Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tekst mojego faceta ,zalamka

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - właśnie zabrakło mi cenzuralnych określeń, żeby to skwitować, a to naprawdę rzadkie. Gratuluję. Spowodowałeś u mnie opad wszystkiego.

Gość gość
A czymże jest szacunek do siebie samej. Mieć super życie robiąc to co się lubi :)

Gość gość
A jakie są pozostałe 3 funkcje?

Gość gość
Dbanie o dom, dbanie o dzieci, dbanie o siebie.

Gość gość
gość dziś - nie obrabiam ptaka, nie chcę dzieci i nie dbam o dom, nic dziwnego, że jestem sama. Nie spełniam prawie żadnej z moich podstawowych funkcji. P.s. nie wierzę, że istnieją tak prymitywni ludzie. Po prostu neguję takie prawdopodobieństwo, że dla kogoś kobieta to sprzątaczka, niańka, dupodajka i obrazeczek. Nie chcę żyć w świecie takich prymitywów.

Gość gość
Chama sobie wybralas, chama masz U mnie za taki tekst koleś wyleciałby szukać swoich gratów pod blokiem, ale ja mam dobra prace, własne mieszkanie i szacunek do siebie Tobie brakuje co najmniej tego trzeciego

Gość gość
Tylko że jak ona mieszka u niego to raczej nie będzie wywołała to z jego mieszkania.

Gość gość
gość dziś - no to może się spakować i wyprowadzić. Nie wyobrażam sobie spania obok kogoś takiego choćby jednej nocy. No, chyba, że jest totalnie niezaradna i wisi na facecie, w takim razie on wie, że może ją traktować jak szmatę, bo mu na to pozwala. Sorry, samodzielność to podstawa.

Gość gość
Większość polskich "dżentelmenów" to takie okazy jak ten z tytułowego posta. Nie wiadomo czy śmiać się, płakać czy załamać ręce. A co gorsza wiele kobiet godzi się na egzystencję z takimi egzemplarzami, bo: "łolabogajasamabyćniemoga".

Gość gość
To chyba prowo. Nie wierzę, że kobiety są takimi kretynkami aby być z takimi prostakami... :O

Gość gość
Ja nie widzę w tym zdaniu nic obrazliwego.

Gość gość
"A czy on powie " zrób mi ładnie koło ptaka" czy zacytuję wiersz miłosny zakończony prośba o sex oralny, to co to za różnica. " x co za debilka :D choć i tak pewnie facet to napisał między "obrzydliwy był ten obiad idiotko, nawet do garów się nie nadajesz" a "nie smakował mi obiad" też pewnie nie widzisz różnicy ? :D RÓŻNICĄ jest podejście i szacunek do drugiego człowieka, amebo umysłowa

Gość gość
"Większość polskich "dżentelmenów" to takie okazy jak ten z tytułowego posta. Nie wiadomo czy śmiać się, płakać czy załamać ręce" x DOKŁADNIE! A potem te polskie cebulactwo ma wieeelki ból sflaczałego doopska i dziwią się, że kobiety wolą obcokrajowców :D Takiemu anglikowi czy niemcowi nawet przez myśl nie przeszedłby na myśl taki prostacki tekst.

Gość gość
Takiemu anglikowi czy niemcowi nawet przez myśl nie przeszedłby taki prostacki tekst. *** miało być

Gość gość
Zacznijmy od tego, że autorka nie jest w normalnym związku, tylko w zwyczajnym układzie sponsorowanym.

Gość gość
."im biedniejsze kraje tym wieksza "moda" na utrzymywanie kobiety " x A niemcy czy angole są biedni? :D Chyba właśnie mam na myśli bogatsze kraje, tam partnerstwo jest normą. Tam facet wychodząc z takim tekstem byłby spalony. I ja z anglikami mam bardzo dobre doświadczenia, lepsze niż z polskimi burakami :)

Gość gość
Padalec :-O

Gość gość
Chyba kazdy, i kobieta i facet, podskornie wie że na tym polega związek. Swoisty handel wymienny.

Gość gość
Ja mieszkałam co prawda tylko przez 3 lata w USA i rok w Hiszpanii ale tyle co tradycyjnych rodzin w USA się naogladalam to chyba nigdzie tyle nie ma.

Gość gość
Ty od tych angoli, tobie po prostu nie trzeba było mówić, sama wiedziałaś jaki masz tam status. Przy tym co Anglicy mówią o Polkach to facet z postu jest dzentelmenem.

Gość gość
Ale "tradycyjne" to nie znaczy, że z automatu facet będzie traktował kobietę przedmiotowo, tak jak w polaczkowie, na zachodzie nawet w tradycyjnych rodzinach feminizm jest na wyższym poziomie.

Gość gość
A przystojny chociaz skoro wymaga by mu robic kolo ptaszka?ile w skali 1-10?

Gość gość
"Ty od tych angoli, tobie po prostu nie trzeba było mówić, sama wiedziałaś jaki masz tam status. Przy tym co Anglicy mówią o Polkach to facet z postu jest dzentelmenem." x Nie mierz mnie swoją miarą, bladzio :D A "mówią" to o tych łatwych polkach do których ja nie należę. Z resztą goowno mnie obchodzi to w jakie stereotypy wierzą, chodzi o szacunek w relacji kobieta-mężczyzna.