Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna plaża a baby z cyckami

Polecane posty

Gość gość
To prawda, ja jak widzę kobiete na plaży z gołymi piersiami to pierwsze co mi się nasuwa to jaka ona pusta. jak najbardziej może to świadczyć o inteligencji. no widzę że już to kogoś uraziło :P. Nie, nie każdy zachwyca się twoimi piersiami, większość patrzy na ciebie z politowaniem...:P

Gość gość
Nie mam jeszcze swojego Ryszarda i póki co nie chce mieć :)

Gość gość
O kurde tu taka jedna jest co tak broni pokazywania tych cycow :D :D weź idź i jeszcze wypnij doope na tej plazy i niech Cie po kolei jada :P

Gość gość
To prawda, ja jak widzę kobiete na plaży z gołymi piersiami to pierwsze co mi się nasuwa to jaka ona pusta. jak najbardziej może to świadczyć o inteligencji. no widzę że już to kogoś uraziło :P. Nie, nie każdy zachwyca się twoimi piersiami, większość patrzy na ciebie z politowaniem...:P

Gość gość
Opalanie się nago lub topless może naruszać przepis art. 140 ustawy z dnia 20 maja 1971 r. – kodeks wykroczeń i zostać uznane za nieobyczajny wybryk w miejscu publicznym, zagrożony karą aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo naganą. Duże znaczenie ma jednak miejsce, w którym znajduje się dana osoba. Jeżeli jest to kąpielisko, plaża lub inne miejsce przeznaczone do opalania to legalność opalania się topless bądź nago uzależniona jest głównie od reakcji otoczenia, najczęściej współplażowiczów. Jeśli nie doniosą do władz, nic złego nie powinno się dziać, chociaż...

Gość gość
Kobiety to sa jednak stukniete... Powyrywalyby sobie nawzajem wlosy z glowy, powydlubywalyby oczy gdyby mogly, tylko dlatego, ze facet spojrzal na inna. Taka chota zazdrosc o wszystko to nic dobrego drogie panie.

Gość gość
WP oprac. Ilona Raczyńska 08-08-2017 (14:50) Nago nad morzem. Będzie coraz więcej plaż dla nudystów? Opalanie topless? Czemu nie. Szkoda tylko, że w Polsce są trzy oficjalne plaże, na których swoje ciało na słońce mogą wystawiać nudyści. Ale jest szansa, że się to zmieni. Federacja Naturystów Polskich zachęca do tworzenia oficjalnych plaż dla osób, które lubią opalać się nago. Za opalanie nago lub topless może grozić mandat w wysokości 1500 zł. Za opalanie nago lub topless może grozić mandat w wysokości 1500 zł. (Shutterstock.com, Fot: cristian ghisla) REKLAMA Stogi, Grzybowo i Łeba. Na tym koniec. Tylko te trzy miejsca mają oficjalny status Federacji Naturystów Polskich - status plaż, na których oficjalnie można opalać się nago. Ta ostatnia, choć od dawna odwiedzana była przez nudystów, to dopiero od czerwca br. jest sygnowana przez federację. Władze miasta mówią, że było warto. Naga Łeba to był strzał w dziesiątkę - Bardzo często otrzymujemy informacje z plaży, że odcinek przeznaczony dla naturystów cieszy się dużą popularnością. Korzysta z niego dużo Polaków, ale też sporo obcokrajowców, głównie Holendrów i Niemców. Miałem też okazję spotkać się w urzędzie z turystami anglojęzycznymi, którzy chwalili rozwój Łeby i umiejętne dostrzeżenie potrzeb szerszej społeczności – mówi Portalowi Samorządowemu Piotr Krupiński, wiceburmistrz Łeby. - To nas cieszy, bo zawsze jest ryzyko, że pojawienie się nowego fragmentu plaży o konkretnym przeznaczeniu, może budzić mniejsze zainteresowanie. Ale w tym wypadku nasze posunięcie było słuszne i widać to po frekwencji. REKLAMA Zobacz też: Coca-cola przyspiesza opalanie? Niebezpieczny trend trafił na plaże. Wiceburmistrza cieszy też postawa mieszkańców, którzy z tego tytułu nie zgłaszają żadnych skarg. - Dzisiaj mamy taką sytuację, że ludzie nawet dzwonią i pytają się nas, gdzie ta plaża jest, bo się wybierają. Dla nas, jako samorządu to jest sygnał, że nie można zamykać się na krótkie konserwatywne spojrzenie i trzeba szukać różnych dróg rozwoju – zaznacza. Gdzie się opalać nago? REKLAMA Federacja Naturystów Polskich zachęca do tworzenia oficjalnych plaż dla osób, które lubią opalać się nago. Ta grupa ludzi propaguje naturyzm jako formę promocji zdrowia fizycznego i psychicznego w kontakcie z naturą, na wolnym powietrzu oraz podczas uprawiania sportów. fednat.pl Na ich stronie internetowej, poza oficjalnymi plażami nudystów, znajdziemy też mapę miejsc "dzikich" lub ośrodków wypoczynkowych otwartych na nudystów. Znajdują się m.in.: w Rewie, Chałupach, Międzyzdrojach, Świerklańcu czy Świnoujściu. W tych miejscach nikt nie gapi się na golasa ze zdziwieniem. fednat.pl REKLAMA Ryzykujesz mandatem Fanom nagiego opalania przypominamy, że warto wybierać miejsca oficjalne lub takie, w których nikogo nie zgorszymy. W innym przypadku możemy dostać mandat. Opalanie się nago lub topless może naruszać kodeks wykroczeń i zostać uznane za nieobyczajny wybryk w miejscu publicznym, zagrożony karą aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 zł albo naganą.

