Gość Avalona Napisano Czerwiec 10, 2018 Witam, Przyznam, że jestem dosyć przerażona i za bardzo nie wiem co zrobić. Otóż: mam tyłozgryz, zgryz głęboki oraz niedorozwój żuchwy. Zdecydowałam się na leczenie z operacją. Niestety mam wrażenie , że od ostatniej kontroli leczą mi zgryz nie pod kątem operacji, a kamuflażu (pomimo wiedzy o operacji). Pod operację szczęki miałyby być w odstępie od siebie i tak miałam długi czas. Teraz mam wrażenie, że szczęki się zeszły i jest tak jak gdyby chcieli mi ustawić zgryz do kamuflażu, bez leczenia operacyjnego. Dodatkowo zaczęły mnie bardzo boleć mięśnie żuchwy i szyi, są ciągle zmęczone to bardzo boli i uniemożliwia funkcjonowanie. U ortodonty nigdy nie ma lekarza, wszystko zawsze robią mi asystentki , ostatnio miałam kontrolę lekarską i pojawiła się jakaś nowa pani, która w ogóle nie znała mojego przypadku. Dlaczego nikt z asystentek/lekarzy nie informuje mnie o tym, jak dużo zostało mi jeszcze do operacji? Błagam, pomóżcie bo jestem przerażona i nie wiem co robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach