Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tekst mojego faceta ,zalamka

Polecane posty

Gość gość

Z racji tego że moj facet jest zapracowany, ledwo uda nam się w te wakacje wyrwać na jakiś weekend na urlop. Wczoraj facet mi mówi że już ma pomysł wszystko zorganizował, jedziemy na 4 dni. Pyta się gdzie, co i jak a on odpowiada mi takim tekstem. "A co Cię to interesuje, Ty masz ładnie wyglądać, pięknie pachnąca i dobrze robić koło ptaszka ". Poczułam się dziwnie. :(

Gość gość
Jest szczery. Kazda chciala by takiego szczerego. :)

Gość gość
Przez całe cztery dni nie zrób mu nic koło puszka i z tobą zerwie i będziesz miała go z głowy. Ps. Jeśli nie jesteś od tego, by mu robić ładnie koło puszka to kto jest? Na jakąś fajną koleżankę?

Gość gość
Wyolbrzymiasz problem :) Teraz już wiesz do czego jesteś i starań się by być w tym najlepsza :)

Gość gość
Gdyby facet powiedział do mnie coś takiego, to dostałby w twarz i przestałby być moim facetem.

Gość gość
Ona myslala, ze jest tylko do utrzymywania przez faceta i zapewniania przez niego rozrywek w zyciu...

Gość gość
Trafił co się konkretny koleś, nie frajer i fajtłapa. Uszanuj to i pięknie mu rób koło ptaszka, umalowana, odpicowana i pachnąca. A on ci się będzie rewanżował swoją miłością i szczodrością. Miłych wakacji!

Gość gość
Męskim okiem. A co w tym dziwnego? Mnie ma nic gorszego niż zabrać dziewczynę na wakacje a później mieć wrażenie że każda jest lepsza niż ta z która przyjechales:) Dlatego niech każdy robi swoje, on ogarnia finanse a Ty sprawiasz że będzie fajnie na tych wakacjach. Oczywiście mógł to ubrać w bardziej zgrabne słowa ale co do zasady to się z nim zgadzam.

Gość gość
Ja bym zerwała , ale po wakacjach ;)

Gość gość
Ale palant. A ta jedzie z nim.

Gość gość
Naprawdę pojechałabyś z kolesiem, którego zdaniem jesteś tylko ruchadełkiem? I masz mu obrabiać pałę w milczeniu, pełna wdzięczności, że Cię gdzieś zabrał? Mnie by szacunek do siebie nie pozwolił.

Gość gość
Trudno powiedzieć że to "koleś ", mieszkamy razem już 2 lata i w sumie to nie jest źle. Po prostu trochę mnie zabolało ten tekst. Chociaż na początku związku powiedział mi że sex jest dla niego bardzo ważny w życiu.

Gość gość
Też kiedyś usłyszałam, że ja tylko muszę ładnie wyglądać z tym facetem nie byłam, nawet seksu było potraktowałam to z przymrużeniem oka, ale już wiedziałam, że to burak miałam zły czas w życiu i w sumie ciekawe dla mnie było być "tylko ładną" zobaczyć jak to jest i wtedy traci się siebie, jest się przedmiotem gdyby tak mi powiedział facet z którym jestem to bym się wściekła, to znaczy, ze mnie nie kocha i ma za materac, i co w ogóle będzie jak uroda przeminie? chyba Cię zrzuci ze skały

Gość gość
Ok, seks jest ważny. Ale szacunek jest ważniejszy. Przynajmniej moim zdaniem. Nie byłabym w stanie dotknąć człowieka, który mnie do tego stopnia nie szanuje.

Gość gość
kolo ptaszka to niech se sam robi j3baniec, ja bym olala to to takie

Gość gość
Dobrze, ze jest ten temat. Szukam kobiety, która będzie mi robiła kolo ptaszka! Ładna, zadbana do 35 lat. W zamian oferuje wakacje nad bułgarskim morzem (2 tyg) i codziennie 3 posiłki + wieczorem drinki :)

Gość gość
Jest wiele kobiet które lubią być tak traktowane . Pytanie czy to był jednorazowy wybryk, źle dobrane słowa itp itd. Po dwóch latach mieszkania razem masz już chyba jakaś opinie na jego temat. Jako kobietą uważam że do pewnego stopnia taka nasza rola, być ta piękniejsza połówką, ta zawsze pachnąca:) itp itd. Może facet dobrze chciał, chciał Ci zrobić niespodziankę i powiedzieć żebyś się niczym nie martwiła, tylko źle słowa dobral.

Gość gość
Skoro tolerujesz chamstwo w stosunku do siebie... cóż, Twoja sprawa. Może Cię zwyczajnie nie stać na kulturalnego partnera na poziomie, szczególnie, że jak widać lubisz pasożytować. A pasożyty zawsze będą służyć facetom tylko do jednego. Ot taka nowoczesna prostytucja.

Gość gość
Na dzi)wki niech sie idzie ku)rwić, jest instytucja dzi)wek od tego, co robio kolo ptaszków - zapłaci dzi)wce i bedzie mial profesjonalną obsługe. Ja bym wzięła rozwód na twoim miejscu, po co sie poniżać tak?

Gość gość
O ja pierdole ale rady, - olej jego potrzeby seksualne - niech chodzi na dziwki Kafeterjanki mają dziwna wizję zwiazku:)

Gość gość
dziś A Ty masz dziwną wersję szacunku do kobiet. Załamuje mnie, że waszego ego i wasz ptak jest ponad wszystkim. To tak jakby ona rzekła: Ty tylko przynoś mi pieniądze i mi usługuj. Empatii trochę. I nie przeklinaj prostaku.

Gość gość
Z tym usligiwaniem to przesada ale tekst żebym przynosił tylko kasę mógłbym zaakceptować.

Gość gość
Seks jest ważny dla wszystkich facetow, tak bardzo, ze mało ktory uprawia go TYLKO ze swoja dziewczyna/żona ;)

Gość gość
Bazienka mam zła wiadomość dla Ciebie. Kobietą dla każdego faceta to tylko ciało, no może nie tylko ale tak z 90%.

Gość stara panna ma wyjebane
No tak..czyli pozostaje mi jednak STAROPANIEŃSTWO... chyba, że trafilby mi sie jakiś impotent, to chętnie.

Gość gość
Dlatego lepiej być samą niż z kimś, dla kogo jesteś tylko złośliwą naroślą wokół pizdy.

Gość gość
11:28 buhahahaha pozwolę sobie ukraść ten tekst.

Gość gość
gość dziś - prosze bardzo, należał swojego czasu do mojego eks. Mój eks mi powiedział, że dla bycia pierwszym moim facetem i zdeflorowania mnie, jest w stanie się męczyć ze mną, choć jestem tylko złośliwą naroślą wokół pizdy. I gdybym nie była dziewicą, to nawet by ze mną nie gadał :D Także feel free.

Gość gość
gość dziś Widzę, że już oficjalnie przyznajecie się do swojej niższości i zezwierzęcenia :) bardzo dobrze :)

Gość gość
Bazienka ty się z żadnymi nie zadajesz. :)