Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko z mężczyzną w podeszłym wieku

Polecane posty

Gość gość

Część, mam do was pytanie. Otóż jestem młodą kobietą, mam 20 parę lat. Od 2 lat jestem w związku z facetem który mógłby być moim dzieckiem. Dla wielu ludzi jest do niedopuszczalne że mój ukochany ma 65 lat, moja rodzina się ode mnie odsunęła, a rodzina mojego faceta mnie nienawidzi. A my... Kochamy się bardzo, często spacerujemy itd. na wakacjach byliśmy nad morzem, to były najlepsze wakacje w moim życiu. Nasze życie intymne nie jest jakoś strasznie rozbudowane. Powiem krótko, on bierze wspomagacze i seks jest w porządku. W listopadzie przeszedł poważną operację nogi, obecnie chodzi o kulach. Mimo to zdecydowaliśmy się starać o dziecko. Wiemy że on może nie dożyć pełnoletności naszego małżeństwa ale czujemy że będziemy dobrymi rodzicami. Staramy się od grudnia, nadała nic. Nie wiem czy iść do lekarza, czy mamy jakieś szansę? Jeśli wiecie to możecie mi coś poradzić?

Gość gość
Z wiekiem jakość plemników spada. Jeśli chcesz mieć chore dziecko - ryzykuj dalej. Powodzenia.

Gość gość
A skad takiego wytrzasnelas :)

Gość gość
Mysle, ze masz jeszcze czas na dziecko. Jeśli go kochasz to zabaw się z nim wspólne podróże, wycieczkiza miasta, lody, zakupy, seks ale nie dziecko t bardziej, ze Ty jesteś za młoda a on za stary. Masz pieniądze na utrzymanie dziecka? Mieszkanie? Będzie Ci ciężko samej z dzieckiem. Co do tego to być może Ty masz jakieś problemy bądź on ze względu na wiek ma już wszystko słabsze

Gość gość
Poznałam u dziadka na działkach.

Gość gość
To wyżej to nie ja ;) Poznaliśmy się przez portal, on szukał kobiety ja faceta i spotkaliśmy się. Ja nie mam mieszkania, pracuje, mieszkamy u niego.

Gość gość
Ja tez chce takiego będę z nim spacerować po łąkach i zajadać się słodkimi bułkami na spacerach. Poczuje się jak kiedyś, tak bezstroską i niewinnie tylko musi być aseksualny ewentualnie impotent który nie może brać leków i będzie ok ;-)

Gość gość
Co cię tak śmieszy ? Miałam kilku młodszych. Tylko co z tego że oni są młodzi jak głupi i kłamliwi? On jest inny, szczery kochany. I uwierz mi że nie przeszkadza mi że ma problemy z nogą, jest siwy, ma brzuszek czy może uprawiać seks po lekach. Ważne są też inne aspekty.

Gość gość
Egoistko. Dzieci masz dla siebie? Jeśli tak to powinni ci je zabrać. Dzieci ma się z tego powodu żeby dam życie nowej osobie. Do prawidłowego rozwoju dziecko potrzebuje i matki i ojca. Jednemu już zmarnowałaś życie wybierając byle kogo na ojca. Drugiemu chcesz zafundować pogrzeb ojca w wieku parunastu lat, byleby tylko spełnić swoje pragnienie. Masakra. Dzieci ci podziękują kiedyś jak już będą po terapii

Gość gość
Musisz być bardzo zdesperowana skoro takiego wybrałaś,jeszcze dziecko?? Biedne bedzie gdy będą się inne dzieci śmiać ze ma dziadka zamiast ojca o ile dożyje jego szkolnych lat.Niedlugo jemu bedziesz zmieniać pampersy wiec po co ci jeszcze dziecko,może nie otrzymałaś zainteresowania od własnego ojca i teraz takiego potrzebujesz,albo twój wybranek jest bardzo majętny ?? Nie potrafię znaleźć sensownego wytłumaczenia twojej decyzji

Gość gość
Poprosiłem się zakochałam:) Nie jest bogaty, jest emerytowanym dyrektorem liceum. Nie jestem egoistką, poprostu nie zapowiada się żeby miał niedługo odejść my będziemy naprawdę dobrymi rodzicami.

Gość gość
To idź do lekakarza, jeśli już zdecydowałaś i zbadajcie się może wyjdzie dlaczego nie możesz zajść w ciąże

Gość gość
Jesteś egoistka bo nie myślisz o dziecku tylko o sobie. Jakimi dobrymi rodzicami ?! Skazujesz dziecko na przeżycie śmierci rodzica we wczesnym wieku dziecka, biorąc to tylko pod uwagę to już jesteście skrajnie nieodpowiedzialni i myślący tylko o sobie

Gość gość
Najgorzej, ze jak jest tez cis nie daj Boże się stanie i co z dzieckiem

Gość gość
Skoro JUŻ masz dziecko to znaczy ze jesteś puszczalska małolata. Zachłysnęłas się po prostu facetem który nie bije i nie pije i ma prace :) to co dla ciebie jest sufitem, dla szanujących się dam jest podłoga

Gość gość
Byłaś nad morzem i to były super wakacje. Zachowujesz się jakbyś nigdy nie wyjeżdżała

Gość gość
A gdzie niby ona napisała że ma dziecko?????

Gość gość
A ty się wg zainteresowałas jakie skutki zdrowotne późne ojcostwo? Np duże ryzyko autyzmu. Proszę bardzo, rób sobie dzieciaka. Przecież ważniejsze jest chęć posiadania niz ewentualne zdrowie dziecka, prawda?

Gość gość
45 lat różnicy ? Serio ?

Gość gość
Znajdź sobie pierwszy lepszy artykuł w sieci o ryzyku i skutkach zdrowotnych dzieci splodzonych po 50 roku życia ojca. A jak nie wierzysz to sobie znajdz źródła albo idź z tym do lekarza. Down, autyzm, ryzyko nowotworów. Plemniki są wytwarzane na bieżąco, więc w późnym wieku jest duże ryzyko mutacji w materiale genetycznym przekazywanym w plemniku.

Gość gość
No i chuj wam do tego, że laska chce mieć chore dziecko i wychowywać je sama jak dziadek umrze. Jej życie, jej sprawa.

Gość gość
Tylko to dziecko będzie cierpiało za jej głupotę

Gość gość
A bo to jedno dziecko cierpi bo ma głupia matke. Na kafeterii na pęczki takich. Jedno w tą czy w tamtą nie robi różnicy.

Gość gość
Jak zaszłam w drugą ciążę mój mąż miał 59 lat, niestety poroniłam samoistnie :( Nie miałam siły się pozbierać, miałam nadzieję że jeszcze będę matka (32 latka). Przestaliśmy się starać ale mimo to rok później wpadliśmy, podatkowy strach potem radość. Nasz synek ma 5 latek. Jest cudowny i zdrowy.