Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośnia

Moj facet wzrokowiec

Polecane posty

Gość gość
Debilki, facet ich nie szanuje a te kretynki dyskutują jak go ugłaskać i jak mu zrobić dobrze. Kobiety to głąby jednak.

Gość gość
I naiwne jak dzieci

Gość gość
Na każdym forum znajduje się ktoś, kto obsesyjnie sugeruje zdradę. Może i w ten sposób Ci sugeruje, żebyś w swoim stroju coś zmieniła, ale sposób jak dla mnie nie do przyjęcia. Ja bym mi wprost powiedziała co o tym myślę. Poza tym kwestia czy napewno będziesz się w takim ubraniu dobrze czuła- czy to nadal będziesz Ty?, czy nie będziesz marzyła tylko o tym żeby to zdjąć i przebrać się.

Gość gość
Jakby mi ja baba się gapiła i slinila do innych to bym ją pogonił. Ja tak nie robie i wymagam tego samego

Gość gość
ślinienie się do innych jako metoda na wytresowanie dziewczyny by ubierała sie jak wielki Pan chce? no sama sobie odpowiedz czy to jest miłość i szacunek on pasuje do dziuni a ty do normalnego faceta

Gość Mika96
Nie czytaj tych dennych komenatrzy. Porozmawiaj z jakąś przyjaciółką poradz się. Te wszystkie negatywy co tu piszą to na 99% jakieś zgorzkniałe paskudne zawistne klepy których nich nie chce. I marzą o tym by wszystkim w około się nieukładało. Zrób wszystko co mozesz zeby wyjaśnić, rozwiązać problem. Nie zakładaj najgorszego. I nie czytaj tego syfu tu bo często to monolog jednej osoby która sama sobie odpisuje bo nikt inny nie potwierdza jej wizji. Życze powodzonka

Gość gość
jej własny facet nie chce!! :D woli koleżanki dziunie i okazuje to na JEJ oczach skandaliczne grubiaństwo

Gość gość
ta, ona ma zrobić wszystko w swojej mocy, jeszcze niech do Częstochowy na kolanach pójdzie tragedia on nie szanuje tego jaka jest, ona nie chce być lalką, dziunią i ten prostak ślini się do innych i to ONA ma błagać o porozumienie? co nastepne? niewolnictwo kobiet?

Gość gość
"powodzonka" to sobie życz z takimi głupimi radami, i jak kobiety mają sie szanowac?

Gość Mika96
Fajnie tak się z samym sobą pisze ?

Gość gość
to jest parę komentarzy na twój post, bo jest tak skandalicznie głupi to nie jest rozmowa ze sobą, genialna istoto i "powodzonka" z takim podejsciem do życia

Gość Gośnia
No ciekawe, bo mi moja piracka wtyczka w przeglądarce pokazuje ze z tego samego ip. posty wysłasz.

Gość gość
Zakochany facet nie ogląda się za innymi

Gość gość
Przecież nie pisze tylko jedna osoba

Gość gość
Nie bylabym z takim kolesiem.

Gość gość
Ja bym się ubrała seksi dla faceta którego kocham. Skoro on zrobił tyle dla Ciebie i pozwolił Ci wygrać zrób to dla niego. Nie przegrasz, będzie remis i będzie szczęście:)

Gość gość
Dokładnie !!

Gość gość
Dlaczego nie zrobisz prowokacji, o ktorej wspomniałaś? Podstaw swoja koleżankę seksi ubrana np podczas ktoregos spotkania, niech go podrywa, oczywiscie kiedy beda sami, niech mu pościemnia, że jest taki super, ze chetnie umówi sie z nim na kawe i tego typu bajery, bedziesz miecz czarno na białym. Mam męża, podobny typ, potrafi nawet do mojej przyszłej bratowej glupio sie uśmiechać czy robic jakieś aluzje, nie wiem czy mnie zdradza, zdradził czy by to zrobił bo w sumie już to olewam ale gdybym miała jakaś kolezanke, zdolną do prowokacji to chetnie bym skorzystała, glownie po to, zeby miec dowód i móc sie rozwiesc. Takze, jesli chcesz do konca zycia zastanawiac sie czy aby napewno jest Ci wierny to prosze bardzo.

