Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet. Ile lat różnicy w związku potrafiłybyście zaakceptować i w

Polecane posty

Gość gość
Ja mam 23,mąż 35. A jestem w stanie zaakceptować faceta starszego do 15 lat. Tylko starszego,minimum 5 lat,a młodszy czy rówieśnik w ogóle nie wchodzi w rachubę.

Gość gość
Jestem autorem wpisu z 11.16 i nie sadziłem, że niektóre panie tak to zaboli, przepraszam to było nietaktowne z mojej strony.

Gość gość
Ja mam 12 lat mlodszego meza. Zawsze lubilam mlodszych facetow, ale nie dyskryminuje starszych i mysle ze moglabym byc z zadbanym i mlodo wygladajacym facetem, starszym o 2-3 lata. Sama wyladam bardzo młodo. Zawsze wolalam mlodszych, nawet jako nastolatka. Ale nigdy nie obrazila bym starszego mezczyzny, jak to robia moi rowiesnicy, mowiac i piszac, ze ich rownolatki sa za stare... ro chamstwo i hipokryzja.

Gość gość
Mężczyzna do 15 lat starszy.

Gość gość
13:36 skąd masz takie głupie statystyki? :D Rok różnicy wieku to prawdopodobieństwo 3% że się rozstaną, ta... Jakoś większość ślubów zawierają ludzie w zbliżonym wieku, 1-3 lata różnicy, a rozwody są raczej częściej niż w 3% przypadków :)

Gość gość
mam 39 lat ..w maju mi stuknęło 39..męża mam 4 lata starszego a interesują się mną chłopcy 20 + i czasem się zastanawiam czy oni faktycznie nie widza tej różnicy wiekowej?,dodam ze studiujemy razem ...oni , traktują mnie jak kumpelę..nie powiem ze nie dogadujemy się ze sobą bo i owszem ja mam świetny kontakt z młodzieżą ale jakoś nie wyobrażam sobie związku z 17 czy 13 lat młodszym od siebie.;-)

Gość gośćlaluna
Moj maz mlodszy cztery lata,,uwazam ze do 10lat roznicy bez wzgledu na plec partnera,teraz wszystkie kobiety bardziej dbaja o siebie niz kiedys,teraz40,a35 lat to nie widac roznicy,ale juz kilkanascie to mysle,ze widac,ale jesli ze soba jest dobrze,to nie patrzcie na innych

Gość gośćlaluna
Moj maz mlodszy cztery lata,,uwazam ze do 10lat roznicy bez wzgledu na plec partnera,teraz wszystkie kobiety bardziej dbaja o siebie niz kiedys,teraz40,a35 lat to nie widac roznicy,ale juz kilkanascie to mysle,ze widac,ale jesli ze soba jest dobrze,to nie patrzcie na innych

Gość gość
Mysle ze mlodszy max 2, starszy max 5, moj maz jest ode mnie rok mlodszy, mam 37 lat, niestety kiedys wygladalam mlodziej a teraz duzo starzej.znam pary gdzie kobieta jest starsza ale ladniej i mlodziej wyglada, wiec te pare lat do przodu to tylko liczba.no i mialam mlodszych adoratorow o urodzie shrecka, tak ze starsza przecietna bylaby nie do pogardzenia.Wiek to nie tylko metryka

Gość Olexi
kobieca tolerancja na różnicę wieku rośnie wraz z grubością portfela mężczyzny. W stosunku do multimilionerów wynosi od 35 lat w górę.

Gość gość
23:26 Na wstępie masz wyraźnie napisane kto robił badanie, swoje obiekcje skieruj do nich ale najpierw poproś o szczegółową metodologię.

Gość gość
gość wczoraj Ja mam 12 lat mlodszego meza. Zawsze lubilam mlodszych facetow, ale nie dyskryminuje starszych i mysle ze moglabym byc z zadbanym i mlodo wygladajacym facetem, starszym o 2-3 lata. Sama wyladam bardzo młodo. Zawsze wolalam mlodszych, nawet jako nastolatka. Ale nigdy nie obrazila bym starszego mezczyzny, jak to robia moi rowiesnicy, mowiac i piszac, ze ich rownolatki sa za stare... ro chamstwo i hipokryzja. Jaka patologia, to jest zwyczajnie wstrętne.

Gość gość
Kobieta im starsza tym bardziej pociągają nas młodsi facecji a to z racji waszego temperamentu.

Gość gość
Mam 29, mogłabym zaakceptować faceta do 40, pod warunkiem, że będzie dobrze wyglądał, a nie jak Janusz z brzuchem piwnym. Młodsi i równolatkowie nie wchodzą w grę.

Gość gość
Jak bylam mloda to akceptowalam nie wielka roznice wieku jakies 3 lata +\- . Z wiekiem moja tolerancja sie powiekszala a dzis jestem w zwiazku z mezczyzna o 19 lat mlodszym.

Gość gość
32 latka, mąż o rok młodszy, w sumie nigdy nie miałam starszego chłopaka, ale młodsi 1-2 lata :)