Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekonomika72

Jak z klasą zostawić mężczyznę...

Polecane posty

Gość Ekonomika72

Jesteśmy razem rok. Generalnie nigdy nie byl do końca w moim typie, ani ja w jego, ale samotność była tak straszna, okrutna, że coś tam razem przędliśmy. Dziś wiem, że nie chcę już tego ciągnąć bo to zwyczajnie bez sensu, nie pasujemy do siebie i tyle. Tyle, że on zdążył się zakochać. Jak odejść z klasą? Nie powiem przecież że nie odpowiada mi fizycznie czy mentalnie. Szukam powodu. Co powiedzieć, żeby go urazić jak najmniej a jednocześnie zachować w tym wszystkim klasę.

Gość gość
Napisz cos wiecej o nim,waszej sytuacji Np. Jesli on nie chce dzieci to powiedz mu,że chcesz miec dziecko,jesli on nie chce slubu kościelnego to powiedz ze ty nie wyobrazasz sobie go nie mieć itp. Na zasadzie to czego on nie moze ci zapewnic podaj jako powod do rozstania. Chociaz ja w analogicznej sytuacji powiedziałam chlopakowi,ze po prostu nie nadaje sie do zwiazkow. Zeby wiedzial ze wina jest po mojej stronie a nie jego

Gość Ekonomika72
Oo, dzieki to ciekawe ... Na zasadzie przeciwieństwa, wymyśleć powód który raptem będzie mi niezbędny do szczęścia, a którego on nie jest w stanie dać... No tak... Tyle, że on mnie dość dobrze zna i raptowna zmiana konkretnych moich założeń życiowych może okazać się mało prawdopodobna. Jest piekielnie inteligentny.