Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka utrzymuje ze mną kontakt smsowy mimo

Polecane posty

Gość gość
W takich relacjach zaczyna sie problem gdy jedna ze stron oczekuje wyjscia z tej strefy przyjacielskiej, jakis deklaracji bo zaczyna odczuwac bol. Ciezko jest zakończyć taka relacje a zwlaszcza ciezko tej osobie, ktora czuje cos wiecej niz tylko zwykla sympatie. W mojej relacji dawno temu powiedzielismy sobie wszystko i choc trwa to latami mam nadzieje, ze on nie cierpi. Wiem jak bardzo kocha swoja rodzine i nigdy dla nikogo by jej nie zostawil a ja nie mam zamiaru byc zapalnikiem. Ja nie cierpie jest mi dobrze tak jak jest.

Gość gość
moze ona traktuje mnie jako kolege i wcale nie cierpi

Gość gość
Mozliwe, mysle, ze dobrzeby bylo gdybys tak miedzy wierszami wyznal jej, ze jestes szczesliwy w malzenstwie, ze moze cos z zona planujecie itp Dac jej sygnal, ze miedzy wami jest tylko sympatia kolezenska i nic innego.

Gość gość
13. 09 Dużo prawdy w tym co piszesz . Ja chce wyjść z tej relacji bo ona nic nie zmienia,nic mi nie daje. Czuje że stoję w miejscu a minęło tyle lat. Szkoda czasu na czekanie niewidomo na co. Też mam nadzieję że jest szczęśliwy, nigdy nie miałam zamiaru wchodzić w jego życie w żaden sposób. Dlatego nie zadawałam pytań. Są przypadki gdzie żonaty potrafi zostawić swoje życie dla innej. Osobiście, gdybym znalazła się w takiej syt i chciała rozwinięcia takiej relacji to na pewno nie byłoby żadnego nacisku z mojej strony. I tak naprawdę to uciekam przed tym co czuje , teraz jest na to najlepszy moment. Nie widujemy się i chce żeby tak pozostało. 13. 09 Napisz coś więcej. Jak długo się znacie ? Jak ta znajomość wyglądała na początku i jak zmieniała się przez lata? Jak jest dziś?

Gość gość
13.09 to nie autor

Gość gość
Poznaliśmy się jak mieliśmy po 20 lat, przez parę miesięcy byliśmy para a później rozjechały nam się drogi. Po ponad 10 latach odnalazł mnie i napisał. Byłam bardzo zaskoczona ale odpisałam. Prawie przez rok pisaliśmy, dzwoniliśmy do siebie a później spotkaliśmy się i wiedzieliśmy, ze to nie jest tylko zwykły przyjacielski związek. My nie zatajamy swoich uczuć i nie zwodzimy siebie nawzajem. On ma rodzinę, ja mam rodzinę i nie zmienimy tego. Obecnie piszemy raz często, prawie codziennie a czasami mamy paromiesięczną przerwę. Jak odzywamy się do siebie to tak jak gdybyśmy właśnie wczoraj się widzieli. O uczuciach już dawno nie mówimy bo nie musimy , my wiemy, ze one się nie zmieniły. To jest ciężko opisać bo to nie jest relacja kochanków a tez nie jest to relacja czysto przyjacielska i trwa ona już tez ponad 10 lat.

Gość gośćSylwia s
13.48 nie rozumiem czegoś takiego wg mnie to niemoralne i idiotyczne! Ja swojego męża poznałam w wieku 17 lat i jestem z nim do dziś,nigdy z nikim nie pisałam .Czemu to służy takie coś??bezsens

Gość GoscM
Sylwia vel parasolka przestan robic z siebie taka porzadna zone i obrazac innych ludzi. Jestes hipokrytka bo sama kiedyś opisywalas tu na forum jak to jestes zakochana w pewnym mezczyznie i jak to bylo miedzy wami polaczenie dusz i ze on ozenil sie z inna ale kiedys jeszcze bedziecie razem jezeli nie w zyciu doczesnym to po smierci choc on teraz gdy cie widzi to przechodzi na druga strone ulicy. Meza nie kochasz od wielu lat , zreszta twoj maz tez cie nie kocha i gardzi toba, obraza i zdradza.

Gość gość
13.25 Nie próbowałaś dać mu do zrozumienia że to już koniec.

Gość gość
A żona twoja się nie czepia że piszesz z nią smsy?

Gość gośćSylwia s
14.33 coś ci się pomyliło ! odwal się ode mnie!!!!Mąż mną gardzi??????????ha ha ha ale śmieszne co ty nie powiesz? nie wiedziałam!

Gość gośćSylwia s
14.33 nic nie opisywałam takiego i nikt mnie nie widuje tymbardziej nikt nie przechodzi na drugą strone ulicy !!!nikogo takiego nie widuję!! nikogo takiego sobie nie przypominam!!!i powiem ci więcej m ze nie znoszę ludzi na literę m!!! daj mi spokój!!jestem porządną żona-zawsze byłam .zbyt mocno kocham boga żeby obrażać go grzechami .sumienie mam czyste!

