Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam inteligentną kobietę

Polecane posty

Gość gość
Haha kobiety nie lubio nieotentycznych facetow co bajki pisza i elaboraty tylko takich co posadza drzewo, postawia dom i bedzie syn oraz wysypiaja sie do pracy i jezdza do niej dobrym autem :)a nie tych co pisza epopeje bez konca he he

Gość gość
Nie bardzo wiem czy to autor czy nie nie chce mi się szuka o co chodzi. x Do biednego samotnika myślisz że noc służy tylko do seksu? Nie trać czasu tutaj idź szukać może jakaś baba ci da. A moje życie seksualne jest bardzo udane tytko byś pozazdrościł. Dlatego nie interesuje mnie szukanie tu kobiety do seksu ani specjalnie ta tematyka. Człowiek z l.

Gość gość
Nie bardzo wiem czy to autor czy nie nie chce mi się szuka o co chodzi. x Do biednego samotnika myślisz że noc służy tylko do seksu? Nie trać czasu tutaj idź szukać może jakaś baba ci da. A moje życie seksualne jest bardzo udane tytko byś pozazdrościł. Dlatego nie interesuje mnie szukanie tu kobiety do seksu ani specjalnie ta tematyka. Człowiek z l.

Gość gość
Ha ha ha ha i kto to mowi? Naprawde wierzysz w to ze ktos moglby uwierzyc i sie nabrac ze ktos majacy udane zycie z zona wchodzi i papla bez umiaru na kafeterii gdzie roi sie od kobiet. To sie od razu rzuca w oczy ze nie miales nigdy stalego zwiazku bo bys wiedzial ze zony nie pozwalaja na rakie akcje a tym bardziej ich mezowie i tym bardziej zony z ktorymi wszystko jest udane. Tak ze bajki mozesz dalej pisac. Moze ktos naiwny w to uwierzy kolego.

Gość gość
Ty he he musisz być strasznie brzydki i biedny. Ale nie przejmuj się to się nie zmieni/ C. z l. nie podpisujesz się hehe więc będę cię nazywał bb brzydki i biedny

Gość gość
I ze niby jestem samotnikiem? Hahaha no zony nie mam ale po co mi zona skoro tyle pieknych samotnych kobiet az sie prosi o towarzystwo i nie mam czasu ani ochoty na klatke

Gość gość
Ha ha ha czyli sam jestes wlasnie taki? Pieknie sie podsumowales. Nie mnie oceniac ale pewnie tak skoro tak twierdzisz.

Gość gość
Tylko ze ja przynajmniej umiem sie do tego przyznac :D

Gość gość
bb ty jesteś jeszcze chyba głupi ale tak musi kończyć samotny bb C.z l.

Gość gość
Swoja droga to musisz miec naprawde piekny i merytoryczny bardzo umysl skoro na postawie postu potrafisz stwierdzic moja fizyczba aparycje oraz znasz mysli innych mezczyzn. No i poznales nieinteligentnego mezczyzne zamiast inteligentnej kobiety ale dobre i to :D

Gość gość
Dobrze ze ty jestes choc inteligentny bo oswiecasz to forum swoja przeszywajaca brilliantcja i az mnie przenikles nia na wskros. Uzycz mi troche swego rozumu o moj mistrzu idolu chce uwodzic kobiety jak ty i byc rownie samotny : D naucz mnie pisac takich poematow a moze wreszcie kobiety przestana mnie ciagnac do oltarza : D

Gość gość
bb właśnie mało interesująca jest z tobą rozmowa a chyba kobiety przepłoszyłeś C.

Gość gość
Bardzo tez inteligentne jest wpisywanie czl pod kazdym postem zamiast w nicku. O padam na kolana z wrazenia twej wielkiej przeogromnej inteligencji. Prosze daj mi kilka lekcji jak skonczyc jako samotny kawaler na forum dla kobiet blagajac o uwage i milosc wsrod postwo mezczyzn.

Gość gość
Bo nie jestem taki jak ty zeby elaborowac tylko po prostu je zadowalam swoja odrazajaca aparycja i brakiem piniendzy jak sam stwierdziles : D

Gość gość
Ktos kto ma inny styl wypowiedzi niz ty od razu musi byc glupi? To bardzo inteligentne.

