Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień taty

Polecane posty

Gość gość

Czy mając małe dzieci które nie mówią życzysz mężowi wszystkiego najlepszego? Zyczylam mężowi i powiedział że nie jest moim tatą. Ale i tak... wszystkiego najlepszego dla wszystkich Tat.

Razem z dzieckiem zlozylismy zyczenia- ja slownie, a synek wyprzytulał. Kupiłam smieszne koszulki z napisami na dzien ojca- ucieszył sie. To jego pierwsze swieto :) Na dzien matki tez dostalam kwiaty i zyczenia i bylo mi miło :)

Gość gość
Moje dzieci już mówią, kupiłam perfumy, zaraz dadzą mu w prezencie, mam nadzieję, że będzie mu glupio. Ja w tym roku nie dostałam prezentu na dzień matki, mąż zapomniał, bo miał melanż.

Gość gość
10:14 Współczuję jelopa.

Gość gość
Tu autorka. Właśnie to już drugi dzień ojca. W tamtym roku syn mu dał kubek a w tym roku dał mu kufel z napisem "najlepszy tata". Też niby złożyłam "od małego" ale tak powiedział zamiast dziękuję czy coś. Na dzień matki dostałam "od syna" czekoladę. Moi rodzice też mu złożyli życzenia i to samo "nie jestem ich tata" więc powiedziałam mu że w telewizji jak życzą wszystkiego najlepszego dla wszystkich mam czy Tat to też zazwyczaj nie jest "ich" I że ludzie mogą docenić to co robi jako tata. Może zrozumiał. On tak samo myśli że powinnam składać jego mamie życzenia na dzień matki i że moj syn ma do niej jechac.takze dziwne ma myślenia. Na dzień matki jeździ do matki a dziś przyjechał jego ojciec i ciekawa czy w ogóle mu składał jakieś życzenia. Nie rozumiem skąd myślenie nie jest moim tatą, nie jestem jego tata, itd.