Gość gość
Pewnie, że tak myślisz. Bo jesteś prostą osóbką dla której wygląd - inteligencja, a do tego traktujesz ludzkie ciało jak coś wstydliwego i obrzydliwego. Oczywiście to tylko dotyczy innych kobiet, facet z gołą klatą ci nie przeszkadza. Ciekawe dlaczego :D

Gość gość
jeśli kobieta się nie szanuje, trudno oczekiwać, aby szanowała innych. Babki myślą, że ich cyce są pępkiem świata i stworzone do podziwiania. A co mysli facet jak widzi takie gołe cyce na plaży? No cóż, facet jest tylko facetem i ponoć o sexie myśli co 7 sekund...;) Ale powiedzcie mi kobiety topless, czy dla was jest to jakaś podnieta, jakiś rodzaj "szacunku" , piedestału, gdy faceci widząc was topless , wyobrażają sobie np. jak robią wytrysk na wasze obnażone piersi, albo wyobrażają sobie was jak robicie im loda tymi cyckami. Powiedzcie mi czy czujecie wtedy jakieś takie ważne? zauważone, dumne?

Gość gość
To o to chodzi, twój niewyzyty "facet" pomyśli o seksie na widok kobiecego sutka :D Wiesz, ze kiedyś kostki miały taki sam efekt?

Gość gość
12:28 Naprawdę? I to mówi tzw. kobieta z klasą, która swoich piersi nie pokazuje publicznie? Buahaha ... takie z was damy, a o wytryskach myślicie. Ja chodzę topless z WYGODY i nie robię z tego filozofii.

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem jak można leżeć na plaży, trzeba być kompletnie pozbawionym jakiejkolwiek inwencji, żeby w taki sposób spędzać lato.

Gość gość
A gdzie takie plaże u nas co kobiety się opalają z gołymi piersiami? Jakoś nigdy nie widziałam i dobrze, bo jestem kobietą i wolę mieć komfort psychiczny i nie chciałabym, żeby mój mężczyzna patrzył się na obce kobiety nagie bo to przykre jest... Wiadomo, że gołe piersi podniecają mężczyzn, kojarzą się z seksem. Napiszcie gdzie, żeby ominąć takie wakacje. Czasami ciapaci przydaliby się, żeby takie niedowartościowane kobiety z gołymi cyckami zgwałcili i zabili, wcale by mi ich nie żal było :)

