Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donialonia

Delikatny patol w moim pokoju

Polecane posty

Gość Donialonia

Witam, chciałam opowiedzieć sytuacje jaka ma miejsce od jakiegoś czasu w moim domu. Mieszkam z matką ojczymem i przyrodnim bratem. Od kwietnia brat dzieli ze mną pokoj bo jego jest w przebudowie. Nie ma z tym żadnego problemu ma swoje wyrko. Znam go już 2 rok, więc nie krępujemy się siebie absolutnie. Ja mam 18lat on 17. Odkąd mieszka w moim pokoju, po tym jak klade się na bok i mija ok 20min słyszę jak się dyskretnie masturbuje. Jest pewny że śpie. Zdaża sie to jakies 2 razy w tygodniu chyba, bo nieraz odwracam sie i zasypiam odrazu. Pierwszy raz byłam troche zaskoczona i zniesmaczona jakbym go przylapala i zwróciła mu uwage to by chyba uciekl z domu na zawsze. Pojawiła się trochę patologiczna sytuacja, kiedy się zdaża że to robi leżę na boku udaje że spie, robi mi się gorąco serducho mi wsli drże i zaczynam sobie wyobrażać przydkie rzeczy mimo swojej woli. Jest dla mnie obcą osobą a jednocześnie rodziną ale nie potrafie wygrać ze swoja głową. Nie myślę o seksie z nim, ale jak wstaje z łóżka podchodze i zaczynam mu robic dobrze ustami a on kończy w mojej buzi i odchodze i idziemy spać. Nie potrafie nad tym panowac! Zawsze ten sam scenariusz. Dobrze się znamy nie wstydzimy siebie, czasem nawet wchodze z łazienki do pokoju w samym staniku i stringach i szykuje sobie ciuchy to nawet na mnie nie patrzy. Tzn nie patrzy jak obcy facet. Nie wiem co tym sądzić wszystkim. Nie wiem czy to normalne.

Gość Donialonia
Piszę teraz po przebudzeniu bo właśnie wieczorem miało to miejsce znowu. I znowu o tym myślę. I prosze o normalne porady. Z góry mówię że tak! nie miałby on problemu jakbym zrobiła tak jak sobie wyobrażam i pewnie jeszcze skończyło by sie dyskretnym seksem. Ale ja mam opór w głowie bo to moj przyrodni brat a moja głowa go pragnie. I boje sie że jak np. byli bysmy mocno pijani to by mogła to zrobić bez oporów.

Gość gość
Skoro o tym myślisz to znaczy że tego chcesz. Następnym razem jak bedzie to robił przyłap go i powiedz pomóc ci? Albo się speszy i nigdy już tego nie zrobi, albo powie tak i spełnisz swoje fantazje. Skoro nie jesteście spokrewnieni to nie jest to dziwne. Obcy chłopak dla ciebie dlatego o tym myślisz.

Gość gość
Zdaża sie to jakies 2 razy w tygodniu chyba, bo nieraz odwracam sie i zasypiam odrazu. X To jak długo ten jego pokój jest w remoncie? :-D:-D:-D

Gość Donialonia
Od kwietnia tak jak napisałam. Nie w remoncie tylko jest w budowie. Jeszcze troche to potrwa. Ale nie o tym moj problem. Tak myślałam że tu porady nie znajdę tylko czepiactwo i dziwne komentarze. Do matki z tym nie pojde do psychologa też.

Gość gość
Problem zniknie jak sobie chłopaka znajdziesz.

Gość Donialonia
Myślałam właśnie podobnie, że możę dlatego że na te chwilę jestem singielką. I nie kłamie brakuje mi .... dlatego może takie kosmate myśli. Nigdy wczesniej o nim tak nie myślałam, a odkąd zaczął mieszkać w moim pokoju myślę o ... z nim. Na koniec miesiąca jego nowy pokoj ma być już gotowy jednocześnie będąc prezentem na 18 urodziny. Tego dnia też się boję, bo rodziców nie będzie a na koniec zostaniemy kompletnie pijani sami w domu. Nawet jakby przestał to robić to nadal mi we łbie siedzą te fantazje. Coś mi się poprzestawiało, to prawie rodzina a mi się fantazjuję seks oralny z nim.

Gość gość
A może on też o tobie fantazjuje, piszesz że nie patrzy na ciebie „tak” Skąd wiesz? Jesteś obcą dziewczyną dla niego mimo że razem mieszkacie. Wię skoro ma prawie 18 lat a ty po pokoju przy nim czasem w stringach smigasz to wątpie że widząc twoje ciało nie ma też jakiś myślówek. To facet jak każdy...

Gość gość
Sama piszesz, że on Ciebie nie zauważa w erotycznym kontekście wcale.

Gość gość
Takie mam odczucie, Miałam na myśli że nie podnieca go taki widok raczej bo to nic nowego. Za domem też się opalam w stringach i widział mnie wielokrotnie nawet kilka razy prosiłam żeby mnie nabalsamował.