Gość gość
bb upały ci szkoda a nie ma po co karmić trolla to już mi się nie chce z tobą pisać zbyt bb jesteś prymitywny . Taki zwykły prostak bez polotu. C.

Gość gość
Bardzo z ciebie wyszedl inteligent. Na to czekalem az pokazesz prawdziwe ja :D

Gość gość
Na pewno inteligentne kobiety kochaja mezczyzn inteligentnych ktorzy w obliczu silnych argumentow siegaja po inwektywy i to jest jedyna linia obrony zamiast odpowiedziec ...w sposob..."nieinteligentny" w twoim rozumieniu. Brawo jaki jestes mundry.

Gość gość
A ja bym tam chetnie z toba podyskutowal znaczy ponawijal makaron na uszy kobietom z forum o intelekcie uzywajac ksiazkowych skomplikowanych slow. Pewnie czytales wiele slownikow jezykow obcych zeby zrecznie sie poslugiwac trudnymi wyrazami i uczynic mowe kwiecista co jak sadzisz przemawia do tych inteligentnych kobiet he he. Szkoda ze zadnej stad nie interesujesz. Wybacz to uogolnienie ale nauczylem sie od ciebie ze znam mysli innych osob he he

Gość gość
Slownik wyrazow bliskoznacznych jest o tym ze czlowiek z losu jest inteligentny? Ty mi powiedz grniuszu.

Gość gośćniskieiq
O kurcze ja zawsze myslalam ze to babki sa upierdliwe a tu samczyk sie trafil rodzyneczek, co cie boli ze ktos chce pogadac ? Jestes podszyty zazdroscia czy o co chodzi ?

Gość gość
A czego mam ci zazdriscic? Ze piszesz w nocy elaboraty z facetem i jeszcze go wyzywasz od nakgorszych ? :D to ma byc ta inteligencja?

Gość gość
Upierdliwe to moze byc co najwyzej wmawianie komus swojej inteligencji i szukanie naiwnej ktora w to uwierzy :D

Gość gość
Jak dobrze byc glupim takim jak ja. Nie trzeba nic nikomu udowadniac :D i prosic o uwage w internecie samotnych kobiet ktore licza na to ze znajda tu intelugentnego ksiecia z bajki.

Gość gość
Jak ktos ma sklonnosci do segregacji ludzi ze wzgledu na zdolnosci intelektualne a jego zdanie jest jedyne sluszne oraz z byle powodu uzywa obrazliwych slow wobec innych czy uwazacie kobiety ze was lepiej potraktuje taki inteligentny czlek z buszu? Bo ja bym dal sobie luz.

Gość gość
O pardon z lasu nie z buszu ;)

Gość gość
Ale wystarczy przeczytac tytul: poznam inteligentna do rozmowy. Brzmi jak ogloszenie, powtorzone dwa razy to samo bo przeciez inteligentnym ludziom trzeba powtarzac dwa razy to samo a nawet i wiecej w razie potrzeby. A nawet i wiecej w razie potrzeby. Kumacie.

Gość gość
Jestem prymitywny zdaniem tego inteligentnego poniewaz umiem rozpoznac prawde i falsz. Inteligencja rozpatrywana jako pokladanie ufnosci w jego jakze barwne opowiesci o udanym zyciu... Poezja.

Gość gość
A moim glupim zdaniem glupiego i prymotywnego inteligentny temat zabrzmialby: Poznam interesujaca kobiete w celu wspolnych dywagacji o rodzajach zdolności do analizy, rozumienia, rodzajach inteligencji ze szczegolnym naciskiem na interpersonalna, poniewaz intryguja mnie stosunki miedzyludzkie, zglebienie czyjejs duszy i mysli, intuicja oraz chcialbym bysmy sie tu dzielili swoimi przemysleniami i mechanizmami postepowania z wykorzystaniem inteligencji jako atrybutu. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do ozywionej dyskusji, a panie szczegolnie mile widziane ;) pozdrawiam

Gość gość
Chyba już poznałeś, to Twoja żona. Ludzie wchodzą na kafe próbując nadrobić jakieś braki. Tylko czy to miejsce nas buduje? Czy warto marnować swój czas? Czego tutaj szukamy? Autorze, pozostań sobą. Wyznacz granicę korzystania z tego forum. Wszystkiego dobrego.