Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna plaża a baby z cyckami

Polecane posty

Gość gość

Bez stanika sie opalaly ... Nosz kurcze nie mam ochoty ich cyckow ogladac . niech sobie ida na plażę nudystów . niesmaczne ..

Gość gość
Zawiadamiasz straż, a oni przychodzą, wlepiają mandacik i wypraszają z plaży - takie to trudne? ;) Ja już tak wiele razy robiłam, po czym kładłam się spokojnie na kocyku i obserwowałam akcję :D zajebiste kino, za free :P

Gość gość
Brak kultury. Tak samo jak faceci chodzą poza plaża bez koszuli. Widocznie nie wychowani.

Gość gość
13.39 ---- dokładnie, prawidłowa reakcja

Gość gość
Zaraz Ci napiszą że jesteś pasztetem ze zwisami i zazdrościsz :D 13.39 też popieram, straż, mandacik i bye bye cycolino :D

Gość gość
Wlasnie to napiszę: Twoj stary się na nie spojrzał, zakompleksiony, moherski pasztecie i dostałas sràczki az musiałas wziąc odwet? :classic_cool:

Gość gość
O i druga bez cyckow albo z naleśnikami do pasa kompleksy leczy :classic_cool:

Gość gość
Co się dziwisz, na tym dziale same doje pokarmienne, to i zazdroszczą piersi.:)

Gość gość
A bierzecie pod uwagę, że na plażę najczęściej przychodzą mamy z małymi dziećmi? Nie powinno być więc golizny..

Gość gość
A jak matka wywala cycka na plaży żeby karmić to już pewnie dla autorki jest ok. Ja tam wolę zobaczyć ładne piersi u kobiety zamiast nabrzmiałych podczas karmienia czy zwisów po karmieniu.

Gość gość
Co za jelopy . bylam z dziecmi .. A trzy paniusie zamiast dyskretnie to lazily z tymi cyckami. . rozumiem dyskretnie bo chce sie opalic ale pol dnia stala a im wiecej faceci patrzyli to z majtek sibie stringi robila etc debilki obrzydliwe

Gość gość
Dla dziecka to jest naturalny widok, dopóki dorośli nie zrobią z tego niezdrowej podniety. Na plaży tekstylnej opalam sie tekstylnie zawsze, dostosowuję sie do otoczenia. Jak spedzam wakacje naturystycznie w krajach o wysokiej kulturze, to co innego, ale na plazy tekstylnej - zawsze kostium, to kwestia mojej kultury. Ale nigdy by mi nie przyszlo do głowy, ze kobiecie moze przeszkadzac biust innej kobiety, ktora zapewne spokojnie lezy na swoim reczniku. Zgadzam sie, ze często chodzi o spojrzenie męzulów i ścisk dùpki i stąd wzywanie jakichs slużb w ramach zemsty ;)

Gość gość
Czy jak widzę babsko karmiące z cycem na wierzchu to też mogę na straż miejska zadzwonić? Taki cycek na plaży to przynajmniej estetyczny jest a nie takie wymiona, fuj. Nie dziwię się że waszym chłopom ślina leci bo na takie to mogą tylko w internecie popatrzeć.

Gość gość
Poziom agresji i słownictwo dowodzi, ze mam racje ;) Drogie panie, zaakceptujcie wlasne ciala, otwórzcie sie troche, moze Chorwacja np., zobaczycie, ze kobiety z roznymi ksztaltami mogą byc pewne siebie i jad z zazdrosci nie będzie potrzebny ;)

Gość gość
14:11 . to ze ty sie slinisz na widok cycka to nie znaczy ze kazdy . nie upiekszaj moich wpisow swoimi fantazjami .

Gość gość
Wow, co jest nie tak z tymi kobietami? Musza mieć ogromne problemy z dowartościowaniem świecąc cyckami. Normalnie to powoduje wstyd, a nie powód do dumy..

Gość gość
Nie slinię sie na widok cycka, bo sama mam cycki ;) I normalny, neutralny stosunek do cudzych, nie wzywam policji jak zobacze :P Spojrz lepiej na swojego sliniącego sie małża, bo to o to chodzi :P

Gość gość
Niech pokazuje straży cycki i dupe popieram

Gość gość
świecenie cyckami świadczy o kulturze, wiadomo że faceci się patrzą ale takiej bezwstydnej wywłoce to nie przeszkadza przecież

Gość gość
Rozumiem, że wasi faceci noszą koszulki na plaży i się w nich kąpią?

