Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety sa dla mnie opryskliwe i niemile bo zazdroszcza mi urody.

Polecane posty

Gość gość

Czuja sie gorsze i sa wredne.

Gość gość
Już nie wiem co mam o tym myśleć. O co im chodzi? Jak myślicie? Nawet dzisiaj podnieście widziałam jak się śmieją ze mną jak koło buch przechodzę

Gość gość
Jak to ty o urodzie cyganki to ci napisałam w innym temacie żebyś się cieszyła :D One zazdroszczą bo są przeciętne i brzydkie

Gość gość
Spadaj nieudolny podszywie ;) Z tego co widac siedzisz tu 24/7.Wspolczuje.Ja przynajmniej mam wlasne zycie 🖐️

Gość gość
Tylko wobec ciebie autorko kobiety są opryskliwe bo wszystkie piekne dziewczyny która ja znam są lubiane przez koleżanki

Gość gość
gość dziś Tylko wobec ciebie autorko kobiety są opryskliwe bo wszystkie piekne dziewczyny która ja znam są lubiane przez koleżanki x Ja tez mam pare zyczliwych kolezanek.Co nie zmienia faktu,ze mam tez grono wrogow i zazdrosnic.Jesli tym dziewczynom nikt nie zazdrosci urody,to albo nie sa na tyle piekne albo im sie tylko wydaje,ze sa.

Gość gość
Ty jesteś po prostu pierdolnieta a nie piękna czego nie jesteś w stanie zauważyć. Prawdopodobnie zachowujesz się jak niespełna rozumu i dlatego tak cię "lubią" a ty sobie tłumaczysz niesłychanym pięknem. Normalna kobieta bez względu na stan urody nie pisze codziennie tych samych brednie jak upośledzona umysłowo. I naprawdę nie ma znaczenia cy przyjmujesz tę prawdę do wiadomości czy nie.

Gość gość
Ty nie rozumiesz co to jest przyjaźń i oceniasz ludzi pod względem urody, już sugerujes że te dziewczyny nie są piękne, twój niedobry charakter widać od razu, a więc wiedz że piękne dziewczyny są lubiane gdyż poza urodą mają świetny charakter i oczywiście poczucie chumoru

Gość gość
To ty jestes pierdolnieta :) Popatrz ile jadu sie saczy z twojej wypowiedzi :) Ja nikogo tu nie obrazilam a ty sie do mnie rzucasz.Jesli temat ci nie odpowiada,to sobie odpusc i nie odpowiadaj.Ale nie,ty musisz mi dowalic bo cos ciebie najwidoczniej zabolalo.

Gość gość
gość dziś Ty nie rozumiesz co to jest przyjaźń i oceniasz ludzi pod względem urody, już sugerujes że te dziewczyny nie są piękne, twój niedobry charakter widać od razu, a więc wiedz że piękne dziewczyny są lubiane gdyż poza urodą mają świetny charakter i oczywiście poczucie chumoru x Nie czytasz ze zrozumieniem.Napisalam,ze jesli NIKT im nie zazdrosci,to cos jest nie tak,bo pieknym dziewczynom zawsze ktos bedzie zazdroscic urody.I to niezaleznie od tego,czy maja swietny charakter i poczucie humoru.A kolezanek moga miec mimo to setki,to nie ma nic do rzeczy. Nastepnym razem czytaj uwaznie,jesli juz bedziesz chciala mi dowalic 🖐️

Gość gość
Belkotac zaczynasz.

Gość gość
gość dziś Belkotac zaczynasz. x Nie,to ty jestes malo inteligentna i nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
To ty niunia odwracasz kota ogonem i się zaczynasz platac w zeznaniach. A tekst ze nie wchodź w temat jeśli nie chcesz jest już tak oklepany że postaraj się o nowy.

Gość gość
gość dziś To ty niunia odwracasz kota ogonem i się zaczynasz platac w zeznaniach. A tekst ze nie wchodź w temat jeśli nie chcesz jest już tak oklepany że postaraj się o nowy. x Jesli tak prostych rzeczy o ktorych napisalam nie umiesz pojac to marna z toba dyskusja.Tekst oklepany czy nie,jak ci nie pasuje to po co wchodzisz ? Bo szukasz zwyczajnie zaczepki,bo masz taka potrzebe,zeby dowalic.Widocznie masz kompleksy,inaczej olalabys ten temat.

Gość gość
Kompleksy masz ty niunia a te zakładane do zarzygu tematy jakbyś była niezwykle piękna a wszystkie kobiety gorsze i zazdrosne służą budowaniu własnej watlej wartości i pompowaniu ego . Nie pasują ci moje komnatrze to je olej

Gość gość
gość dziś Kompleksy masz ty niunia a te zakładane do zarzygu tematy jakbyś była niezwykle piękna a wszystkie kobiety gorsze i zazdrosne służą budowaniu własnej watlej wartości i pompowaniu ego lapka.gif . Nie pasują ci moje komnatrze to je olej lapka.gif x Czemu sluza te tematy to nie powinno ciebie interesowac :) A nawet jesli chodzi o pompowanie ego to co wtedy ? Widac,ze nie mozesz tego przebolec,wiec to z toba cos jest nie halo.