Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia_pa4

Narzucanie się chłopakowi

Polecane posty

Gość Sylwia_pa4

Piszę od 1,5 miesiąca z takim chłopakiem. Od razu złapaliśmy wspólne tamaty i poprostu aż z chęcią że sobą piszemy. On wyznał że bardzo mu się podobam noi ja że on mi też i on nie szuka we mnie koleżanki że chce czegoś więcej,pomijając że mówi do mnie: kochanie,skarbie. Ale od zaledwie 4 dni dziwnie mi się z nim pisze. Odpisuje mi co 1-3h najwcześniej mimo że wiem że nie jest zajęty bo wcześniej od razu jak wstał to pisal, rozmowa jest trochę oschła. Dziwi mnie to że sam pisal wczoraj że to ja go olewam bo wczoraj pisalam rzadko i że tak bardzo się martwił i chciałby być przy mnie A teraz kilka dni sam pisze tak że nie wiem co myśleć. Myślicie że poprostu jego już nudzi pisanie (spotkać mamy się za 3tyg),pisze z innymi naraz czy po prostu ja się narzucam i powinnam zdystansować go? Dodam że przed 4 dniami pisaliśmy praktycznie cały czas,A jak przez 1 dzień nie pisalam z uczuciami to od razu się domyślił że niby go na dystans trzymam. I tu pytanie go o to nic nie da bo i tak powie że mi się wydaje..

Gość gość
Taki związek to fikcja. Im prędzej go zakończysz, tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
Tylko dodam że mamy być w realu tylko za 3 tyg jak już się spotkamy.