Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanim sie z nia zwiaze na stale musze ja sobie

Polecane posty

Gość gość

podporzadkowac,musi wiedziec kto rzadzi zeby nie w glowie jej pozniej byly skoki na bok.

Gość gość
czyli ok. teeraz opisz ja pewnie jest atracyjna

Gość gość
tak to jest jak ktos szuka kilka lig wyzej

Gość gość
pisz bo jestem ciekawa

Gość gość
a dlaczego jestes zazdrosny skoro Ona sama?:D

Gość gość
to jak chcesz zeby była tylko twoja to musisz zostac jej facetem kumasz????

Gość gość
to jakis małolat i nie kuma:D

Gość gość
Ja juz ja w sobie rozkochalem ale do konca jeszcze jej nie ufam.

Gość gość
Daj juz spokoj K. Nie ma innego. Tylko Ty. Nie swiruj

Gość gość
dziś Bo mowi co innego i robi co innego,niby jej zalezy na mnie a czyny mowia co innego i jak mam jej ufac?

Gość gość
facet chce a się boi hmmmm

Gość marawstala
Zawsze mnie dziwilo jakim cudem ludzie piszący z gościa sie rozpoznają : )

Gość gość
Kasia inteligentna pewnie jak jej siostra Beata ,weź mnie nie rozśmieszaj .Znowu leci na duupe i cycki i będzie to samo co było z Grażyną a potem płacz i zgrzytanie zębów .Tak się kończą związki od d**y strony

Gość gość
Każdy człowiek ma wolną wolę. Nie da się wymusić miłości, ona sama jest albo jej nie ma. O miłość trzeba dbać żeby rozkwitła. Nie dopuść aby róża zwiędła, opadły listki. Pozostał tylko suchy badyl, zrób tak żeby jej uśmiech przypominał róże która rozkwita. To tyle ode mnie. Życzę powodzenia.

Gość gość
23.33 u nie go każda jest królową do czasu następnej królowej ,najpierw była nią Agnieszka potem była nią Sylwia potem Grażyna a teraz Kasia,za tydzień inna będzie królowa i tez będzie pisał transparenty jak te w telewizji,,królowa jest tylko jedna''z 2011 r.

Gość gość
Dobrze prawi. Spraw zeby moja mala rozyczka rozkwitla na krwiscie czerwony kolor i nabrala doroslych rumiencow jak na moj wiek :D

Gość gość
Jeżeli będziesz olewał a pojawi się ktoś wyjątkowy w jej życiu, to mimo że będziesz równie wyjątkowy i ciebie kocha, będzie starała się zapomnieć, jeśli inny da jej miłość zamiast chłodu. Nie popełniaj błędu, bo błędy kosztują. I tu nie chodzi o to, że ona odejdzie do innego tylko być może ktoś inny da jej więcej miłości niż ty jej dawałeś...A z tego co piszesz w ogóle jej nie dajesz.

Gość gość
Nie dopieszcza mojego ego :( perfumy mu smierdza, ubrania sie nie podobaja, szpilek nie lubi, ale czasem mowi ze jestem piekba. Szkoda ze nie powie nigdy ze jestem tez fajnym kumplem :(

Gość gość
teraz pisze transparenty typu..Monika wyjdź za mnie bo chce spędzić z Tobą resztę życia'',każdej tak mówi i Joli mówił i Sylwi i Agnieszce i Basi każdej.

Gość gość
Haha to już świadczy o niej. DAJE się komuś wyjątkowemu a ona jak twierdzisz jest "inna" więc za olewanie i za brak jakiegokolwiek zainteresowania to może Ci dać "kopa w dupę" ale sprawiedliwie stosownie do czynów.

Gość gość
Mam tak samo. Rozumiem to...

Gość gość
Jak nic nie zrobisz to zapomni o tobie.

