Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Normalna plaża a baby z cyckami

Polecane posty

Gość gość
Tak. Nie paraduje specjalnie goła, ale mój nastoletni syn kilka razy widział moje cycki. I to nie tylko gdy karmiłam piersią młodsze dziecko, ale również gdy kilka razy wpadł mi do pokoju lub do łazienki, a ja się przebieralam. Co najlepsze, czasami wchodzi też do łazienki gdy się kapie, a coś chce ode mnie. :D

Gość gość
Moja mama nie miała problemu chodzić pół nago po domu :)

Gość gość
Co wy z tymi facetami? Ja jako kobieta nie mam ochoty na zwyklej plazy ogladac piersi obcej kobiety. Tu chodzi o szacunek...i nic więcej. Po to ktos wymyślił plaże naturystow zeby tam opalac sie nago.

Gość gość
Kato-islam ta PL. Na zachodzie kobiety opalają się jak chcą i nikomu to nie przeszkadza a u nas zgorszenie....

Gość gość
Normalna kobieta nie paraduje przed nastolatnim synem z cyckami widać jesteś ekshibicjonistką

Gość gość
"Normalna" według katolandu, plaża to nie dom, nie ulica. To plaża. Na plaży ludzie są porozbierani. Nie przeszkadza ci, że twoja nastoletnia córka ogląda pół nagich facetów?

Gość gość
gość dziś Normalna kobieta nie paraduje przed nastolatnim synem z cyckami widać jesteś ekshibicjonistką X Nie paraduje nago przed synem. Po prostu razem mieszkamy i zdążaja się sytuacje, że mnie widzi. Co z tego?

Gość gość
dziś Tak. Nie paraduje specjalnie goła, ale mój nastoletni syn kilka razy widział moje cycki. I to nie tylko gdy karmiłam piersią młodsze dziecko, ale również gdy kilka razy wpadł mi do pokoju lub do łazienki, a ja się przebieralam. Co najlepsze, czasami wchodzi też do łazienki gdy się kapie, a coś chce ode mnie. smiech.gif x cóż czego się spodziewać op patologi. Mąż pewnie też chodzi nagi przed córką, sypia z nią i to pewnie też według ciebie normalne.

Gość gość
Według matek na kafe to normalne nawet ze gołe kąpią się w jednej wannie z dzieckiem albo ojcowie z córkami. Mojej matce do głowy nie przyszło żeby się ze mną kąpać i z jej gołymi cyckami

Gość gość
Dla patologii to normalne że u nich w rodzinie ojciec macha po domu gołą fujarą przy dzieciach

Gość gość
Nie jesteśmy patologią. Mylisz pojęcia. Mąż chodzi w majtkach, ja również nie chodzę po domu z gołą cipką jak i z gołym biustem specjalnie. Masz zryta psychikę przez "zły dotyk"?

Gość gość
14.52 paradujesz nago p[rzez synem i kto tu ma zryte :P i jesteście patologią, chcesz czy nie chcesz. W normalnej rodzinie tego nie ma.

Gość gość
gość dziś Albo chce mieć równą opalenizne. jezyk.gif Mam pytanie. Jak traktujecie to podczas wyjazdu zagranicę? Całkiem sporo pań różnego wieku i nacji paraduje topless. xxx Statystyczna madka Polka na sto pro widziała z zagranicy Szarm el Szejk ol inkluzyw.

Gość gość
Nie napisałam, że paraduje specjalnie przed synem z cyckami. Tylko, że razem mieszkamy i zdarzają się sytuacje, że widział. Jesteśmy normalna rodziną, a ty masz patologiczny umysł . :D

Gość gość
Oczywiście, każdy wie, że Włochy, Francja, Hiszpania, Niemcy i wszystkie kraje skandynawskie to straszne wiochy. x Tia. Właśnie nie są to wiochy i dlatego plaże często są podzielone na sektory - dla nudystów, dla "zwykłych", dla ludzi z psami itd. albo są po prostu plaże mieszane, ale wtedy przy wejściach jest stosowna informacja i idąc na taką plażę wiesz, czego się spodziewać.

Gość gość
Poza tym napisałam, że widział moje cycki kilka razy, a nie że chodzimy nago. :D Po prostu nie robimy z tego wielkiego problemu. :D Szkoda, że nie widziałaś jak opala się na plaży moja szwagierka przy swoim dziecku i pasierbie. Kraj zachodni. I wiesz co. Nikogo to tam nie dziwi. :D

Gość gość
Jak jeżdże co roku w różne kurorty (ostatnio Gran Canaria konkretniej urokliwe San Augustin na południu wyspy) tak jestem w stanie zauważyć, że opalanie się topless nikogo nie gorszy. Tylko w nawiedzonym katolandzie Polka musi się strzec przed prymitywnymi januszami Polaczkami, bo jeszcze coś sobie za dużo pomyśli pseudosamiec na plażach na Mazurach czy też w Mielnie. Wstyd.

