Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Mam ochotę ją zjebać od stóp do głów, a jestem miła

Polecane posty

Powiedziałam koleżance, że MOŻE ogarnę jej transport, że spróbuję. Niczego nie obiecywałam. A ona teraz mi piszę, że ją wprowadziłam w błąd i atakuje mnie na wszystkich źródłach, próbując zacząć konflikt. Moja natura mówi "dojedź ją", tym bardziej, że ona jest strasznie niesamodzielna i ciągle jej w czymś pomagam. Mam chęć jej pocisnąć i powiedzieć, żeby przestała mieć wieczny ból dupy, bo moja uprzejmość nie wynika ze słabości i ze służalczego charakteru, tylko z tego, że próbuję być uprzejma i efektywna. A kłótnie i oczekiwanie, że ktoś się zmieni są nieefektywne.

Gość marawstala
Odpusc, szkoda zdrowia : )

Gość gość
Rzeczywiście działalność to dużo popiepszonych przepisów i księgowości mam nadzieję że to ogarnę zoptymalizuje i będzie mało pracy :3

Gość gość
Zielona wiesz ze wprowadzili opaty na allegro najbardziej chamskie bo w kolekcję i antyki oraz usługi. Chyba za usługi najgorsza bo z 9zł za 10 dni np wystawisz usługę regeneracji płyt nikt nie kupi przez cały miesiąc i 27zł w plecy :/

Gość Romantyczny biceps
Hedo, co tam kociaku👄 Miauuuuuuu

Ciężko wyrażać opinię, ponieważ nie wysłuchałem drugiej strony konfliktu, ale jeśli uważasz, że nie Twoja wina to trzymaj się tego i nie odpuszczaj :)

Gość marawstala
Przecież wczesniej tez pobierali opłatę za wystawienie przedmiotu i jakis tam % od sprzedaży

Gość gość
dziś nie prawda odkąd sprzedali allegro za 13 miliardów złotych to było wystawianie darmowe a teraz znowu kasę chcą