Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam inteligentną kobietę

Polecane posty

Gość Madame Cleo
20:36 Wiesz ,jesli ktos w ten sposob podchodzi do tematu...to mam takie wrazenie ze uwaza sie za pepek swiata...;-) W sensie...och jaki ja jestem madry...nie mam sobie rownych...i tylko z takimi bede rozmawial:) Wiadome ,zeby z kims normalnie porozmawiac nie trzeba byc do tego Einstein....;-)wiec wyluzuj autorze z ta inteligencja:P Jestesmy tylko ludzmi...rozmawiac mozna o wszystkim i o niczym...tylko trzeba wiedziec jak z ludzmi rozmawiac....a ponoc inteligentny czlowiek z kazdym bedzie umial sie dogadac:) Tez tak uwazasz?;-)

Gość gość
Hm...wiesz mylisz pojecia ,bo inteligentna kobieta nigdy nie bedzie upierdliwa x Nie wiem dlaczego te słowa kierujesz do mnie? Jak ja ich nie napisałem. Autor

Gość Madame Cleo
20:53 To w takim razie przepraszam:) Ale jesli nie do Ciebie ;-)to ten kto to napisal bylo kierowane do tej osoby...nie widze problemu:) Moze lepiej nick sobie wymysl;-)

Gość gość
na kafe łatwo kogoś pomylić mój nick to autor w podpisie a jak ktoś się podszyje to raczej sam post jest podpisem, bo łatwo je poznać. Te poszukiwane kobiety to dostrzegą. Autor

Gość gość
Inteligenty facet nie szuka inteligencji na kafeterii haha :D no nie oszukujmy się.

Gość marawstala
A temat o nie inteligentnych tez był Twój? : )

Gość Madame Cleo
21:02 No z pewnoscia te inteligentne beda wiedziec ze to wlasnie Ty...to albo sie nie znasz na inteligencji kobiet,albo nie znasz kaffeterii:P

Gość gość
Nie, to taka parafraza z mojego ale to jednaj pewna obraza i wyśmiewanie się z kobiet. Na kafa to nic szczególnego, a nawet jest w dobrym tonie. Mam bardzo spokojne i logiczne podejście do kobiet. A są różne tak samo jak faceci. Autor

Gość gość
Sral pierdzial dupy nie czuł. To tyle z mojej strony na temat wymagań mężczyzny.

Gość gość
Madame Cleo A ja myślę że się poznają mam na myśli te naprawdę inteligentne. Nie tylko IQ ale te również EQ Autor

Gość marawstala
Tamten był pisany w bardziej żartobliwym tonie, nie wiem jak ten : )

Gość gość
gość dziś Sral pierdzial d**y nie czuł. To tyle z mojej strony na temat wymagań mężczyzny. x Czy to może być mój post? Wiadomo, że NIE. Autor

Gość gość
No nie może bo to mój post ynteligencie hu hu.

Gość Madame Cleo
21:14 Hm...czy sa takie ktore sie poznaja?;-) To zalezy,poniewaz slowo pisane mozna zmieniac...mam na mysli stylistyke pisania,wyrazania siebie swoich emocji...mozna to robic dzieki inteligencji...i nie koniecznie inteligencji emocjonalnej,a podswiadomie by zmylic kogos.:) Tylko ze wtedy to jest manipulacja:P

Gość gość
Ja bardzo lubię formę żartobliwą i nie obrażam się o żarty. Lubię bawić się słowami. Moje słowne żarty można ocenić w temacie "Przerwane rozmowy 2", dział 30+, komuś może to się podobać, komuś nie. Autor

Gość gość
Jak jest się za bardzo inteligentnym to można czerpać radość. Ludzie mało inteligentni skazani są na swoje ułomności.

Gość gość
Ludzie z wysokim EQ raczej nie bawią się w manipulacje. Pewnie, że nie jest trudno, zwłaszcza na forum zmienić styl pisania. Ja szukam kobiet, które chcą i mają coś do powiedzenia, nie zawsze tylko poważnie. Forum ma nas przede wszystkim bawić, a nie uczyć. Autor

Gość gość
Jak jest się za bardzo inteligentnym to można czerpać radość. Ludzie mało inteligentni skazani są na swoje ułomności. x Tak często postępują ludzie po dużej IQ, a małej EQ. Autor

Gość Madame Cleo
21:28 Oczywiscie ze mozna sie slowem bawic,zartowac,rymowac...a nawet wiersze pisac;-) Tez lubie zarty,ale w dobrym "smaku",choc niesmaczne bywaja smieszne...tylko nie mylic z chamskimi;-) takie zarty niewybredne sa nie na miejscu:P Co do tematu "Przerwane rozmowy 2"nie zostal przeze mnie zglebniony:) moze tam zajrze;-) Szukasz kobiet,ktore maja cos do powiedzenia:) A dlaczego wybrales rodzaj zenski,a nie meski...ponoc wy mezczyzni lepiej sie dogadujecie...dlaczego szukasz kobiet....i wychodzi na to ,ze nie jednej z ktora bys mogl porozmawiac,a z wieloma....liczba mnoga...hehe

Gość gość
Inteligentny mężczyzna gra w szachy z kobietą.

Gość marawstala
Rozmawiać można z wieloma, a chyba o rozmowę autorowi chodziło : )

Gość gość
Dobry szachista przewiduje 10 ruchów na przód :).

Gość gość
marawstala dziś A temat o nie inteligentnych tez był Twój? : ) <> Jak już o inteligencji, to "nie" z przymiotnikami pisze się razem: nieinteligentnych.

Gość gość
to nie takie trudne

Gość gość
te ruchy

Gość Madame Cleo
Mara Mozna rozmawiac z wieloma?;-) Czy na raz da sie porozmawiac z wieloma?;-) Jak dla mnie to tlok:P

Gość gość
Rozmowy z różnymi ludźmi na forum, a szukanie amanta to dwie różne sprawy. Ciekawe dlaczego nie dociera do tych nieziemsko intelgentnych głów, że odpisywanie komuś na temat do niczego nie zobowiązuje

Gość marawstala
gość dziś A dziekuje ale i tak tego nie zapamietam : )

Gość gość
Z kobietami, bo jestem facetem. Z inteligentnymi kobietami rozmowa jest ciekawsza. Przykład: ten temat. Wy piszecie coś sensownego, można poczytać. A piszący tu facet, który uważa się za inteligentnego wstawia jakieś "głodne kawałki". Faceci w środowisku kobiet chcą tylko brylować. Czasem wygląda to żałośnie. Popisy cyrkowców, prześciganie się w nich. A ja chcę porozmawiać.Faceci często nie dostrzegają, ale kobiety obarczone domem, rodziną, pracą często te górnolotne poglądy mężczyzn urealniają z codziennym życiem. To duża wartość. Bo życie to nie tylko wielkie idee, ale także zwykłe troski. Mężczyźni często dyskutują w oderwaniu od życia. x Staram się unikać błędów, ale nie jestem purystą. W końcu to tylko rozmowa. Autor

Gość marawstala
Madame Cleo dziś Jednocześnie pewnie nie, ale raz Ty cos napiszesz za chwile inna osoba i tak będzie wyglądała zwyczajna rozmowa : )