Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przejście z łazienki do pralni będzie praktyczne?

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie? Może macie tak w swoich domach i jesteście zadowolone lub nie? Jesteśmy w trakcie wybierania projektu. Z jednej strony idąc się kąpać, wrzucasz brudne ubrania prosto do pralni, co jest wygodne a z drugiej będę chciała włączyć pranie a ktoś będzie w łazience będę musiała czekać. Co o tym myślicie?

Gość gość
ile razy dziennie wstawiasz pranie? Jak poczekasz 20 minut nic się nie stanie

Gość gość
Lepsze osobne drzwi. Pytnie tylko czy to bedzie wieksze pomieszczenie czy tylko dziupla na pralke. Ja mam pralnie jest tam pare szafek , pralka, suszarka, zlew pomieszczenie osobne wchodzi sie z korytarza jest tez duze okno zeby szuszarka nie grzala

Gość gość
większe pomieszczenie, bo chce pralnie razem z suszarnią. Okno koniecznie musi być. Autorka

Gość gość
mam tak i jest to bardzo fajna sprawa ,mam tam również polki na zapasy np.chemi typu szampon odzywki do włosów ,papier toaletowy itp...nie musze twgo upychać po szafkach w łazience.

Gość gość
autorko a ile razy w zyciu ci sie zdarzy tak ze bedziesz musiala wlasnie w tym momencie jak ktos sie myje nastawic pranie ja mam pralnie z lazienka , nie jest to klitka na pralke tylko bardzo duze pomieszczenie , po prawej stronie czesc lazienkowa ( kibelek umywalka prysznic a po lewej czesc pralni z pralka , suszarka , segmentem szafek w zabudowie i koszami pod wymiar na brudne i czyste rzeczy . Nigdy nie mialam rpoblemu ze wstawieniem prania

Gość gość
Miliony ludzi ma jedną łazienke z pralką w środku i żyją czyli dojście to takiej pralni nie powinno być problemem.

Gość gość
wczoraj mam tak i jest to bardzo fajna sprawa ,mam tam również polki na zapasy np.chemi typu szampon odzywki do włosów ,papier toaletowy itp...nie musze twgo upychać po szafkach w łazience. s super pomysł, dziękuję. Pralnie nie ma być malutką klitką, tylko do prania ale i do suszenia, postawić jakieś suszarki, a pomysł z półkami super :)

Gość gość
ja mam osobno i uważam, że o wiele wygodniejsze byłby gdyby wchodziło się z łazienki.