Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie facet

Polecane posty

Gość gość
No i co, wrocil?

Gość gość
16.15 taaa na pewno, pewnie dalej robi tylko nadzieję autorce żeby trzymac ja jako kolo zapasowe gdy nie będzie miał innych opcji na seks a ona juz uciekła z tego forum bo przeczytała niewygodna prawdę.

Gość gość
Ooo,prowo jeszcze się kręci?

Gość gość
https://f.kafeteria.pl/temat/f4/rozstalismy-sie-dwa-miesiace-temu-p_7225282 Jeszcze wczoraj pisała tu,ale widzę,że te demaskacja którys raz z rzędu i dzis juz na bank założyła jakiś nastęone prowo. Wystarczy przejrzeć pare tematów,ale mi się nie chce,zreszta niewarto tracic czasu na wielokropkową. Tu tez może jeszcze wpadnie i podbije tę swoja prowokację. Tu tez jest wklejony link do jej tego samego watku z jakiegos krótkiego czasu wstecz. No widać,że to lubi czyli wymyslać prowokacje.

Kochani powiedzcie mi taka rzecz. 3 tygodnie temu rozstalam sie z facetem. Zostawil mnie. Stalo sie to bo naprawdę nieprzyjemnej kłótni. jednego dnia wieczorem mowil, ze kocha. Po porannej telefonicznej kłótni stwierdzil, ze nigdy mnie nie kochal i mam przyjac do wiadomośc, ze juz nigdy nie bedziemy razem. Zablokowal moj nr telefonu, zablokowal na komunikatorze. Teraz nagle, na dniach mnie odblokowal. Wprawdzie nie pisalam do niego, na komunikatorze zaczelo wyswietlac sie zdj profilowe i godzina logowania. Co to moze znaczyc? Czy on czeka az napisze? Moze sam próbuje wziąć sie za odwage i napisać, ale nie czuje sie jeszcze na silach? mam już mętlik.