Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kieruje facetami wybierającymi brzydką dziewczynę na żonę?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie? Byłam tydzień temu na ślubie kolegi mojego męża. Nie znałam jego przyszłej żony. Przeżyłam szok, gdy ją zobaczyłam w dniu ślubu. Przysięgam - dawno nie widziałam tak brzydkiej kobiety. Mąż mówił, że widział ją wcześniej jakoś w przelocie i że też stwierdził, że nieładna i zastanawiał się dlaczego są razem. Dziewczynie nie pomógł nawet staranny makijaż i fryzura. Wielka kwadratowo-okrągła twarz. Dawno nie widziałam takiej pyzy. Na głowie wieeeelki kok z diademem. 150 w kapeluszu i mocno przy kości. Do tego długaśne tandetne tipsy z brokatem. A pan młody uwaga: wysoki, super zbudowany blondyn. Bardzo ładny męski głos. Chłopak mógłby mieć każdą a wybrał maszkarę. Nie rozumiem niektórych mężczyzn. Macie jakiś pomysł czym kierują się w wyborze takich kobiet? Kryterium urody odpada.

Gość gość
Serce nie sługa.

Gość marawstala
Pewnie zyskała przy bliższym poznaniu

Gość gość
Zapytaj go może. Ale myśle że chodzi o to, że woli taką pyzę niż np taka jak ciebie czyli może ładniejsza ale gówno w głowie i bieda umysłowa.

Gość gość
Taka uroda niektorym bardzo sie podoba. Mam znajomego ktory tylko takie kobiety "przy sobie" lubi.

Gość gość
W takim wypadku zawsze najpierw trzeba przeanalizowac sytuacje majatkowa, bo przewaznie w konfiguracji brzydka ona- ladny on, to on jest golodoopiec a ona z bogatej rodziny.

Gość gość
A czy ona pusie ma w poprzek czy wzdłuż?

Gość gość
Piekno fizyczne szybko sie nudzi. Majac ciekawa osobowosc latwiej zafascynowac druga osobe. Ja kiedys zakochalem sie po czasie w dziewczynie ktora mi sie kompletnie nie podobala a potem byla pieknoscia;p. A mialem wiele razy tak ze od pierwszego wejrzenia bylem w lasce zabujany a po tygodniu zastanawialem sie co ja w niej widzialem;p.

Gość gość
Oboje są raczej tak średnio zamożni. On ma dom po rodzicach a ona działkę po swoich. Raczej są na podobnym poziomie finansowym. Rozumiem, że gusta są różne i sama znam dwóch facetów, którzy gustują w pulchnych kobietach, ale te kobiety mają bardzo ładne twarze a ta tutaj wymieniona...musielibyście to zobaczyć na żywo.

Gość gość
Jeśli wciąż nie pojmujesz, że każdy ma iny typ urody i każdemu się podoba coś innego... to znaczy, że masz ograniczoną percepcję realiów i jesteś zmanipulowana propagandą medialną promującą ''jedyny słuszny wzorzec'' ;)

Gość gość
A co cię to interesuje tak naprawdę? Ty z nią sypiac nie będziesz.

Gość gość
16:08 Podejrzewam, że jednak fakt, że Ci się nie spodobała od razu nie oznacza, że była obiektywnie brzydka. Ta, o której piszę była naprawdę bardzo brzydka. Po prostu jestem w szoku do teraz i zastanawiam się czym się ten facet kierował. Całe życie słuchałam jak to mężczyźni przywiązują ogromną wagę do wyglądu kobiety i że każdy facet to wzrokowiec, a tutaj taka niespodzianka. Właściwie to jeśli autentycznie kierowało nim uczucie do tej dziewczyny, to tylko jej pozazdrościć, bo widocznie musi mieć wspaniałą osobowość i jakiś wewnętrzny sex appeal, mimo ewidentnego braku urody.

