Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKczyNIE94

Czy mozliwa ciąża ?

Polecane posty

Gość TAKczyNIE94

Podkreślam, nie pytam czy jestem w ciąży bo to potwierdzi lekarz albo test, chce wiedzieć orientacyjnie. W dniu spodziewanej miesiączki bolał mnie brzuch jak zwykle no i mialam krwawienie, nasteonego dnia juz bylo mniej tej krwi, teraz tez jest znikoma ilość, brzuch bolal, i tu moje pytanie czy to byc moze ciaza ? Z partnerem staramy sie o dziecko i nie ukrywam ze bylabym szczesliwa :D

Gość gość
Moze to ciąża a może nie. Skoro wspolzyjesz to ciąża możliwa. Zrób test.

Gość gość
Jeeli ktos napisze ze tak.. co to zmieni skoro moze klamac,, w takich sprawach pyta sie doktora albo na forum lekarskim .. a co jak jakis facet czy dzieci napisza ze tak 100% itd zrobisz sobie nadzieje a tu lipa..?? Rozumie ze sie cieszysz jednak wspolczuje dziecku ktorego mama pyta przypadkowe osoby na forum czy jest szansa ze jest w ciazy bo do lekarza dopiero bedzie szla i chce wiedziec teraz.... tak wiem "SJP"

Gość gość
Nie pytasz czy jestes w ciazy.. pytassz orientacynie czy jestes w ciazy.. lub czy mozesz byc wciazy ? Ale nie pytasz czy jestes w ciazy bo to powie lekarz.. Masakra .. """A torrry a torryy torry, torry tez były krzywe"

Gość gość
Ja moge stwierdzić jedno po odpowiedziach, ludzie to debile ;) pozdrooo , szkoda nerwów i czasu na Was :*