Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam inteligentną kobietę

Polecane posty

Gość Madame Cleo
8:44 Dobre sobie nie potrafie przeczytac tekstu ze zrozumieniem...skoro dla ciebie wszystko jest ironia...w tej swojej ironii sie zatraciles i chyba dlatego nie potrafisz rozmawiac z ludzmi. Jestes mi zupelnie obojetny...a temat ktory proponujesz do czytania ludzia zdradza co tak naprawde masz w glowie. Moj temat zostaw w spokoju,bo taki jak Ty nie jest w nim mile widziany. Potrafisz tylko obrazac ludzi ,nasmiewajac sie z nich...Wielki dorosly sie znalazl, ze swoja Wielka inteligencja...:)dzieci lepiej zostaw w piaskownicy,tam przynajmniej nie beda musialy stykac sie z twoja wieczna ironia autorze:P A jesli beda chcialy wyjsc ze skorupy ...to cos takiego jak ironia bedzie im obca...Tobie zas jej nie brakuje wiec nie mam zamiaru zarazic sie od Ciebie ironia..:P bo okaze sie ze nawet Twoje zycie to jedna wielka ironia w ktorej jestes zatopiony na amen.:P Szukasz ludzi ogarnietych ,zrownowazonych...ja jednak uwazam ze sam masz jakies problemy emocjonalne a byc moze i psychiczne...a czy ty masz poukladane w glowie? No ja bym sie musiala ciezko zastanawiac czy faktycznie tak jest... Z rozmowy mozna wiele sie dowiedziec...to mi wystarczy...nie pochlebiaj sobie autorze z ta twoja inteligencja...bo jak narazie to chyba "sowa w czapce" jest na wiekszym poziomie intelektualnym niz ty, a nawet bym powiedziala kulturalnym....ze jeszcze chce pisac z kims takim jak ty...to sie dziwie:) Twoj temat malo mnie interesuje...bo z ludzmi ,ktorzy sa zadufani w sobie nie chce miec wiele wspolnego...ale oczywiscie mnie to zarzuciles,a prawda zawsze wyjdzie na jaw. Jest wiele innych tematow i z pewnoscia bede zagladac...a twoj omijac jak najdalej . Autorze nie wiem na jakiej podstawie uwazasz ze nie jestem wartosciowa osoba..nie znasz mnie...a tym bardziej nie wiesz chyba co to slowo oznacza. Twoja zarozumialosc jest tak odrazajaca ze juz nie chce mi sie w tym temacie pisac... Jestes pysznym czlowiekiem ,ktory jak dla mnie moze byc podobny do diabla....a z takim to ja sie nie zadaje.....zegnam wiec bay,bay,bay:P

Gość gość
Przypuszczam ze to jest autor Moretor jesli cos nie przekrecilam

Gość gość
Skoro twoje wpisy sa gornolotne to co ty tutaj robisz....hm ...wlasciwie...hm... zastanawiajace ?

Gość gość
hm..autor/ nudne auto/ czlowiek z lasu /podpisz sie inteligentny czlowieku chociazby literka jedna

Gość gość
Jeśli jesteś tą Katią, z którą pisałem. To twoja opinia o mnie jest tak trafna jak to, że ja byłem tym facetem który cię obrażał w twoim temacie. Nie przypominam sobie żebym gdzieś napisał o sobie, że mam wysoką inteligencję. Wbrew temu co ci się wydaje, na moim forum ludzie piszą co chcą. Oczywiście w porównaniu z kafe gdzie wszystko wolno są pewne ograniczenia (brak hejtu, wulgaryzmów i obscenicznych tematów),ale nie tylko kafe jest porównaniem. Są fora gdzie się wylatuje za poglądy. Nie u mnie. „właśnie te różnice, stanowią o naszej wyjątkowości” Moje forum jest dedykowane ludziom niezrozumianym, samotny właśnie innym, choć piszą w nim ludzie z rodzinami i ułożonym życiem. Wnioski pozostawiam czytającym. Ja szukam osób właściwie nie dla siebie, ale do pisania na forum. Nie przeszkadza mi że będą pisać i tu. Sito jak na kafe jest faktycznie gęste. 1. Piszą bez wulgaryzmów. 2. Potrafią czytać ze zrozumieniem. 3. Chcą od forum coś więcej niż tylko pisanie dla zabicia czasu i nudy 4. Najlepiej jak mają trochę polotu i humoru W tej kolejności Oczywiście forum jest otwarte ale jeśli ja mam tam kierować kogoś to po co mi hejterzy itp. Dziękuję za opinię o mnie. Trzeba docenić to, że mimo takiego hejtu na ciebie, nie zauważyłem byś się w podobny sposób odgryzała. PS do Clio, idź może do psychoanalityka lub konfesjonału ze swoimi problemami i frustracjami. Już trzeci raz piszesz, że nie będziesz tu pisać. Kto uwierzy w twoje słowa o mnie, niech zrobi to samo.

