Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drogie panie czyw widzialyscie swego faceta z inna

Polecane posty

Gość gość

Czy widzialyscie swego faceta jak sie zajmuje inna lub jak inna mu robi loda? Podniecalo to was?

Gość gość
nie

Gość gość
Tak podniecało mnie jak to mój chłopak robił z moją koleżanką za moją na mową. Było to tak że koleżanka była dziewicą i miała chłopaka prawiczka ale on chciał by ona nie była dziewicą. Więc zrobiliśmy to w obie pary tak że mój przy nas ją rozdziewiczył a ja jako niedziewica odbyłam słaby stosunek bo kilka razy wsunął i już się mocno spuścił a gdy wzięłam do ust to długi czas nie chciał mu stanąć. Mojemu po kilkunastu minutach staje po wytrysku gdy mu obciagnę.

Gość gość
Tak uwielbiam ten widok. Najpierw mialam obawy ale pozniej mi sie spodobalo teraz czesto sie spotykamy w 3.

Gość gość
Serio?

Gość gość
Widziałam. Nawet złapałam go za ptaka, nacelowałam w jej dziurkę a klapsem sprawiłam, że się wbił. On dla mnie robi podobne rzeczy więc taka wzajemność jest jak najbardziej na miejscu a ona była bardzo piękną kobietą a ja lubię piękna kobiety ...

Gość gość
W sumie tak, robilam swojemu loda razem z koleżanką

Gość gość
Kiedys jak mialam 17 lat moja kolezanka ( tez 17) przezywala ze jeszcze nigdy nie robila loda Wiec zaproponowalam jej ze moze na moim sprobowac pierwszy raz. Najpierw ja zaczelam mu ssac przy niej. Później ona mu obciagnela z polykiem przy mnie a mnie to tak nakrecilo ze sie masturbowalam jak ona mu ssala. Po wszystkim jeszcze mu go oblizalam. Teraz jest moim mężem.

Gość gość
widziałam, jak na imprezie rżnał moją koleżankę w kuchni na stole, już nie jest moim facetem