Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszłam do wniosku że jednak nie chciałabym mieszkać w Warszawie

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś bardzo chciałam tam zamieszkać, ale... teraz jak studiuje tam zaocznie to szczerze mowiac czesto mam dosc. Wszedzie tlumy, kolejki, pospiech itd. jestem z miasta wojewódzkiego, ale nie jest takie meczace jak Warszawa... no i pelno tych mulimow, czesto pozamykany ruch bo np. przechodzi jakas demonstacja, maraton, czy cokolwiek takiego :O Wies tez nie bylaby dla mnie, ale Warszawa jest meczaca, jedyny plus to rzeczywiscie wieksze mozliwosci czy wybor w sklepach

Gość gość
Mnie dobijaja te korki przez co długie dojazdy do pracy.Trace dziennie ponad 3 godziny

Gość gość
No właśnie, te korki...jedynym wyjsciem byloby chyba zamieszkanie blisko pracy, albo mieszkanie kolo metra. Chociaz i tak to miasto chyba by mnie meczylo bo wszedzie sa np. kolejki np. w galeriach, wszedzie walka o wolne stoliki np. w macu

Gość mauzulka
No tak, Warszawa to duze miasto, sa kolejki, tlumy, zycie w wiecznym pędzie, ale sa tu tez lepsze mozliwosci na znalezienie dobrej pracy, wyzsze zarobki. Ja to lubie Warszawe ze wzgledu na to, ze duzo sie tutaj dzieje, rozne wydarzenia, czy to kulturalne czy sportowe. Mozna podziwiac miasto, budowle, chociazby slynny wiezowiec na Zlotej 44 http://zlota44.com/ jak i inne piekne budynki.

Gość gość
Dlaczego? Przecież to jest idealne rozwiązanie praktycznie dla każdego! Przecież nie w każdym miejscu w stolicy jest hałas i tłok. Wręcz przeciwnie! Są też miejsca, gdzie jest naprawdę spokojnie. Jeśli chodzi o mnie, to jestem bardzo zadowolony z mojego nowego nabytku a mianowicie nowej rezydencji, którą znalazłem na stronie http://www.ventana.pl/osiedle/, już bardzo dawno chciałem kupić taką piękną rezydencję, lecz nie mogłem jakoś się zebrać w sobie by uzbierać na nią. Teraz gdy już ją zakupiłem, mogę szczerze powiedzieć, że zakup był warty! Jest spokojnie, a na dodatek lokalizacja zapewnia nam perspektywę rozwoju!