Gość gość
No masz racje, raczej to sie nie uda Ja natomiast jestem niewiele na kafeteri a zostalam zmieszana z blotem nazwana kims innym ktory tu jest od ponad dobre 10 lat Gdziebym sie nie wpisala jestem ta owa osoba a jak nie ta to K...... i tematy leca z uprzednim stwierdzeniem'' dziwisz sie jak tu jestes'' obarczona zostalam synem i alkoholikiem w spadku po tej osobie . Ale bat tez jest na to, policja .4 miesiace i mam dosyc, wczoraj bylam, zglosilam w kompie nic nie ginie Zobaczymy jak policja zapuka do nich ,pozdrawiam

Gość Maryyyś
Cześć Auto, Zaniedbałam Cię trochę na innym temacie, wiec chociaż się przywitam i pozycze miłego popołudnia! :) Tymczasem,

Gość gość
Ja z toba chyba rozmawialam byla" zielona kawa"miales w tytule Moretomoj wpis jest 17: 10na poczatku czerwca Mary co tutaj robisz ha ha ha?

Gość gość
Cześć Maryyyś! Oj, tam zaniedbałaś! Piszemy jak mamy czas i chęć. Miło, że się odezwałaś. Również dla ciebie miłego popołudnia. Wciąż przed urlopem. Czy może już odpoczywasz gdzieś na transatlantyku na Karaibach? Albo surfujesz na falach? Albo z przystojnym Chorwatem na plaży się smażysz? A o czym z nim marzysz… wścibskim nic do tego. Pozdrowienia Autor z żoną PS gość [ 17.10 ] Odpiszę ale trochę później.

Gość Maryyyś
Cześć "trzecia" :) Na kawe dziś nie wpadlas :)

Gość Maryyyś
Auto, Nadal przed urlopem. Do końca lipca chyba bede na obrotach. A Wy już po odpoczynku w mieście rzeka podzielonym? Cudym autem? Nudnym? Czy na piechotę? Jestem na tematach bardziej kameralnych tu, ale będę do Ciebie wpadać od czasu do czasu, jeśli Ci to odpowiada. Pozdrowienia, dla żony i córki rowniez!

Gość gość
Naprawde jeszcze ktos sie lapie na rozmowe z tym gosciem ? :D

Gość gość
Mary/ Nie wpadlam bo dzisiaj nie pilam/ teraz malutka pije bede dopiero wieczorem . Autor nie spiesz sie wieczorem zerkne w komputer nie lubie z telefonu pisac w trakcie innych spraw.

Gość gość
Maryyyś, wpadaj, wpadaj, [tylko nie z facetem]. W tym roku myślimy o Budapeszcie i Mazurach. My na transatlantyk chyba nie zdążyliśmy. Cudne Auto w lesie

Gość gość
Przeciez to widac od razu ze to samotny kawaler prawdopodobnie na czyims utrzymaniu bo ma za duzo czasu na rozkminy. Nie ma zony bo nie szukalby kogos do rozmowy, poniewaz mialby lepsze zajecia. Do tego bezrobotny lub z praca dorywcza i pewnie bez prawa jazdy oraz nic nie robi w domu. Szuka inteligentnej do rozmowy bo licxy na to ze popisze epopeje i zrobi na niej wrazenie a ona zakocha sie w jego slowach na kafe :D ale to z gory skazane na porazke bo inteligentni ludzie zajmuja sie zarabianiem kasy i rodzina a nie gledzeniem w necie chyba ze chwilke :D he he smiechowy temacik.

Gość gość
Do Gość 17:10 Dzięki za zrozumienie. Współczuję ci takiego potraktowania na kafe. Dobrze, że czasem ktoś to zgłasza na policję. Myślę, że hejt jest trudniejszy do wytrzymania dla kobiet. Ja jestem facetem o dość silnej psychice. Cały ten hejt nie robi na mnie żadnego wrażenia. Ludzie mają swoje psychiczne problemy, muszą je odreagować, a najłatwiej w internecie. Raczej w życiu ludziom pomagałem w trudnych chwilach, kiedy potrzebowali psychicznego wsparcia. Zwłaszcza mam na myśli osoby, które życie przytłoczyło, a nie tych, którzy wymagają już specjalistycznej pomocy. Z tego wziął się pomysł na forum, gdzie ludzie mogą pisać bez hejtu. Mała wysepka normalności, a może nawet życzliwości. Przyjemnie nam się z żoną czyta i rozmawia z osobami darzącymi się sympatią. Jest to nasze hobby. Jesteśmy komuś w necie potrzebni. Są ludzie, którzy mają dość hejtu, tego szamba, choć trudno do nich dotrzeć, bo każdy jest skupiony na sobie i bardzo podejrzliwy. Choć z drugiej strony są również tacy , którzy oburzają się na hejt ale sami go potrzebują i używają. W myśl zasady „Kaliemu ukraść krowę…”. Być może takie kafe jest pewnym lekarstwem dla różnych frustratów. Lepiej niech się wyżywają w internecie niż w realu, np. na ulicy. Dlatego na kafe patrzę też z przymrużeniem oka. Jeśli chcesz popisać w normalnym świecie, dołącz do nas.

