Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violkaaa

Zauważyłam że Facebooka nie mają

Polecane posty

Gość Violkaaa

same stare prawiki, nieudacznicy, nołlajfy i mameje które nic w życiu nie osiągnęły. Nie mają konta na Fejsie bo nie mają się zupełnie czym pochwalić, nie mają znajomych. Omijać takich facetów. Brak Fejsa to pierwsza poważna oznaką, że z facetem coś nie tak.

Gość gość
ludzie inteligentni nie mają fejsa bo nie są pustakami wystawiającymi fotkę kibla

Gość gość
Mam całkowicie odmienne zdanie. Face nie mają ci którzy mają bardzo ciekawe i interesujące REALNE życie i niepotrzebuja że śniadania robić wyczynu.

Gość Violkaaa
Wstawiam na facebooka fotkę śniadania żeby inni mi zazdrościli bogactwa :-D

Gość Violkaaa
W tym roku wrzucę fotki z wakacji w egipcie za 989zł żeby bieda popatrzyła na co stać szlachtę

Gość Violkaaa
Widzę że odezwały się prawiki nieudaczniki:D Jak tam nołlajfy, kapucyn już dziś strzepany?:p Ten wyżej to podszywacz, też nieudacznik bez Facebooka:o

Gość gość
To spróbujcie znaleźć na FB właścicieli firm, inwestorów, menedżerów - z tej grupy mało kto chce się pokazywać na portalu dla plebsu.

Gość gość
Nie muszą się pokazywać bo ich firmy mają przeważnie konta.

Gość gość
Jeebaj się blacharo!!!:p

Gość gość
Coś w tym jest. Jako stary prawiczek nie mam konta na Facebooku. Nawet nie mam kolegów. Rówieśnicy coś osiągnęli, mają dziewczyny, żony, dzieci... A ja co? W realu też unikam ludzi bo mi wstyd, a co dopiero w necie:o Czym się pochwalę, że cyca widziałem tylko na jotpegu?:o :(

Gość gość
Nie mam fb poniewaz zyje zyciem realnym. Nie mam potrzeby chwalic sie "znajomym " w liczbie 500+ moimi wojazami, sniadaniami, wystrojem wnetrz czy rodzina, poniewaz mam zywych przyjaciol w ilosci mniej niz 10 i zupelnie mi to wystarcza. Mam komu powiedziec szczerze o swoich radosciach i smutkach, wymienic sie doswiadczeniami z podrozy, osiagniec zawodowych itp. Fb jest miejscem dla ludzi zakompleksionych.

Gość gość
Myślę że nie mają ci którzy nie chcą być rozpoznawalni,

Gość Argen
Facebook strasznie pożera czas - ja nie mam tam konta. Kiedyś z ciekawości założyłem eksperymentalnie konto - skasowałem po tygodniu.

Gość gość
Czym ktoś bogatszy i na wyższym stanowisku bardziej chroni swoją prywatność i nie wystawia swojego życia na FB. A prawdziwie publiczne osoby używają do komunikacji twittera albo linkedina.

Gość gość
Myślę że nie mają ci którzy nie chcą być rozpoznawalni, X To prawda. Mało który prawik nieudacznik chce być rozpoznawalny:p

Gość gość
Ja mam fb, ale chociaż mam się czym pochwalić, chocby nowym mieszkaniem czy wyjazdami do innych krajow, to... nie czuje takiej potrzeby bo sama znam swoja wartosc :) Poza tym moda na facebooka powoli i tak sie konczy

Gość gość
A dla mnie ten fb nie jest zbyt madry. Takie to wszystko na pokaz, nie zawsze ma zreszta to pokrycie w rzeczywistosci bo mozna zretuszowac swoje zdjecia, albo wstawic zdjecie szczesliwej rodziny, kiedy tak naprawde do szczescie jej wiele brakuje.

Gość gość
ja mam jedno lewe konto główne do grania w gierki i ......podglądania ludzi... narobiłem sobie też kiedyś troche trollkont do pisania po różnych stronach - pewnie wszystkie już są poblokowane 🖐️ ps w internecie nic o mnie nie ma, google mnie nie wyłapie i jestem z tego dumny :) :) Nigdy nie podaje swoich prawdziwych danych osobowych

Gość gość
moda na facebooka powoli i tak sie konczy x I całe szczęście. Oglądam czasem profile znajomych z dawnych lat, bo mam fałszywe konto. Często jest mi smutno gdy widzę jak ludzie ułożyli sobie życie a ja stary kawaler prawiczek:( Chyba skasuję konto, po co się dołować:(

Gość gość
a ludzie w internecie i na fb pokazują si/ kreują jakby byli zupełnie kimś innym - począwszy od wyglądu a skończywszy kim są czym się zajmują - jedno wielkie kłamstwo i celebryctwo

Gość gość
Gimnazjalny, pryszczaty zbok czyta wasze odpowiedzi i marszczy przy tym freda...

Mam fb ale na nieprawdziwe dane.Nie wstawiam też zdjęć.Nie wyobrażam sobie upubliczniać swoje dane i zdjecia swoje i rodziny.

Gość Violkaaa
A ja masuję pieroga i jest ok:p

Gość gość
lubię facebooka, bo tam mam wiele kontaktów i mogę zobaczyć co u ludzi, z którymi mam już mały kontakt. zdjęcia i relacje typu mam ładne paznokcie/mój syn je frytki to beznadzieja. znam wielu ciekawych i zajętych ludzi, którzy fejsa nie potrzebują i nie lubią. fejs to zapychacz czasu i wielu jest tak ciołków, którzy tam mogą się dowartościować

Gość gość
Największe paszczury, kürwiszcza a nawet początkujące menelice na Facebooku mogą poczuć się jak celebrytki. Znam takie przypadki. W realu dno i 10 metrów mułu, a na fejsie gwiazda. Żenada:o

Gość gość
Natomiast ja zauważyłam, że Facebooka mają ALBO same wydmuszki i pustostany o niskiej samoocenie i niskim poczuciu własnej wartości, którzy potrzebują nadać jakiś, choćby złudny sens swojemu życiu. Dlatego kreują je w wirtualu, często fałszywe i zakłamane. ALBO narcystyczni egocentrycy, którzy usiłują wykreować swój idealny wizerunek w zaprzeczeniu z realiami, przekonani o swojej wspaniałości i cudowności. Oba typy najlepiej unikać, bo przynależą do patologii, która w związek wnosi same problemy i degeneracje :)

Gość gość
Na pejsbuku lansują się idiotki takie jak autorka. We łbie siano:p

Gość gość
Brak fejsa to coś czego bym oczekiwała od faceta. Tylko ludzie z kompleksami i niedowartosciowani wszystkim muszą się chwalić. A w przypadku faceta to już w ogóle porażka.

Gość gość
A ja przez brak fejsa jestem traktowany jak wyrzutek. Gdy ktoś mnie pyta a ja mówię że nie mam tam konta, od razu traktowany jestem jak dziwak i staję się automatycznie osobą gorszej kategorii:(

Gość gość
11.54 te ,,gwiazdy" na FB pewnie wydymaja usta, robia dziubki, pokazują dekolty albo wypinaja tylki do zdjęć ;) norma. Czymś muszą zwabić facetów skoro nie zabłysną intelektem, nie maja nic innego do zaoferowania jak wygląd i to tez często po retuszu.