Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam inteligentną kobietę

Polecane posty

Gość gość
Wcale to nie autor sie wpisal post wyzej.

Gość gość
Oczywiście, że szalejący tu osobnik gość, bez podpisu nazywany przeze mnie bb to nie autor. To człowiek chyba chory? Może za dużo wypił lub czegoś się naćpał. Może mu przejdzie, a może nie. Dobrze, że całą złość skierował tylko na mnie. To przykład, dlaczego nie z każdym warto rozmawiać. Na moim forum taki bełkot nie byłby możliwy. Bo ograniczeniem wolności słowa jest drugi człowiek, którego nie można obrażać. Choć jest jeden dział w którym dopuszczalna jest większa agresja. Człowiek z lasu

Gość gośćniskieiq
Ja nic nie mam do autora, wszystko ci sie pomylilo, zamienilam dwa zdania jak dotad;) musi cie cos bardzo bolec bo piszesz wypracowania, przeczytalam tylko czesc bo za duzo, w moim odbiorze autor jest ok a niektorzy goscie atakują m.in.ty , tu nie ma regulaminu ze ludzie w zwiazkach nie moga rozmawiac w necie, a w zyciu nie ma obowiązku gadac z idiotami, taki jest swiat, wolna wola

Gość gość
pewnie każda jest inteligentna która ze sobą gumki zabiera. dno!

Gość gośćniskieiq
Chcialam zauwazyc ze nie kazda rozmowa z osobnikiem innej plci konczy sie seksem, glodnemu chleb na mysli? Co wy macie z tym seksem, prawdziwa namietnosc zdarza sie raz na 10 lat, inne to nudziarstwo :)

Gość gośćniskieiq
A np ja pochodzę z kręgu pasjonatòw pewnej dziedziny, rozmowy toczą sie godzinami w towarzystwie, wtręty seksualne bylyby nie na miejscu, nie ten poziom, więc mozna? Mozna

Gość gość
Moja żona uważa, że faceci niezaspokojeni wariują. To widać na różnych forach i portalach, a i w życiu. Człowiek z lasu

Gość gość
Gdyby chodziło o sam seks, to pół biedy. Ludzie nie potrafią wzbić się ponad siebie. Uważają, że wszyscy tak myślą i czują jak oni. Nie rozumieją, że choć jesteśmy podobni, to każdy jest trochę inny. Człowiek z lasu

Gość gośćniskieiq
Przypuszczam ze jesli ktos swoje zycie sprowadzil jedynie do zarabiania i rozmnazania to faktycznie osobnik innej plci bedzie sprowadzony jedynie do tych rol i postrzegany w ten sposob, bo niby w jaki jeszcze, skoro nic wiecej nie ma?

Gość gość
Ktos tu chyba uprawia gaslightning?

Gość gość
Zauwaz ze to ty obrazasz mnie A nie odwrotnie. Ale tak to bywa jak sie ma smutne zycie i wymyslona zone. Tak ze wspolczuje.

Gość gość
A co ma bolec np epopeje o tym ze jest ineligentny? To chyba ciebie cos boli ze sie tak rzucasz. Ja sie tylko z tego nabijam bo smieszy mnie wyolbrzymione ego he he

Gość gość
I jaka zlosc koles? :D ty mnie po prostu zwyczajnie smieszysz buehehe

Gość gość
I kto tu pisze wypracowania i wypowiada sie o zwiazkach wmawiajac kity ze ludzie w zwiazkach maja czas pisac epopeje w internecie :D dobra. Juz sie nabralem.

Gość gość
bb załóż sobie wątek jak być wariatem i udzielaj porad na temat czyjegoś życia. Człowiek z lasu

Gość gość
Autorze czy masz dzieci? I w jakim wieku?

Gość gośćniskieiq
Ogolnie nabijanie sie z kogos jest kiepskie, szczesliwi sie nie nabijają, ja jestem obiektywnym obserwatorem wątku autora, i to wy przyszliscie podokuczac

Gość gość
Bo autor wmawia komus choroby i obraza bo uslyszal o sobie prawde ze jest samotny i wchodzi do netu szukac poklasku dla swoich "inteligentnych" postow

Gość gość
To nie jest dokuczanie tylko stwierdzanie faktow a ze sa niewygodne to juz jego problem.

Gość gośćniskieiq
Czy jest samotny to on wie najlepiej jadnowidzu :) a ja jestem samotna? Co widzisz w swojej kuli ? :)

Gość gość
Nie musze zakladac takiego tematu. Tobie wyszlo to " inteligentnie"

Gość gość
A czy on nie nabija sie z ludzi mniej inteligentnych? Wez pomysl.

Gość gość
Ty to nie wiem. Ale on jest samotny az go w sercu drze. Pisze i pisze i nie ma konca tych opowiesci.

Gość gośćniskieiq
Czyli jak ja tu sypne opowiesciami to bede samotna:) ok to poczekaj do soboty bo teraz mam za duzo na glowie

Gość gość
Autorek sam stwierdzil ze wie co mysla mezczyzni i czyta w myslach ze nie lubia inteligentnych kobiet a ja tez jak on czytam w jego myslach ze jest skrajnie samotny i nie czepiaj sie mnie tylko jego bo ja tylko biere z niego przykla.

Gość gośćniskieiq
Nie moge sie czepic autora bo jest ok :) a ty jestes zazdrosnik :) a w myslach facetow to ja pisalam ze czytam , autor raczej chyba dal do zrozumienia ze faceci boją się inteligentnych lub mądrzejszych byle ladna byla i slodka :) ja tak to odebralam i jak mam wyrazic opinie juz swoją to na pewno przemądrzale niemile widziane lub cięzkie charakterem, ogolnie na cafe jest ciezko :) nie ma zdolnosci rozmawiania tylko kazdy uprawia gnojenie a ja tego nie lubie bo to nudne i dziecinne, pelno tu takich ludzi, mozliwe ze autor chcial rozmow wyzszych lotow, i wcale sie nie dziwie

Gość gośćniskieiq
Mi najbardziej imponuje intelekt wiec moglam zalozyc podobny wątek, tylko wstawilabym mądry, bo inteligentni bywają prymitywni a mądry juz bedzie szlachetny, i przylazlbys do mnie i mi wciskal i torpedowal moj wątek :)

Gość gość
No nie wiem...zalezy co bys w nim pisal :)

Gość gośćniskieiq
To bylo do mnie? Ale ja nie jestem facetem :)

Gość gość
Myslicie ze ma dzieci? Bo autor nie odpowiada...