Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Watpimy

Mój partner nadaje się tylko na imprezy do tego nie pracuje

Polecane posty

Gość Watpimy

Mam 33 lata i dosyć imprez mój partner żyje imprezami skończył studia szuka już prawie 2 lata pracy utrzymują go rodzice mam wątpliwości co do tego związku jak mój związek ma przejść na dalszy etap skoro on stoi w miejscu i nie widzę, żeby chciał cokolwiek zmienić .

Gość Ewa333333
a po co ma coś zmienić? źle mu? nic nie robi, żyje u mamusi na garnuszku, pewnie obgotowany, oprany i wysprzątany też przez mamusię to nie rozumiem, po co ma sobie na gorsze zmieniać?

Gość gość
słusznie masz wątpliwości całkiem słusznie

Gość Watpimy
Tak mama gotuje, prasuje

Gość gość
Może i przejedzie na "wyższy etap związku" Ale tylko pod warunkiem że przejmiesz wszystkie obowiązki jego rodziców!

Gość Watpimy
W domu zawsze mam porządek lubię gotować sprzątać, ale pracuje i nie jestem na emeryturze jak jego rodzice i nie zawsze mogłabym ugotować o tej samej porze coś dla nas

acha, czyli w sumie nie przeszkadza Ci pasożyt w domu... no ok, tylko potem tu nie jęcz, jak to sama musisz wszystko w domu robić, bo pańcio musi sobie pograć na kompie

Gość gość
Beznadziejny, a ty z nim jestes, widać lepszego miec nie mozesz. Utrzymuj go albo zostaniesz stara panną

Gość gość
Może i przejedzie na "wyższy etap związku" Ale tylko pod warunkiem że przejmiesz wszystkie obowiązki jego rodziców!