chrześcijanina. Nie kolesia, który tylko biega do kościoła tylko kogoś kto wiarą żyje.

Gość gość
To nie ma nic wspólnego z patologia. Są kobiety które po prostu lubią bardziej wulgarnych czy dominujących facetów a są takie które nie lubieja, i tyle. Ja akurat lubię "obsłużyć " swojego faceta jak siedzi w fotelu i nic nie robi. Nie uwłacza mi to jakoś specjalnie, co więcej lubię pociągnąć grę i najpierw przynieść mi piwo. Kiedyś czytałam gdzieś że tylko kobiety bardzo pewne siebie są gotowe być ulegle w sexie. Ja chyba taka jestem. Jeśli autorka jest romantyczna, delikatna i mało pewna siebie to rzeczywiście taki tekst mógłby ja obrazić,ja bym się raczej zapytała czy jest pewien czy stać go na to aby taka kobieta dobrze mu robiła koło ptaszka. Trochę więcej luzu dziewczyny.

Gość gość
To nie luz to słoma z butów, zdziczenie i zwieśniaczenie po całości. Takie borynowo.

Gość gość
Haha "lubieją" ? Po co się wypowiadasz albo "przynieść MI piwo" no to wiadomo już kto pisał

Gość gość
A mnie zastanawia dlaczego dziwki dające za kasę mają do siebie więcej szacunku niż zwykłe dziewczyny :D