Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek z zabezpieczeniem a brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Uprawialiśmy seks kilka dni po miesiączce wypadały mi chyba wtedy dni płodne wszystko było dobrze zabezpieczyliśmy się prezerwatywą nie zsunęła się ani nie pękła wszystko było dobrze a okres spóźnia mi się już 14 dni czy mogę być w ciąży? Niby mam objawy takie jak zawsze przed miesiączką a jej i tak nie ma :( Do tego od pewnego czasu zauważyłam dziwny biały śluz z pochwy. Proszę pomóżcie bardzo się przejmuje tym że mogę być w ciąży :(

Proszę pomóżcie bardzo się przejmuje tym że mogę być w ciąży smutas.gif x trochę się spóźniłaś z tym martwieniem się. i od kiedy znam to forum, od chyba 15 lat, kafeterianki mają nadprzyrodzone moce i cofają w czasie plemnika, po założeniu błagalnego tematu:O żałosne.

Gość gość
Broken Ty wiesz w ogóle co to jest sex? Sama jesteś żałosna, najżałośniejsza z wszystkich. :-o Do autorki: nie ma środków pewnych na 100%, nie zostaje nic innego niż czekać.

Gość gość
Zrób test ciążowy.

Gość gość
Ile masz lat? :-)

Gość Amelia1157
No na kontrole wytrysku dobry jest iqman. My się nie zabezpieczamy bo po co, mój facet bierze ten suplement i dzięki temu nie boję się, ze zajdę w ciążę. Ma on wszystko pod kontrolą.

Gość gość
gość wczoraj Nie przejmuj się. Po prostu spóźnia ci się okres. Często tak jest na początku, a stres dodatkowo na to wpływa.

Gość gość
są faceci, którzy mają tak mocne plemniki, ze przechodzą przez gumę. Pewnie trafiłaś na takiego. Dwie kreski na teście ciążowym i wszystko jasne ...