Gość gość
No tak, prawda boli. Trudno przyznać się do porażki :) Bo , że facet myśli o seksie co 7 sekund to nic nowego, normalna rzecz. A chyba urwałyście się z choinki, jak myślałyście, że widząc was topless nie myśli o was seksualnie :) przecież widząc was gołe nie zwraca uwagę na wasz "intelekt" ani "oczytanie" :) :) No cóż, to musi być extra, być w głowie faceta na równi z jego członkiem :) :) :) :) :) A ileż to członków grubych i chudych, pryszczatych i nie pryszczatych, czystych i tych mniej czystych jest na plaży :) :) :) więc gratuluję kobietki poczucia własnej wartości. I tak sobie czasem obserwuję śliniących się starszych panów, którzy patrząc się na was wyobrażają sobie jak TY czy TY robicie mu dobrze. żal mi natomiast młodych chłopaczków, którzy na wasz widok czują się skrępowani. I nie wiedzą, gdzie oczy podziać. Czasami takie obserwowanie was przez nich różnie się kończy, niekiedy zupełnie niekontrolowanie ;) i to jest właściwie trochę przykre, więc traumatyczne dla nich. Powiedzcie mi kobietki, dlaczego nie chodzicie na plaże dla naturystów? Przecież tam nie wywołałybyście żadnych sensacji, zainteresowania? A może właśnie o to chodzi? Skoro nikt się wami nie interesuje, nie macie nic szczególnego do zaoferowania, to pokazujecie cycki, aby to zainteresowanie uzyskać? Tak się dowartościować ;)

Gość gość
Też opalam się topless, ale tylko na plaży niestrzeżonej. Robię to jedynie leżąc, nie chodzę po plaży z gołym biustem. ;)

Gość gość
A takie kobiety to mają chyba jakieś braki z dzieciństwa. Nie wiem. Może ojciec się w dzieciństwie nie zajmował xxx Aha. Czyli jak Twój brzuchaty Heniek spojrzy na dziewczynę opalającą się topless jedynym wytłumaczeniem jest to, że kompensuje sobie pewne braki z alkowy, którą współtworzycie 8)

Gość gość
To, że twój facet cierpi na syndrom niewyżycia i sam widok biustu go podnieca to naprawdę nie mój problem. rozbrajają mnie takie panienki które martwią się co ich debilni "mężczyźni" myślą na widok innych kobiet. Wzięłaś sobie męską szmatkę to cierp, ale nie obarczaj innych odpowiedzialnością, za to co twój zboczeniec myśli.

Gość gość
gość wczoraj Tak jestem zazdrosna ze mąż spojrzy jak jakaś suka na pokaz leży z cycami na wierzchu specjalnie by się pokazać X A ja robię to dla równej opalenizny i mam w tyłku twojego Alvaro. :O

Gość gość
Niezła hipokryzja i podwójne standardy nawiedzonych mamusiek. Mianowicie jak karmi piersią w miejscu publicznym i spotka się to ze sprzeciwem zaraz człowieka zaszczekają "piers nie jest elementem seksulanym, służy do karmienia potomstwa! jak się nie podoba to nie patrz! gołe cyce na ulice" wyjdzie młoda, jędrna, zgrabna dziewczyna poopalać się topless z tymi niby elementami nie-seksualnymi "osz to ździra najgorsza, mandat, prokourator proszę przyjechać na plaże bo mój brzuchaty henio się patrzy!". Piertolniętę mamuski.

Gość gość
gość dziś uwielbiam takie Karyny ;)

Gość gość
Z drugiej strony jakby wyszła kobieta niemłoda i niezgrabna to darłyby sie, że je to obrzydza. Oczywiście według ich logiki to "ich mężczyźni" napaleni jak młode byki nawet patrząć na nagi biust 60latki będą "tryskać".

Gość gość
Ja zauważyłam, że tu w ogóle siedzą jakieś dewoty. I to nie tylko mamusie, bo bezdzietnych też jest trochę na tym dziale. :O

Gość gość
najlepiej po ulicy tez chodźcie z gołymi cyckami bo na pewno jak ktoś wam zwróci uwagę to ze zazdrości

Gość gość
A ty po ulicy chodzisz w bikini?:P

Gość gość
usłyszane w Kołobrzegu: Mamusiu, czemu ta pani nie ma góry od stroju kąpielowego? Nie wiem synku, może nie ma na tyle pieniędzy żeby sobie dokupić górę?

Gość gość
Albo chce mieć równą opalenizne. :P Mam pytanie. Jak traktujecie to podczas wyjazdu zagranicę? Całkiem sporo pań różnego wieku i nacji paraduje topless.

Gość gość
Zasłaniają sobie oczy słomą wyjętą z klapek

Gość gość
Ciekawe czy wołają policję jak widzą grubą Niemke 60 + z cycem do kolan na plaży np Costa Brava. ;)

Gość gość
Po to są plaże naturystów żebyście mogły tam świecić dupą i cyckami

Gość gość
ciekawe czy te co pokazują piersi na plaży w domu przed swoimi synami też to robią.