Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka k

Chciałam tylko sexu

Polecane posty

Gość Wiolka k

Hej Jestem po 30, mam długi związek za sobą, od paru miesięcy pisze z chłopakiem też po 30, pisaliśmy luźno, on wchodził na temat sexu, swobodnie i z taktem, pytał co lubie w łóżku i sam mówił jakie ma fantazje. Powiedział mi, ze zawsze uwazal mnie za atrakcyjną (znamy się 4lata) ale nigdy mnie nie zagadał bo byłam w związku i faktycznie tak było, po rozstaniu zaczął do mnie pisać. Spodobała mi się idea luznego związku z sexem, parę razu napisałam mu że może ma ochotę na film wieczorem, delikatnie odmówił, ze jest chory itd kilka razy on proponował zebym przyszła do niego też delikatnie odmowiłam Kontakt jest cały czas, on jest zawsze w poblizu On powiedział ostatnio ze spotkamy się tylko na sex, bez uczuć Wymienilismy się zdjęciami, ja dość odważnie a on nie Teraz nie wiem co mam myśleć On mowi ze chce tylko łóżko a jakoś inaczej się zachowuje, mógł skorzystać z okazji a nie zrobił tego Dziwne dla mnie

Gość gość
Przez to, że to tak dlugo trwa zaczynam widziec w nim cieplego chłopaka, a nie tylko ciało(jest przystojny i wysportowany) Czuję jak zaczynam się angażować Zaskoczył mnie nie raz, czyta we mnie jak w otwartej książce

Gość gość
Up

Gość Wiolka k
No zawrocił mi w głowie

Gość gość
Może się bać ,że to co podpowiada mu wyobraźnia będzie inne niż real . Opadnie zasłona ,zniknie tajemniczość . Czasem faceci lubią gonić króliczka ,ale nie lubią go mieć .

Gość Wiolka k
Może być

Gość KatoM
Ja mam w chwili obecnej sytuację trochę podobną do Twojej. Właśnie zakończyło się moje 8 letnie małżeństwo. Nigdy nie zdradziłem mojej żony a ona mnie tak. W chwili obecnej nie mam żadnego poczucia atrakcyjności a jednak będąc w takiej sytuacji jak Ty skorzystałbym żeby poczuć i wiedzieć na nowo jak to jest czuć się porządanym i skorzystać z możliwości seksu i bliskości z drugą osobą której potrzebuje każdy z nas.

Gość Wiolka k
Ja myślę że on się zakochał

Gość Wiolka k
Myślę żeby porozmawiać z nim, ostatnio wpadłam w panikę i zaczęłam pytać, co będzie po sexie, itd Matko, skąd on moze to wiedzieć??!!

Gość gość
Niezdecydowani jesteście

Gość gość
Przestraszył się

Gość Wiolka k
Możliwe ze się przestraszył, ja się nakręciłam wysłałam mu zdjęcie w bieliźnie ( teraz się głupio czuję i uwazAm ze za odwaznie) On tez mi przesłał ale takie nie wyraźne, On w pisaniu jest konkretny, nakręcił się na pisanie o sexie a ja gapiłam się w jego zdjęcie

Gość gość
Zakochalas się, o nim trudno się wypowiedzieć. Ja nie chciałabym zaczynać od seksu, dla mnie to temat na później, ale od Ciebie zależy jak zrobisz. Tylko po seksie jeszcze bardZiej się zaangażujesz uczuciowo i w razie on nie będzie chciał więcej, będzie Ci ciężko.

Gość Wiolka k
Chyba tak, przez to, ze tak długo się to ciągnie coraz cieplej o nim myślę, dostrzegam cechy których wcześniej w ogóle nie widziałam. Nie jestem gotowa na kolejne odrzucenie, a może być że on nie będzie chciał związku, choć zachowuje się inaczej, pisze obserwuje, utrzymuje kontakt, ja parę razy zerwałam kontakt. Teraz pytanie co zrobić? Napisać coś, wycofać się, powiedzieć, ze nie chcę tylko sexu?

Gość gość
A ja myślę że on już dawno w autorce zakochany i gra na zwłokę, żeby rozbudzić w niej uczycia.