Gość gość
A czy ten temat to nie dyskryminacja ludzi nieinteligentnych? Ja nie jestem inteligentna znaczy nie jestem dopuszczona do rozmowy? Bardzo ludzkie podejscie widze wcale nie przedmiotowe.

Gość gość
Konstytucja RP zabrania dyskryminowania kogoś ze względu na różne cechy, ale nie wymienia inteligencji. Po drugie, temat jest "szukam" analogicznie kobieta może szukać mężczyzny, i tylko mężczyzny na partnera, co nie oznacza, że dyskryminuje mężczyzn. Człowiek z lasu

Gość gość
Errata Konstytucja RP zabrania dyskryminowania kogoś ze względu na różne cechy, ale nie wymienia inteligencji. Po drugie, temat jest "poznam" analogicznie kobieta może szukać mężczyzny, i tylko mężczyzny na partnera, co nie oznacza, że dyskryminuje kobiety. Choć nie chce poznać kobiety. Człowiek z lasu

Gość gość
Szukam mezczyzny czy kobiety brzmi neutralnie i nikogo nie poniza. A temat szukam inteligentnej juz segreguje ludzi na tych inteligentnych i tych nieinteligentnych i z czystej empatii ktorej byc moze ktos nie posuada lub w niewielkim zakresie wypadaloby zaprosic do dyskusji szersze grono a tu jak widac tych nieinteligentnych sie pomija wiec niestety nie moge z toba dyskutowac bo mnie obraziles. Wiem ze nie jestem inteligentna i nie mam zamiaru by ktos mnie ponizal.

Gość gośćniskieiq
ja nie ukrywam i się podpisuję niskim iq i byłam dopuszczona , a nawet autor był miły dla mnie :) poza tym skąd wiesz czy twój iloraz nie powiększa sie z godziny na godzinę :) przewrażliwienie to kiepska rzecz, ja np lubię brunetów , jak tak się ogłoszę to blondynów obrażę ? :) myślę ze tu bardziej chodzi by głupot nie wypisywać gimbazowych

Gość gość
Akurat faceci nie lubią inteligentnych kobiet. Dlatego te inteligentne są dyskryminowane. Jestem nielicznym, który takie lubi, nie przemądrzałe, bo to co innego. Na naszym forum bardziej liczy się życzliwość, niż pusta inteligencja. Na naszym forum jest osoba, która się przyznała, że nie bardzo rozumie posty, trochę się to potwierdziło. I co z tego ? Nie pisze na poziomie gimbusa. Nie staram się być niemiły. Ja jestem tylko autentyczny. Człowiek z lasu

Gość gość
Akurat tego nie mozesz wiedziec czy faceci nie lubia inteligentnych kobiet bo jestes tylko 1 facetem i nie znasz mysli innych mezczyzn. Generalizujesz co jest podejrzane jak gdybys chcial skierowac uwage wylacznie na siebie jako tego wyjatkowego. Ale to nieprawda. Mezczyzni czesto pisza o tym ze lubia inteligentne kobiety. Czy to fakt czy nie nie wiemy bo nikt nie zna mysli drugiej strony. I gdzie twoja zona teraz jest skoro piszesz w nocy...heh. Daruj sobie.

Gość gośćniskieiq
haha ja znam myśli facetów, i wam zdradzę że faceci wyjątkowo nie lubią upierdliwych kobiet, takich co nie potrafią pogadac bez przypieprzania się o wszystko :)

Gość gość
I juz ktos pisze spod innego nicku bo przeciez trza sie jakos wybronic i nie stracic twarzy jako ynteligent

Gość gość
Nie pisaliśmy czego nie lubią mężczyźni tylko jak mają stosunek do inteligencji kobiet. Dla gościa bez podpisu moja żona śpi jutro idzie na siódmą do pracy. Ja się wcześniej przespałem i pewnie za pół godziny pójdę dospać pozostała noc. Człowiek z l.

Gość gość
Ale to oczywiscie nie autor. I ja gleboko w to wierze. Bardzo mu wierze we wszystko i nie mam zadnych powodow watpic ze jest bardzo mily i otentyczny.

Gość gość
No i nie mozesz znac mysli mezczyzn na temat inteligencji kobiet. Mozesz co najwyzej przypuszczac ze znasz na podstawie ich wpisow czy stwierdzen wiec odpusc sobie teksty ze mezczyzni nie lubia inteligentnych kobiet bo to smieszne. A zony nie masz bo o 2 w nocy po udanym wiecie czym sie po prostu spi a nie dywaguje.

Gość gość
I to nie jest czepianie sie tylko stwierdzanie faktow na podstawie analizy tekstu.