Gość gość
Nie tylko nie gorszy, ale ludzie, że tak powiem "nie wgapiają się" jak tutejsze kafe Grażyny. Nie dzwonią po straż miejską i nie mają z tego ubawu. Już rozumiem zazdrość o Janusza, ale żeby kobietę brzydził/raził biust innej kobiety? :O Jeśli mam wybierać to wolę popatrzeć na ładne cycki na plaży niż na piwne brzuchy niektórych panów. Ciekawe zjawsko, bo mieszkam nad morzem. Kobiety topless na plaży są złe. A co z panami, którzy paraduja przez miasto bez koszulek, rozciągając za soba smród potu? Często nie jest to zbyt estetyczny widok. To samo w sklepach. Dlaczego ja i moje dziecko musimy patrzeć na brzucho z dywanem "wczasowicza" w kolejce do kasy?;)

Gość gość
Szkoda, że nie widziałaś jak opala się na plaży moja szwagierka przy swoim dziecku i pasierbie. Kraj zachodni. I wiesz co. Nikogo to tam nie dziwi. x To, że coś jest zachodnie, nie znaczy, że jest lepsze i właściwe. I mówię to przy całej mojej sympatii do szeroko pojętego zachodu. Mieszkam za granicą od takiego wieku, że zahaczyłam tu jeszcze o edukację. Wsiąknęłam w to środowisko i widzę, że zbyt duży luz w podejściu do kwestii seksu, rodziny, wierności itd. zbiera swoje żniwo. PS. to właśnie z zachodu pochodzą najbardziej skrajne ruchy feministyczne nienawidzące atrakcyjnych kobiet :P

Gość gość
Ogólnie ciała Polaków nie są apetyczne i fatalnie wyglądają...

Gość gość
Mnie też bardziej brzydzą roznegliżowani Polacy tatuśkowie w slipach cotton world niżeli kobiety opalające się topless na plaży. Dywany na całym ciele, krosty, brzuch po kolana bleee ;/

Gość gość
A co ma opalanie się topless do wierności? :O Panowie są obrzydliwi. Jest jeszcze typ biały jak mąka chuderlak. I te fiutki odciskajace się im w kapielowkach. :O i te piwka w ręku. Dziwne, że panie z Kafe to nie gorszy. :D

Gość gość
Sama nigdy bym nie wyszła na plażę bez kostiumu, mimo, że ciało mam ok, ale uwielbiam oburzone Grażynki, które wręcz zasłaniają oczy swoim Januszom :D

Gość gość
To w sumie dużo mówi o tych Januszach i ich szacunku do żony, facet szanujący kobietę nie będzie się w jej obecności gapił na inne żeby nie sprawiać jej przykrości. Jak są sami to "czego oczy nie widzą.." ale przy swojej żonie/dziewczynie nie powinni się gapić i już.

Gość gość
Powydrapujscie sobie oczy suki

Gość gość
Co wy sie podniecacie innymi krajami, naprawdę musicie zyc jak oni?, Czy my jako Polacy nie mozemy miec swojego zdania? Mnie widok innej nagiej kobiety zawtydza. Moja mama nie raz chodzila przy nas nago np jak sie przebierala aleeee to jest moja rodzina. Nie czuje zadnej potrzeby zeby opalac sie nago czy ogladac strefy intymne obcego człowieka. Moge byc nawet ta wysmiewana Grażyna czy Januszem ale mam swoje zdanie i szanuje innych. Od opalania sie nago jest plaza nudystwo tak samo jak plac zabaw jest dla dzieci a nie psow, kotów i krokodyli.

Gość gość
Ja opalam się tylko na niestrzeżonej plaży, za parawanem i rozkładam się gdzieś dalej, na boku. Jeśli komuś to przeszkadza niech idzie gdzie indziej. Plaża jest ogromna. Nie chodzę na główne kąpielisko, gdzie ludzie scisnieci jak sardynki w puszce.

Gość gość
Widac, że nie bywasz w publicznych miejscach i życie masz najzwyczajniej nudne. Basen, siłownia, sauna, słowem tam wszędzie gdzie są szatnie są przestrzenią, w której nie sposób naciąć się na drugą nagą kobietę. Cała burza wynika najpewniej z kompleksów madek Polek zazdroszczącym innym kobietom atrakcyjnego ciałka, podczas gdy one opalają się topless z wygody i równie niesmaczne jest dla nich, że jakiś brzuchaty Heniek jędrnego cycka nie widział i ma z tego tytułu mokre sny.

Gość gość
I uwierz mi, że psiarzy nie obchodzi, że to plaża dla ludzi i bez krepaki chodzą na nią z nimi. Co mnie razi najbardziej. Kilka razy byłam światkiem jak mamusia wysadza dziecko centralnie na plaży na "siku". Byłam też świadkiem jak mama na wczasach nie chciała stracić chyba pogody i wzięła na plażę dziecko z biegunka. I kazała mu robić kupke do dziury wykopanej w piasku. Pierwszy raz zwróciłam komuś uwagę na plaży. :O Już nawet nie chodziło o widoki tylko żal mi było malca, który ewidentnie się męczył. Mieszkam nad morzem i opowieściami o zachowaniu ludzi nad morzem mogłabym zapisać i trzy tematy. Są znacznie gorsze rzeczy niż jakaś pani opalajaca się topless. O pijaństwie nie wspomnę. I to przy dzieciach, a wiadomo jak szybko na słońcu alkohol uderza do głowy. Wolę widok cyckow niż nawalonego tatusia. ;)

Gość gość
Ja chodzę z dwoma dobermanami się opalać topless na plaże na Mazurach i nikt nawet myśli skrzywić gębę na mój widok.