Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety wyglądają na zainteresowane

Polecane posty

Gość gość

patrzy sie namnie czasem utrzymuje kontakt wzrokowy a w koncu jak się przełamuje na drugi dzień wesela i podchodze do niej to ta woli oglądać jebany mecz niż zatańczyć. po chuj wogle si patrzyla jak ma swojego faceta. jak ja nie nawidze kobiet już do niej nie podszedłem drugi raz bo mnie wkurwiała a potem z tym hujem tańczyła i całowała i czasem na mnie się gapiła jakby celowo chciała mnie ranić. co prawda rzadko ale dzień wcześniej dużo razy zerkała itp;/ to serio miałem nadzieje że mi nie odmówi tańca ale sie pomyliłem kobiety to jednak zdradliwe suki , szczerze nie nawidze was anni Niemców. już jej nigdy nie zobaczę to już historia dalem blisko 1000 zł na ciuchy z nadzieja na to ze ja poznam nawet zacząłem cwiczyć 15 dni przed weselem ale kobiety w huju maja jak człowiekowi zależy. wyhujaja zawsze.

Gość marawstala
W sumie to nie myslalam, ze aż tak bardzo wszystko przezywacie... Pisze oczywiście o płci męskiej : )

Gość gość
jak sie facet gapi widac że mu chyba zalezy ale huj pobawić sie czyjymś kosztem to najlepiej kobiety umiai najlepiej osób które nic wam niezrobiuły podłe suki

Gość gość
kobiety chca by je traktowac jak szmaty by was nieszanować by was miec gdzieś poprostu tak chcecie bo jak ktoś chciałby poznac to go wydupiecie.

Gość gość
byla moze dziewica to woli to dac kurwie niemieckiej .

Gość gość
podeszłem kurwa póxno ale podeszłem i w huja mnie zrobiła !! na huj mam facet podchodzic by laski dla jaj sobie odmawiały pierdole te wasze zakłamania!

Gość gość
was tylko wydupczyć i zostawić . wsumie niedupczyłem chciałem to znia zrobić ale woli tego huja przytulac

Gość gość
chciałbym bzyykac dziewice to trafiam nasame jakies zniszczone .

Gość gość
czemu ludzie są tacy głupi i myśla ze wszyscy sa jakimś idiotom??aty ruchałes i szmaciłes kurwo !!