Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dajcie jakis pomysl na szybki i smaczny obiad

Polecane posty

Gość gość

Kurcze na nic nie mam ochoty, wszystko juz mi obrzydlo. Znacie jakis fajny szybki przepis na obiad?

Gość gość
gowno

Gość gość
Kup makaron/wstązki/rurki i do tego sos z Pudliszek słodko/kwaśny,tani,szybki i nawet da się przełnknąć:) dobry

Gość gość
zjedz kupe

Gość gość
Koniecznie sprawdź sobie przepis na kiełbasę pradziada z XIX wieku :D Na stronie https://jelitaiprzyprawy.pl/content/7-Kielbasa_pradziada masz konkretnie rozpisane co i jak. Ja spróbowałem i jestem po prostu zakochany w tej potrawie. Oczywiście staram się nie jeść tego codziennie, ale przyznam szczerze, że naprawdę mi ciężko :D Zdecydowanie nada się na obiad dla smakoszy polskiej kuchni!

Gość gość
Zrob Chili con carne. 200g swiezego mielonego, 1 torebka sosu Chili con carne firmy Maggi, 3-4 marchewki, 1 puszka czerwonej fasoli, 1 lyzka kwasnej smietany, 1 zielona papryka. Przygotowanie trwa ok. 15 minut. Smazysz mielone, po 5 minutach dodajesz drobno pokrojona papryke, w tym samym czasie gotujesz marchewke. Do usmazonego mielonego z papryka dolewasz 250 ml wody, wsypujesz sos, podgotowujesz 5 minut mieszajac, dodajesz odsaczona fasolke i lyzke smietany. Do tego kawalek bulki paryskiej alb ciabata. Smacznego.

Gość Fekalizator SA
dobra sraka poalkoholowa jest wyśmienita i aromatyczna