Gość GoscM
Tak Sylwia maż tak bardzo cie kocha, ze gdy spadłaś ze schodów to śmiał się z ciebie po czym wyszedł z domu do kochanki. Tak bardzo cie kocha, ze jeszcze przed ślubem cie zdradził i kazał usunąć ci ciąże. Tak bardzo cie kocha, ze nawet złotówki na życie od niego nie dostałaś.

Gość gośćSylwia s
Daj mi spokój M DEBILU!!!

Gość GoscM
To ty daj spokoj ludziom i nie wyzywaj ich od szmat, lafirnd itp Widze, ze oprocz tego, ze hipokrytka z ciebie to jeszcze skleroza cie dopadla. Jeszcze pare lat temu pisalas jako Parasolka jak bardzo kochasz tego mezczyzne juz 6 czy 7 lat. Jak twoj maz smial sie, ze to twoj kochanek i rozpuszczal ploty. Jak za nim tesknisz i, ze bedziesz kochac go do konca zycia.

Gość gość
15.16 Za bardzo nie wie o tym

Gość gość
"dziś Autorowi łechce to jego wewnętrzną ci/pę, dlatego tego nie ukróci. Dobrze mu wiedzieć, że gdzieś tam jest laska, której złamał serce i na którą może liczyć w chwili kryzysu, wystarczy że kiwnie palcem i będzie na każde zawołanie, by go pocieszać. To egoistyczny samolub i narcyz jest. Szkoda, że laska nie ma przyjaciółki, która mogłaby nią potrząsnąć" xxx Święte słowa!

Gość gość
Nie zwracajcie uwagi na Sylwię S lto chora kobieta :( Omijać i współczuć

Gość gośćSylwia s
za nazwanie mnie chorą otrzymasz pozew do sądu!tO ZNIESŁAWIENIE !aRT 212 K.K!

Gość gośćSylwia s
16.10 jaki kochanek i jakie ploty????? co ty p********z!?jutro ide na policję nie znajdą twoje ip! ,zgłaszam to do sądu!!! nigdy nic takiego nie miało miejsca!!! nie życzę sobie!!! nigdy nie miałam żadnego kochanka ? skąd ty takie farmazony bierzesz???????????matko człowieku lecz się!!

Gość gośćSylwia s
mój mąż smiał sie że jakiś mój ,,kochanek '' rozpuszcza ploty? co ty p********z??????????/kiedy się smiał? z czego sie śmiał? jaki ,,kochanek''? ???????? i jakie ploty? dosyć tego!!!odpowiesz mi za to karnie!!!myślisz że osoba tak wierząca jak ja mogłaby miec jakiegoś kochanka???????????wszystkich mierzysz swoją miarą? wymiotuję jak słysze to slowo ,gardzę ludzmi którzy zdradzają!!!!

Gość gośćSylwia s
daj mi spokój!!!będe wyzywać każdą jedną osobę która wypisuje o mnie takie bzdury!!!to jest łamanie prawa!

Gość gośćSylwia s
podaj imie i nazwisko tego niby kochanka ? a oswiadczam ci ze natychmiast poinformuje go w co go wrabiasz ,niech ci sie nie wydaje ze jestes bezkarny/bezkarna!!!!czekam na dane wiek i adres tez mile widziany!!!bzdury anonimowo to potrafisz pisac więc dane tez potrafisz podać czekam!!!!aha jak masz numer do tej osoby to tez możesz mi podać chętnie się z tą osoba skontaktuję !!!

Gość gość
Troll Sylwia sam ze sobą gada:( Niedawno psychopatko pisałaś że mąż cię zostawił zdwojoną dzieci, teraz mu się nie dziwię że siedzi u Kochanki:D

Gość gość
Sylwia ma atak nie wziela dzis lekow ,poszla do kosciolka ,a teraz bedzie na nas donosic na policje jak prawdziwa katoliczka :D

Gość gość
Sylwia czy to prawda ze obciagasz mezowi po kochance?

Gość gość
Sylwia w ktorej wiosce mieszkasz zdzirko?

Gość gość
Sylwia to prawda ze nie masz jedynek?

Gość gość
Ja pier/dolę jaka ta kafeteria poje/bana jest przez takie nawiedzone Sylwie ! tfu !! :/

Gość sylwia s
NIE JESTEM ZADNYM TROLEM ,A MĄZ POJECHAŁ DO PRACY NA NOCKĘ DO Koamu ZOSTAWIł MNIE DLA KOCHANKI 22 L TEMU ALE WRÓCIŁ.czekam na dane zmyślonego tfu-rzygam tym słowem-serio rzygam ,,kochanka''w tej chwili podajesz !!! albo cofasz wszystko co zostało tu o mnie napisane!! liczę do trzech!!albo idę na policję,nie będzie problemu odczytać twojego IP.a skoro niby jestem trolem to skąd by jakiś trol wiedział o moich zajęciach na uczelni albo egzaminach?kolokwium napisałam na 4,5 i to była najwyższa ocena!czy trol ma dostęp do takich informacji? no właśnie więc nie pogrążaj się bo jak ci dowalę grzywnę to się w życiu nie wypłacisz!!