Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No co współczesnemu facetowi wchodzić w związek?

Polecane posty

Gość gość

przecież jest roksa, odloty itp. Ktoś odpowie, że prostytutka nie da miłości... no OK, ale współczesna kobieta też tego nie oferuje. Dzisiejsze kobiety lecą na kasę, szukają wygodnego życia, a nie miłości. Więc po co męczyć się całe życie z pijawką wypijającą twoją krew, skoro można sobie wynająć dzi'wkę na godzinę i mieć spoków. Ani od dzi'wki ani od zwykłych kobiet i tak uczuć nie zaznasz. Dzi'wka wydoi z ciebie określoną sumę pieniędzy i ofiaruje za to usługę, a zwykła kobieta nie dość, że usługi ma wątpliwej jakości, to doi cię z pieniędzy nieustannie.

Gość gość
Żałosny skowyt przegrywa.

Gość marawstala
Nie wiem : )

Gość NAMARINOWICZ
NA JAJCO A NIE NA CO

Gość gość
Po pierwsze, nic o mnie nie wiesz, więc ocenianie mnie świadczy wyłącznie o tobie samej. Po drugie, takie są moje obserwacje dotyczące współczesności i chyba nie tylko moje sądząc po wypowiedziach wielu mężczyzn w internecie.

Gość gość
Dziwki robia gorsze uslugi. Loda robia na odpie'rdol w ogole sie nie starajac i to zazwyczaj w gumie. Pieszcza Cie spogladajac w telewizor lub okno....

Gość gość
Mężczyzna nie jojczy na babskim forum. Współczesne kobiety lecą na kasę? To dlaczego tylu gołodoopców ma żony? To właśnie kiedyś facet bez kasy nie miał szans na kobietę, teraz macie raj.

Gość gość
Po co ci którzy tak bardzo narzekają jednak twkia w tych związkach a druga połowa przegrywow z tych durnych portali dąży do tego? To się kupy nie trzyma. Nikogo nie obchodza tak naprawdę cudze wybory. Przymusu nie ma.

Gość gość
Ja już od 10 lat jestem sam, a z seksu korzystam u prostytutek. Na zachodzie dużo facetów tak robi.

Gość gość
I bardzo dobrze,przynajmniej się nie rozmnozycie :)