Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiolka k

Chciałam tylko sexu

Polecane posty

Gość Wiolka k
13:45 Też tak myślę, trochę dystansu mi się przyda, znamy się długo jako sąsiedzi, jest przystojny i wysportowany pomyslałam ze sex z nim bedzie fajną sprawą bez angażowania się, jednak zaczęłam o nim myśleć inaczej, odkąd piszemy regularnie czyli od lutego zobaczyłam że to fajny, ciepły chłopak i warto poświęcić mu uwagę nie tylko sex

Gość gość
Autorko widzisz jak łatwo się pomylić oceniając powierzchnie?

Gość Wiolka k
No tak, Fajny wysportowany, w ogóle myślałam ze przespimy się parę razy a to się ciągnie i ciągnie, rok temu rozstałam się z facetem, to był toksyczny związek, On wiedział, że moj były się wyprowadził, bo jest sąsiadem i zaczął pisać, z początku nie chciałam kontakty, ale od lutego tak wyszło ze piszemy regularnie, nawet nie zauważyłam, pisząc poznajemy się, co robi co lubi itd itp

Gość gość
No ok moglam sie pomylic, alw tym bardziej autorko mieszkacie blisko siebie a bawicie sie w jakies internety, na twoim miejscu mialabym nadzieje bo fajnie jaa miec aczkolwiei troche przystopuj na razie bo jezeli jemu bt zalezalo dazylby do spotkania teraz to wyglada jakby prowadzil jakas gre , aczkolwiei moge sie mylic.

Gość gość
Mnie się wydaje ze on przeciąga celowo, gra na zwłokę, czeka aż autorka ochlonie po starym związku i będzie gotowa na nowy. 4 lata? Masa czasu, pewnie podkochiwał się już dawno, szybka reakcja po rozstaniu tak jakby był czujny, gdyby nie.marzyl o autorce pewnie rak szybko by nie zauważył

Gość Wiolka k
Nie no nie wytrzymam, napiszę mu że chcę więcej niż tylko sex

Gość gość
Ja też bym powiedziała ze chcę związku a nie tylko sex, wątpię żebyś była taka wyrachowana

Gość Wiolka k
Co mu odpisać? Jak wyhamować? Ale się napaliłam na niego

Gość gość
Autorko, kiedys tez sie kierowalam radami, nie pokazuj ze Ci zalezy, nie mow itd. Raz zrobilam (bo nie wytrzymalam) i wiesz co? Nic mi nie jest, ja nadal zyje, moja duma na tym nie ucierpiala.

Gość Wiolka k
20:20 No właśnie tak myślę w imię czego ja się powstrzymuje??

Gość gość
Ja mysle ze mozesz postawic jasno swoje oczekiwania, ze nie szukasz przelotnych relacji jie mussz od razu wypalac z tym ze sie w nim zakochalas. Jezeli jemu tez na tym zalezy to taka deklaracja nie powinna go zrazic a jezeli tak to bedziesz miala odpowiedz na swoj dylemat.

Gość Wiolka k
Powiem mu ze nie chodzi mi tylko o sex, to mowi samo za siebie. Zobaczę jak zareaguje

Gość gość
Jasne ze powiedz otwarcie

Gość gość
Ja też tak kiedyś się bujałam z jednym, miał być tylko sex itd, po sexie on chciał więcej a ja nie, nie ma reguły że mężczyzna zimny tylko sex a kobieta się zakocha, różnie może być, powiedz mu ,e nie tylko sex, podejrzewam ze na to czeka i obserwuj co będzie robił

Gość gość
A ruchac sie jA i tak mam to gdzies .zegnam

Gość gość
Jakie podchody, czy ty taka wycofaba i.niezdecydowana po tamtym związku czy on zabiera się jak za jeża??

Gość gość
Znudziło mnie to czytanie na uczuciowym o sekxie mam dość . Serio zegnam

Gość gość
Spij dobrze

Gość gość
Oczywiscie ze mowi samo za siebie. Ja bym na twoim miejscu ovserwowala dalej bie wychodzila z deklaracjami czy ultimatum. Predzej czy pozniej takie rzeczy wyplywaja, moze ppdpytaj go ogolnie co sadzi na temat zwiazkow bycia razem, jesli bedzie mowil ze nie szuka itd odpowiedz masz jasna. Ale niech to wyjdzie naturalnie w rozmowie , tez jesli do tej pory nic takiego nie sugerowal to tez dobrze wrozy.

Gość Wiolka k
Póki co to on mnie ciagnął za język, czego szukam, czego chcę itd nie umiałam odpowiedzieć, byłam 14 lat w mega toksycznym związku i po rozstaniu czułam się zmiażdżona psychicznie i nie uważałam się za atrakcyjną, zdziwiło mnie, ze mu się podobam i jak zaczął mówić ze ma na mnie ochotę to mi się spodobało, nie wyobrazałam sobie absolutnie związku z nim bo z góry założyłam ze to matcho, a okazał się ciepłym taktownym chlopakiem a ja wyrachowaną napaloną kobietą i teraz chciałabym zmienić kierunek tej relacji

Gość gość
A w jakim kierunku zmierza? Juz mieliscie seks? Czym starszy tym trudniej o zmiany

Gość Wiolka k
Nie było jeszcze sexu,

Gość Wiolka k
Wczoraj napisaliśmy sobie tylko Dobranoc, może dzisiaj popiszemy, jeszcze myślę

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
08:37 Gratuluję rozmiaru penisa :)

Gość gość
Pogadaj z nim

Gość gość
Jestescie po 30 i jeszcze sexu nie było?

Gość gość
On teraz milczy, czy on sprawdza czy mi zależy? Kurcze nie wiem jak mam się teraz zachować.

Gość gość
Jeśli zwykle to on pisał pierwszy to teraz Ty możesz napisać, nic się nie stanie

Gość gość
Tak zazwyczaj on pisał pierwszy, w 80% ,on pisał pierwszy, myślę ze sprawdza czy się odezwę, podoba mi się więc napiszę,