Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co trzeba pić w upalny dzień?

Polecane posty

Gość gość

Woda mineralna? To już nudne, sama woda! piwo? Gorzkie ,mdłe, ble słodzone napoje i soki? Tam jest tyle cukru że słabo się robi po wypiciu alkohole? kręci się w głowie , to raczej na imprezie hmm,no więc co? Mam pewien pomysł! Prezentacja na obrazku: https://postimg.cc/image/yi18bm6x3/ Czy to bezpieczne? Tak ,sprawdzone, smaczne,bezpieczne i zabawne ,oraz ciekawe

Gość gość
I co, smaczne te siki? Papier też się zjada?

Gość gość
przeważnie smaczne ,czyste,ale to jest na plaży i w miejscu gdzie ludzie uprawiają sport.

Gość gość
W takie dni to trzeba przede wszystkim pić dużo wody, ale nieważne czy to będzie źródlana czy mineralna. Najważniejsze jest to, żeby odpowiednio się nawadniać i pić minimum 2 litry wody. Woda to jest główny składnik życia, którego nigdy nie może nam zabraknąć. Jak chcesz jeszcze jakiś informacji się dowiedzieć to sprawdź tutaj https://www.darnatury.pl/woda

Gość gość
Zgadzam się, piję dużo wody, wcale nie łatwo się było przestawić na nią z napojów słodzonych a le wystraszyłam się wysokiego poziomu cukru na badaniach i teraz piję tylko wodę, kranówkę najczęściej bo akurat w stolicy jest dobra

Gość gość
Będąc na plazy w ogóle nie brałem butelek z wodą. Jedyne co piłem to mocz od kobiet.To były całe litry, działało tak samo jak piwo, czyli byłem zrelaksowany i nieco pijany. Można powiedzieć że to taki wyciąg z pęcherza. Natomiast kobiety najczęściej piły piwo i inne napoje,a mocz był połączeniem różnych składników,soli mineralnych,witamin,aminokwasów,hormonów. Jako suplement diety bardzo dobra rzecz, zauwazyłem że poprawiły mi się wyniki badania krwi,nie mam już niedoborów minerałów,anemii i innych i to zupełnie za darmo