Gość Wiolka k
Możliwe ze oboje się zakochalismy, co teraz?? Przeraża mnie to że mogłam się zakochać, Przy nim.Czuję się jakby on mnie przeswietlał na wylot, zazwyczaj mialam wszystko pod kontrolą a tu czuję jakby on miał mnie w garści, zaraz zacznę panikowac

Gość gość
Nie panikuj, może powiedz mu o swoich uczuciach?

Gość HOMOSUPERIOR666
skad jestes lubisz 24 latkow? moze ze mna byc tylko seks ja sie nie zakocham jestem wyprany z uczuc

Gość gość
Ty juz się powoli angazujesz, wiedz zatem, ze po seksie zakochasz się na 99%. Większość kobiet zakochuje się po seksie a potem płacz, poczytaj sobie inne wątki. On chce tylko jednego, powiedział to wyraźnie a faceci zwykle oddzielają seks od uczuć. Finalnie to Ty raczej będziesz cierpieć ,nie on, on sobie tylko pokorzysta. Ryzykujesz sporo wiec się zastanow czy jest sens rozpoczynania tego układu. Możesz się długo później ,,leczyć" po nim...

Gość Wiolka k
Mam problem z mowieniem o uczuciach, wolę być postrzegana jako zimna, Wydaje mi się ze on wie ze w środku jestem ciepła i dlatego tak rozciagał to wczasie no i stało się wkradł się w moje serce, słabo mi, ja kompletnie glupieje jesli chodzi o miłość,

Gość gość
Myślę ze dobrze zrobisz jak mu powiesz, że z początku była to dla Ciebie zabawa, podoba Ci się i sex mógłby być fajny, ale z czasem zaczęłaś myśleć o nim w innych Kategoriach, ze chciałabyś związku i saj mu wolną rękę. Jeśli czuje to co Ty to będziecie cos budować jesli chce tylko sexu to odpuści.

Gość gość
A może on się tylko Tobą dowartosciowuje, Ty czekasz on nie korzysta z okazji, ale ego połechtane

Gość gość
Gdyby mu chodziło tylko o sex to już dawno skorzystałby z zaproszenia na film, pogadaj z nim, powiedz co czujesz, czy między wami była już fizycznosc?

Gość Wiolka k
Nie było nic, pocalunkow tez nie, widujemy się przypadkowo i piszemy ze sobą. Chyba mu powiem, że mam do niego uczucia i że sex to tylko pogłębi, więc lepiej odpuścić. Kiedyś pisaliśmy ze uczucia wcześniej czy później się pojawiają, nie sadziłam ze to sie stanie, bronilam się kilka razy nawet go zablokowałam, wiem wiem jak dziecko no ale cóż tak reaguje gdy ktoś się zbliza za blisko, co zdarza się rzadko, ogolnie umiem panować nad uczuciami, a tu klops. Ja mam takie przeczucie, ze on taki tylko na bzykanko nie jest, ze tak powiedział bo tak było latwiej sie do mnie zbliżyć, gdy zaczynam się angażować to świruje

Gość gość
Przełam się i powiedz mi co czujesz

Gość Wiolka k
Co mam mu napisać?

Gość Wiolka k
Co mam mu napisac?

Gość Wiolka k
Z początku podobało mi się jak pisalismy, traktowałam to lekko, z czasem zauważyłam, że coraz częściej o Tobie myślę, już w chwilo obecnej mam do Ciebie uczucia i myslę że sex tylko je pogłębi, co nie byloby dobre, bo chcielismy tylko sexu. Jak wygląda to u Ciebie? Moze tak?

Gość Wiolka k
Up

Gość ostro długo mocno
Szkoda... Nie tak łatwo w brew pozorom trafić na taką świetną okazję, którą mógłby z Tobą mieć. Wiem jak to jest gdy jesteś w długim związku i sex przez ileś tam lat jest tylko z jednym partnerem. Do tego dochodzi ciągle pilnowanie siebie i swoich pragnień. Ja bym cię ruchał tak , że po seksie trzeslyby ci się nogi i na drugi dzień bolała cipka , a wiedząc, ze nie jesteśmy w związku , puscilibyśmy nasze hamulce i pozwalalibyśmy sobie na to czego normalnie byśmy nigdy nie zrobili. Pozdrawiam i życzę codziennych orgazmów