Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy huśtawka elektryczna to dobry pomysł dla noworodka niemiwlaka

Polecane posty

Gość gość

ynek ma prawie 3 tygodnie mało śpi. Najlepiej żeby był na rękach. Mam jeszcze starsza córke która trzeba się zająć. Tak pomyślałam by kupić huśtawke euro baby używana za 250 zł podobno stan idealny bo dziecko mało z niej korzystało. Huśtawka jest do 12 kg. Trochę się niepokoje ze jak wyrośnie to przejdzie na ręce. I nie wiem na jutro się wstępnie z panią umówiłam ale czy warto zrobić taki zakup?

Gość gość
Moja corka spala tyko na brzuchu, w zadnej innej pozycji nie cgiala , tylko tak albo ma rekach

Gość gość
Ja miałam taką bujaczkę ...szczerze nie polecam moje dziecko nie chciało w niej być dłużej niż 5 minut.Strata pieniędzy jak na moje.Bujaczkę sprzedałam w idealnym stanie po miesiącu.

Gość gość
Kurcze trudno wyczuć czy mój będzie chciał siedzieć. Dla córki miałam Fisher price ten z zaba on jest raczej dla starszych dzieci a nie dla takich maluchów. Lubiala go bardzo

Gość gość
Tez mamy z zaba, jest ok. Od chyba 2 tygodnia zycia w nim lezy.teraz mam 4,5 moesiaca i lezy nadal

Gość gość
Moja w tej elektrycznej leżała non stop nawet po 30 min a ja ogarnialam dom. Przydała się. Teraz mam synka i tez lada dzień wyciągam ja bo wychodzimy ze szpitala.

Gość gość
Moje dzieci bujały się w takiej huśtawce bardzo długo. W tym czasie mogłam wiele zrobić w domu. Musicie tylko zwrócić uwagę czy dziecko nie ma za głęboko. Chodzi mi oto czy nie ma bródki przyciśniętej do piersi, bo wtedy ciężko mu oddychać i nie chce leżeć w takiej pozycji. Wtedy można podłożyć złożoną pieluszkę lub mały kocyk.

Gość gość
JAK długo dzieci korzystały z takich huśtawke?

Gość gość
Ja mam z Fisher price. Dałam ponad 600zl wogole się nie przydała. Stoi jak nowa.

Gość gość
U mnie do 7 miesiąca, potem przesiadły się na większą.

Gość gość
dopiero sprawdziłam w sieci ze ten z fisher price z zaba jest 0+. Zobaczę jutro czy będzie mu się podobać. A może któraś mama ma ten euro baby? Jaki model Fisher price ? Za 600 zł?

Gość Mama Mileny i Izabeli
Ja kupiłam fp babypapasan używany.corka ma skończone 8miesiecy i jeszcze czasem się buja.u mnie była nie oceniona w nocy,pięknie spala .dla mnie jest rewelacyjna taka huśtawka.moj mąż przerobił nawet aby było pod prąd a ni na baterie.

Gość gość
19 05 może chcesz sprzedać

Gość gość
Up

Gość gość
Ma ktoś jeszcze podobna huśtawke? Bo też się zastanawiam czy kupić moj mały ma miesiąc i waży juz 5.5 kg nie wiem czy jest sens kupować

Ja mam huśtawkę hybrydowa Bright Stars. Mój mały jej nie znosi:( licze cały czas, ze jeszcze ja polubi :D

Gość gość
Ja mam ta huśtawke jest super polecam jak najbardziej. Ja w sklepie płaciłam za nią ok 600 zł jeśli używana jest w idealnym stanie to się nawet nie zastanawiaj

Gość gość
Mój synek używał dwa lata. Jak szly zęby to nawet w nocy czasem w niej zasypiał i przekladalam go wtedy do łóżeczka. Teraz ma ponad 12 kg wiec huśtawka będzie do sprzedania. Ale warto bylo ja kupić bo inaczej to tylko spanie z mamą na moim brzuchu przez pierwsze trzy miesiące.

Gość gość
11 01 a ile w tej chwili ma miesięcy? Mój klocek tak jak pisałam ma 4 tyg i waży 5.5 kg Zastanawiam się jak długo z niej będzie korzystał