Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka k

Chciałam tylko sexu

Polecane posty

Gość gość
Zawsze mezczyzna inicjuje relacje wiec to nic nie znaczy. Zreszta ty chcialas tylko seksu wiec o co chodzi?!

Gość gość
Ze teraz chce więcej, sexu jeszcze nie było

Gość gość
Poczekaj samo się rozwinie

Gość gość
Spotkaliśmy się przypadkowo w sklepie, jaki on jest przydtojny, drobnna zadbana twarz, piękne niebieskie oczy, duże białe zęby, przyjrzałam mu się, OMG

Gość gość
Napisalas do niego?

Gość gość
Autorko!:) Chlopaka mozg tak nie dziala!:)oni badaja zawsze czy dziewczyna jest chetna na seks. Wiem z wlasnego doswiadczenia. Nigdy szanujacy chlopak nie bedzie pisal dziewczynie smsow o seksie jak nie jest z nia z zwiazku. I to ze znacie sie 4 lata nie uprawnia go do pisania Ci o seksie tak o. Chce Cie zbadac. Seks tylko w zwiazku!:)pozdrawiam:) kto sie zgadza ze mna?

Gość gość
21.14 masz rację gościu. I te wysyłania zdjęć w bieliźnie już mu się pokazalas może jego wyobraźnia powędrowała za daleko i nie jest pewny?? Zresztą mieszka tak blisko mógłby coś zainicjować albo chociaż na kawę do kawiarni cie gdzieś zaprosić czy spacer jakiś. A on pisze z Tobą jak dzieciak jakiś.

Gość gość
On proponował wyjście ja nie chciałam, nie miałam ochoty bawić się w randki, chciałam się z nim spotkać na sex, nie traktowałam go w ogóle poważnie i nie widziałam w nim w ogóle kandydata na partnera, aż do niedawna :( Zobaczyłam w nim kogoś wartego uwagi ale nie wiem czy da się teraz to odkręcić, jeszcze poslalam mu zdjęcie w bieliźnie, to on jest pewny ze mam ochotę na bzykanko, a ja bym teraz na randkę poszła:(

Gość gość
Jak mam to zrobić zeby nie myślał ze mi tylko sex w głowie?

Gość gość
Ale on nawet na to bzykanie się z Tobą nie i umówił więc trudno powiedzieć o co mu chodzi. Może daj mu delikatnie znać że chcesz innej relacji niż sam seks.

Gość gość
Myślę że o to chodzi, że on.chciałby innej relacji a ja wyskoczylam z tym.zdjęciem w bieliźnie :( Da się to teraz odkręcić, jak ma moje zdjęcie w stringach? Jak mam mu dac do zrozumienia ze chodzi mi o coś więcej

Gość gość
21.30 jestem dziewczyna:) z wlasnego doswiadczenia i dlugich rozmow z facetem wiem ze kazdy szanujacy dziewczyne facet nie bedzoe jej pisal smsow o seksie. Albo on Cie po prostu zwodzi. Pozdr:))

Gość gość
Też tak myślę, tyle że mnie trafnie wyczuł bo miałam ochotę Zwodzi? Ale po co?

Gość gość
masz rację gościu. I te wysyłania zdjęć w bieliźnie już mu się pokazalas może jego wyobraźnia powędrowała za daleko i nie jest pewny Czego nie jest pewny? Rozwiń

Gość gość
Spaliłam to. Nie miałam żadnych granic, o związku z nim kompletnie nie myślałam, wyczuł mnie, moją chuć Moje pytanie czy teraz jest szansa zeby to odkręcić i tak zrobić zeby mnie szanował?

Gość gość
Wyda l as sie latwym kasjiem przeszla mu ochota.

Gość gość
Nie chciałaś a potem slesz zdjęcie w stringach, zglupiał, za odważnie

Gość gość
Nie mogłaś posłać zdjęcia w ubraniu musiałaś dupskiem świecić?

Gość gość
ale to ciekawe, że nie naciska na spotkania, jakoś nie moge zrozumieć takiego kręcenia się w tym wieku

Gość gość
Naciskał ale zawsze się wykreciłam, kilka razy ja napisałam zeby na film przyszedł ok 22 no to wiadomo po co, A teraz chciałabym na randkę, kiedy pokazałam się z mojej napalonej strony :(

Gość gość
Ja się nie okresliłam czego chcę, myślę ze z pisania ze mną zauważył, ze tylko sex mi w glowie i w sumie tak było a teraz bym chciała go jako chłopaka, Czy da się to odkręcić?

Gość gość
Proste, laska po związku nie umie się określić, on zabujany czeka aż u niej coś się wyjaśni, proponuje cos, sugeruje, bada a ona reaguje tylko na sex to on ciagnie temat zeby kontakt byl, gdyby chciał autorkę puknąć to już dawno by to zrobił, czeka aż ona weźmie go na poważnie, czyli teraz Tylko pytanie czy autorka się nie nakreciła, bo on zglupiał i się wycofał czy faktycznie coś poczuła?

Gość gość
Wiesz co autorko, traktuj tak mężczyzn dalej jak męskie dziwki

Gość gość
A on nie lepszy, pewnie przystojny to laski mu do łóżka wchodzą, niech się nauczy szanować kobiety, bo widać nie umie

Gość gość
Ależ z was kurwiszcze

Gość gość
Co teraz?

Gość gość
Zakochany czeka az zobaczysz w nim.więcej niż ciało i wtedy Cię zaprosi

Gość gość
napomknij, ze stare zamkniete i szukasz stalej relacji w kontekscie nawet innej sztuacji-osob itp

Gość gość
Facet dawno już bzyka inną a autorka się na miłość najarała :D Dobre :D Dziewczyno tak czy siak, czy na seks, czy na poważnie to jakby chciała, to już dawno by coś w danym kierunku zrobił.

Gość gość
*jakby chciał