Gość gość
Autorko, on po prostu woli moc brzydka niż takiego tluka jak ty, który będzie się ciągle zastanawiał jak to możliwe że taka brzydka a ją chciał. To siwadczy o twojej biedzie umysłowej. Zachowujesz się jakbyś się w dole po kartoflach wychowała i świata nie widziała.

Gość gość
Skąd wiesz czy jak ciebie widzą z twoim facetem to się nie zastanawiają Boże co on z nią robi skoro mógłby mieć laskę. Albo porównują cię z była na twoją niekorzyść. Wmawianie że faceci są wzrokowcami już naprawdę zrobili się żenujące. Gdy w miarę normalna kobieta jest z łysym i grubym facetem to jakoś nikogo nie szokuje ale jeśli przystojny chłop wybierze sobie paskude to każdy się zastanawia i mu współczuje. Rzygać mi się chce.

Gość gość
Brzydka nie byla ale ja wybredny nie jestem. Poprostu jak ja blizej poznalem zaczela mnie fascynowac no i podobac mi sie fizycznie( a moze bardziej akceptowalem jej niedoskonalosci).

Gość gość
też wolę większe kobitki

Gość gość
Jak twój mąż jest z tobą to też ludzie się dziwią jak taki facet mógł sobie takiego debila za żonę wziąć.

Gość gość
Po prostu jestem w szoku do teraz i zastanawiam się czym się ten facet kierował. Całe życie słuchałam jak to mężczyźni przywiązują ogromną wagę do wyglądu kobiety i że każdy facet to wzrokowiec, a tutaj taka niespodzianka. xxxx naprawdę , aż tak ci to system rozjepało? może laska tak robi loda, ze facet d...zasysa prześcieradło, albo on zawsze lubił pokraki, bo to go kręci, albo ma taki charakter, zety nigdy sie nie zbliżysz do jej poziomu

Gość gość
17:14 Sami się stawiacie w roli idiotow i pojebow wmawiajac ludziom że facet ozeni się z paskudna kobietą bo dobrze mu pale stawia. Gratuluję.

Gość gość
Może to perwersyjna kobieta

Gość gość
Sami się stawiacie w roli idiotow i poj**ow wmawiajac ludziom że facet ozeni się z paskudna kobietą bo dobrze mu pale stawia. Gratuluję. xxxxx z tego co słyszałam to dla niektórych to najwazniejsza rzecz w związku, no czasem zeby jeszcze umiała gotowac

Gość gość
bo kobiety dzielą się na ładne i dobre lepiej mieć dobrą bo ładne brzydko brzydną

Gość gość
Nie to ładne , co ładne, ale co się komu podoba.

Gość gość
poszukaj jaką pannę/ zone ma Kamel albo taki Owsiak.... czy nawet Komorowski :D - w takich przypadkach pewnie głównie chodzi o to z jakiś 'sfer' (czytaj kasiastych, SBckich czy nawet NKWowskich w przypadku Komorowskiej) pochodzi ta żona i co zyskał dzięki temu taki małżonek.....

Gość gość
Przecież Owsiak i Komorowski to takie ciacha... Lol

Gość gość
Bo mądry facet wie że żona ma być przede wszystkim mądra i dobra a nie tylko ładna. W końcu dzieci dziedzicza inteligencję po matce

Gość gość
Slyszalam ze niektórzy przystojni faceci celowo wybierają na zony te brzydsze z wygody, bo wiedza ze one będą wierne, ze nie maja w czym wybierac, będą typowymi kurami domowymi- posprzataja, ugotuja i będą nadskakiwac swoim ,,panom" i chyba sadza ze takie będą dziękować Bogu jaki przystojniak im się trafił, będą dbać o niego żeby z nią został. A mezus w najlepsze będzie korzystał ze swojego powodzenia wśród lasek, będzie zdradzał a po wszystkim wracał do domu na pyszny obiadek i będzie miał wyprasowane koszule, zawsze czysto. Cwanie...Faceci to gnoje :\

Gość gość
Ty faktycznie glupia jesteś. I nie tylko mega zazdrosna i zawistna.