Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałem oferte dobrzej płatnej pracy ale muszę odmówić bo nie mam pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

Dostałem oferte pracy, problem w tym, że przez pierwszy rok będę tylko się szkolił jako stażysta i zarabiał najniższą krajową :( Dopiero po tym okresie moje zarobki wzrosną do ok 6000 zł brutto. Nie starczy mi na wynajem pokoju, jedzenie i utrzymanie za najniższą krajową. Z tego co zarabiam w obecnej pracy mi wystarcza, ale nie byłem wstanie nic odłożyć. Co ja mam zrobić nikt mi nie pożyczy pieniędzy na to żebym mógł przetrwać ten okres nauki. Moi rodzice nie mają pieniędzy. W banku już mam kredyt na 10000 zł więc jestem pogrzebany więcej nie dostanę. Muszę zrezygnować bez sensu bo włożyłem w to wszystko już tyle wysiłku i jak już mam ofertę pracy to muszę zrezygnować.

Gość gość
a to nie jest przypadkiem taka praca, ze na początku pracujesz za darmo, obiecują ci gruszki na wierzbie, a potem jak już Cie wyeksploatują to wypad bo się niby nie sprawdziłeś ? tak to troche wygląda z Twojego opisu.

Gość gość
Nie to nie jest taka praca to wogóle nie ma nic wspólnego z korporacjami i pracą biurową. Wolałbym nie mówić co to jest konkretnie.