Gość gość
Idiotki a co wy kuwa myślicie że jesteście penpkiem świata? Facetowi podoba się taki ubiór a wam ciężko coś dla niego zrobić? Prosił kilka lat i nic, to wymyślił sposob że będzie podziwiał inne tak ubrane. Ale jasne wy nie musicie nic pieprzone księżniczki

Gość Gośnia
16:59 Właśnie miałam taki plan, jedna z moich koleżanek zgodziła by się bez problemu. Przychodzi co tydzień podrinkwać. Akurat się tak ubierać jak on lubi. Z prowokacją ubiorem nie ma problemu bo zawsze ma na sobie sukienke, pończochy i wysoki but do klubu. To na nią tak zerka. Bo to albo jej pończoche widać, albo ma mega seksowną kiecke. Tylko sama nie wiem jak to pociągnąć. I czy to dobry pomysł, czy po prostu zacząć sie tak ubierać jak koleżanka, na początek na imprezy tylko.

Gość LusindaO
Weź w tajemnicy na te wasze drinkowanie się tak odpi...dol konkretnie we wszystko co możliwe. Super extra sexy mini, pończochy szpilki makijaż włosy. Przyjdą kumpele a ty zejdz do nich tak odwalona zobaczysz jak się zachowa tym razem Czy będzie w ciebie wlepiony. A jeszcze lepiej tak wyzywająco ubrana idzcie potem do klubu, niech na ciebie też zerkaja faceci zobaczy jak to jest.

Gość LusindaO
Po prostu zamiana sytuacji, odwal się tak że będą cię faceci zjadać wzrokiem, no co przecież zawsze chciał cię taką widzieć

Gość gość
Kolejna durna kobieta poleciala na babiarza i teraz marudzi! Ogarnijcie sie. Ile wy macie lat 6?! Lewactwo wam juz totalnie wypralo mozgi.

Gość gość
21.14 popieram, zrób tak i niech zobaczy jak to jest

Gość gość
W islamie nie jestes zebys ubierała sie pod czyjes dyktando, a poza tym masz ku•wiar•a.

Gość gość
Gośnia zrób tak jak mówisz, odpierdziel się. Skoro on się zmienił dla ciebie to jemu tez sie cos nalezy, nawet ten raz w tygodniu.

Gość gość
Jak Autorka nie potrafi być kobieca i pociągająca dla swojego faceta, to co się dziwi, że on woli podziwiać inne? Jak się nie zmienisz, to się z nim pożegnasz, bo żaden nie wytrzyma mając tak wiele lepszych opcji :) Naucz się być kobietą, albo w ogóle zrezygnuj ze związków, bo będziesz cierpieć.

Gość gość
"Właśnie miałam taki plan, jedna z moich koleżanek zgodziła by się bez problemu. Przychodzi co tydzień podrinkwać. Akurat się tak ubierać jak on lubi. Z prowokacją ubiorem nie ma problemu bo zawsze ma na sobie sukienke, pończochy i wysoki but do klubu. To na nią tak zerka. Bo to albo jej pończoche widać, albo ma mega seksowną kiecke. Tylko sama nie wiem jak to pociągnąć. I czy to dobry pomysł, czy po prostu zacząć sie tak ubierać jak koleżanka, na początek na imprezy tylko." X Autorko- albo się komuś ufa, albo nie i rozstaje. Gdyby ktoś chciał mnie sprawdzić i jakaś prowokację wymyślił to bym się pożegnała z nim.

Gość Gośnia
Wszystko przemyślałam na te chwile, już ogarniam ciuchy. I biorę sie za siebie. Fakt z pieskiem czy do sklepu, moge isc na luzie ale na weekendowe zakupy i okazje bede sie dla niego ladnie ubierac. Jak oczywiscie wypali moj plan na piątek. Już nakręciłam koleżanke pomoze mi, nawet sama się też odpierdzieli ostro żeby były "równe szanse"

Gość Gośnia
Cały czas nie rozumiem odp. typu zostaw go, olej go, zdradza cie, to nie ma sensu. Czy zakochani ludzie nie walcza do konca? Chce zrobić wszystko zeby potem nie żałować. Nie mam najmniejszego dowodu ze mnie zdradza. Jest kochany choć dziwnie to dla was brzmi. Zawsze miły, kwiaty prezenty czułości, zaradnosc regularny udany seks. To jest tylko jedna jego obsesja mój ubiór i to wszystko, chce go wyleczyc z tego juz dlugo, a nie stracic.