Gość gość
Bede jej treserem bede ja szkolil Nie bedzie mi sie za plecami pier.. Jest taka piekna i podejmuje temat Podchodzi facet i jest ten sam schemat Juz maslane oczy, juz wzrokiem taksuje Poprzepedzam wszystkich kolegow, to zlamane ch.. Tak mnie tym drazni jak ich zagaduje Ze patrzec sie nie da a ja sie gotuje I wyovrazam sobie co jeden z drugim mysli Bo marza tylko o tym ze nie tylko im sie przysni I szalu dostaje, juz sam nie wiem co dalej Lecz kiedy mnie caluje hest nam wspaniale I chcialbym byc blisko lecz sie jej boje Ze zamiast nas dwojga bedzie nas troje A tego bym nie zniosl bo kocham za bardzo Dlatego traktuje ja szorstko i hardo Ech...moze machne jej bejbika I bedziemy rodzina i skonczy sie klika Nie bedzie kolegow ani samowoli Zacznie sie zabawa w dom przy mojej kontroli ;)

Gość gość
Tresura? Znowu nową zabawę wymyśliłeś? ;) Innym razem poćwiczymy, dzisiaj idę spać. Dobranoc. :D

Gość gość
wczoraj Nikt tak mocno, zmyslowo nie tulil jak Ty. Badz realnie ze mna. Okaz mi to...czekam na Ciebie az sie na mnie otworzysz. To boli kiedy nasza przyjemnosc zalezy od przyzwolenia drugiej osoby, tesknota wydluza sie w nieskonczonosc, rozszarpuje krwawiace wnetrze na tysiac kawalkow. Ucaluj mnie wreszcie, wez za reke. Kazda nic bez Ciebie jest taka dluga.. Dobranoc

Gość gość
00.11 każdej tak mówisz Wojtuś?

Gość gość
Moj Kochany by tak nie powiedzial. Powiedzialby: a w tylek chcesz dostac ? I ja wtedy powinnam uklęknac, on wymierzylby mi klapsy i spytal: grzeczna teraz bedziesz? Z nikim rozmawuac nie bedziesz? I ja blagalabym o wybaczenie i potakiwala.

Gość gość
Lecz ze mna tak nie potanczy bo jestem diaboliqczna, Dzika, krnabrna i bardzo ekscentryczna, A sidla zastawiam sprawnie i trudno sie wyzwolic Krece jak karuzela az w glowie sie smoli I niby jestem grzeczba lecz kawal chlopaczyska Raz jestem daleka, a raz bardzo bliska Lecz moj Kochany kocha adrenaline I za wszystko przyjmuje na siebie wine Trudno zyc bedzie razem lecz osobno strasznie Beda koflikty, spory oraz wasnie Lecz milosc zwycieza i takie sa basnie Wiec klade sie spac spokojnie Kiedys obok mnie zasniesz I choc dusze mam czupurna i bardzo zdziczala Ciebie Kocgany tylko Ciebie tak wciaz mi malo Oddam Ci serce oddam dusze cala I chce by tak zawsze juz trwalo.

Gość gość
Nie zdrady mi w glowie ani takie psoty Mam na glowie zupelnie inne klopoty I mysle tak o nas jak sie porozumiec By dac satysfakcje i zrozumiec umiec I pogodzic z tym czego zmienic nie da rady W koncu w zyciu sa jakies zasady Partnerstwo w zdrowiu i w chorobie Ty bys za mna tesknil, ja tesknilabym po Tobie I musze ciagle nad jezykiem panowac I urazy gleboko do kieszeni schowac Poniewaz liczysz sie Ty wlasnie i Twoje zadowolenie Chce bys przy mnie przezywal spelnienie Jestem pewna ze da sie utrzec kompromisy Jak nie to musimy pic duzo melisy zyczliwosci i wzajemnym milowaniu Bedzie nam dobrze zupelnie jak w raju Bo jestes kolego jedyny w swoim rodzaju