Gość Donialonia
Wczesniej się mnie troche krępował, teraz luź mamy bardzo luźny kontakt. Ale to wszystko i tak bez znaczeni bo to ja jestem tą złą stroną. Za dużo czynninków wpłwa na moj stan. Jestem jednocześnie podniecina, ciekawa i nakręcam się coraz bardziej.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego patol chłopak młody, robi sobie dobrze pewnie wyobraża sobie ciebie jak cię bzyka ot życie prędzej czy później pewnie się bzykniecie i po sprawie.

Gość gość
Twoja sprawa. Ja już rady udzieliłam. Rozejrzyj się za chłopakiem i się razem nakręcajcie.

Gość Donialonia
Nie chcę chłopaka na siłę, pasuje mi chwilowo takie życie. Pewnie by to pomogło, uprawiam seks ale nie zbyt czesto. Myślę o tym jak zgasić te rządze a to coraz bardziej we mnie się nakręca.

Gość gość
Niestety tez mam takie wrazenie że i tak to się seksem skonczy. Chyba ze to przerwiesz. Bo jak już jesteś nakręcona to i tak to zrobisz. Bedzie taka okazja lub tak jak piszesz bedziecie pijani to władujesz mu się do łóżka i na 100% nie bedziesz musiała go prosić zrobi to co każdy facet czyli cię bzyknie.

Gość Donialonia
Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Nie było by problemu jakby tego nie zaczął robić w moim pokoju. Ja też robie sobie dobrze i absolutnie się tego nie wstydzę. Ale używam wibratora pod prysznicem, a nie w pokoju jak ktoś obok na kanpie śpi. Jakby to on mnie słyszał pewnie by był problem w drugą strone.

Gość gość
Tak sobie porąbiecie życie, relacje w domu, emocje...że przyjdziesz płakać.

Gość Donialonia
Pocieszam się tylko tym ze to na pewno nie miłość tylko zwykłe porządanie. I druga sprawa rodzicom się nie układa, rozstanie wisi w powietrzu. Boje sie że nawet jakby to miał być raz, to kiedyś mógłby wypaplać komuś bo bysmy już razem nie mieszkali.

Gość Donialonia
Dzisiaj to wszystko we mnie się zebrało, nawet nie mam z kim o tym pogadać. Ja zapytam swoją przyjaciółkę to mi powiem zrób mu... lub coś w tym stylu bo on jej się podoba. Piszę tutaj bo wiem ze jestem anonimowa i jest mi troche lepiej że się tym podzieliłam.

Gość gość
Masturbujesz sie myslac o nim?

Gość gość
Ja tam myślę ze on właśnie na ciebie ostrzy .... Mógłby to robić w toalecie czy pod pryszniloem jak ty. Leży pewnie i zerka na ciebie wyobrazając sobie to samo co ty. Pewnie to samo myśli: kurde jakby nie była moją przyrodnią siostrą to bym ja ...... Chlopina ma 17 lat hormony buzuja, widzi cie w pokoju w dzien w samej bieliznie a potem przed snem fantazjuje. Mówie jak ja to widze z meskiej strony. Mówisz że nie patrzy na Ciebie, a skąd wiesz przecież Ci nie powie ale masz zaj.... tyłek a swoje myśli.

Gość Donialonia
Do 9:31 Jak mam być szczera to. Niestety teraz już tak. Moze nie tyle o nim co wyobrazam sobie te sytuację o której fantazjuje.

Gość Donialonia
Na początku jak to robił, byłam wręcz zniesmaczona. Teraz mnie to strasznie podnieca i absolutnie nie przeszkadza. Nawet nieraz mnie kusi zeby w trakcie bardzo dyskretnie też się pomiziać tam palcem. Na szczescie nie jestem na tyle odważna. Piszę tutaj szczerą prawdę bo wiem ze mnie nikt nie zna.

Gość gość
Tez mysle o jednej dziewczynie i to robie. Podaj maila to sobie o tym popiszemy

Gość gość
Az sie podniecilem jak to czytam

Gość Donialonia
Ja też myślałam ze takie historie dieją się tylko w filmach, ta niestety rozgrywa się w moim pokoju i jest mi ciężko to ogarnac. Postanowiłam dzisiaj coś z tym zrobić, dlatego napisałam moze ktoś mi podpowie.

Gość gość
Co chcesz zrobic? Dlaczego nie chcesz na priv?

Gość gość
Poczekaj dzis wieczorem aż to on położy się na bok, wyjmij wibratorek i ty zrób sobie dobrze zeby słyszał. Nie zobaczy jak to jest, i jak ciezko z ty życ

Gość gość
10:03 wypad zboku, jakbyś miał czym się pochwalić to byś na forum dla kobiet się nie udzielał.

Gość gość
Małe dzieci, gdy coś na rozrabiają, to się bronią: a bo to oni mnie namówili. Wyraźnie potrzebujesz, abyśmy ciebie namówili. Abyś to nie ty była winna. Chyba sama czujesz, że to by było "coś nie tak".