Gość gość
Tak jestem zazdrosna ze mąż spojrzy jak jakaś suka na pokaz leży z cycami na wierzchu specjalnie by się pokazać. Tak wkurza mnie to że jest taka bezczelna i wulgarna ze musi się chwalić a mój mąż chchac5nie chcąc to widzi bo jest facetem a każdy facet się spojrzy. Nie ciche by taka picza paradowala mi przed nosem dumna jak paw. Nie życzę sobie che łazić nago nago idzie na plaze nudystów żałosna kretynka. Wzywać normalnie straz Miejska? A pod jaki numer?ogólny 112 czy jak to znaleźć?

Gość gość
Kobiety chodzą po plaży bez stanika i nikomu nie przeszkadza ale jak kobieta karmi piersią, jak facet idzie w majtkach czy jak dziecko idzie nago to przeszkadza. Jak jednym nie wolno to nikomu nie wolno. Trochę kultury są plaży przeznaczone na nagość. Nie każdy dziecko jest małym dzieckiem. Czasem są dzieci po 10+lat. I to są właśnie te którzy wiedzą że nie wolno paradowac z biustem na wierzchu. Trochę skromności.

Gość gość
Tak jestem zazdrosna ze mąż spojrzy jak jakaś suka na pokaz leży z cycami na wierzchu specjalnie by się pokazać. Tak wkurza mnie to że jest taka bezczelna i wulgarna ze musi się chwalić a mój mąż chchac5nie chcąc to widzi bo jest facetem a każdy facet się spojrzy. Nie ciche by taka picza paradowala mi przed nosem dumna jak paw. Nie życzę sobie che łazić nago nago idzie na plaze nudystów żałosna kretynka. Wzywać normalnie straz Miejska? A pod jaki numer?ogólny 112 czy jak to znaleźć?

Gość gość
Dzieci dziećmi, a co z chłopcami, którzy zaczynają dorastać? To normalne paradować z cyckami na wierzchu przy np 13 latku?

Gość gość
A ja jak zobaczę wywalonego cycka podczas karmienia w miejscu publicznym też będę dzwonić po straż miejską. Tak jak niektóre oburza widok nagich piersi na plaży tak mnie obrzydza widok karmiącej kobiety.

Gość gość
Picza, sùka, wywłoka... ;) Kompleksy, zazdrosc, agresja ;) Dobrze, ze choć jednak sie przyznała do zakompleksienia i zazdrosci o małzonka :P Moze znajdz inny sposob na kompleksy niz wzywanie CBŚ na cycka? :P Twoj mąż jak chce to i tak znajdzie :P Wiecej wiary w siebie :P

Gość gość
14:48 Nie chcieć to ty sobie możesz, a ja mogę paradować po plaży w skąpym stroju. A jak twój mąż musi się oglądać za gołymi cyckami to już Twój problem, widocznie z Twoimi jest coś nie tak i musi patrzeć na inne.

Gość gość
Uwazam,ze nie jestem "pasztetem". Niejednokrotnie faceci sie za mną oglądają. Ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy,zeby chodzić po plaży rozneglizowana. Tez mnie wkurza jak mąż się patrzy i nie ukrywam tego. Prawda jest taka,ze nie wiem jak byśmy nie były atrakcyjne facet i tak spojrzy na inna,bo to " coś nowego " niż to co ma na codzień. Tak samo rozwala mnie teraz ta moda na spodenki co widać w nich pośladki. Nosz nawet dziewczynki z podstawówki w takich chodzą do szkoły! W życiu bym nie wypuściła córki w czymś takim tym bardziej do szkoły.

Gość gość
14:57 Gadaj sobie ile chcesz, ale to Ciebie straż będzie wywlekać z plaży :P

Gość gość
Nie będzie, bo zawsze mam na sobie strój kąpielowy z tym, że skąpy. Za to Ty będziesz gotować się ze złości jak twój mąż będzie się gapił haha.