Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zanim sie z nia zwiaze na stale musze ja sobie

Polecane posty

Gość gość
Mowie Ci nie wyszukuj dziury w calym bo poznasz inna ktora moze byc 100 razy gorsza, toba manipulowac, klamac, oszukiwac, zdradzac, wykorzystywac a kto wie co jeszcze. Nie szukaj problemow gdzie ich nie ma.

Gość gość
No i bardzo dobrze ze nikt nie ma nad nia wladzy. Wiesz dlaczego? Bo inny facet tez jej nie namowi do skoku w bok. Bo nie ma nad nia wladzy.

Gość gość
Ja ide kupic ksiazke i poczytac. Nie bede sie denerwowac tylko zrobie cos pozytywnego dla siebie. Jak przemyslisz sprawe chetnie Cie przytule. Buziaki lizaki pa

Gość gość
Coś to za bardzo przypomina mojego bylego faceta, cała historia, on wie że ja tu sporadycznie bywam. Mnie się nie da wychować tylko kochać.

Gość gość
A przypadkiem autor to nie egoista zapatrzony tylko w siebie i swoje potrzeby. Może inny facet pokocha ją taką jaką jest bez tresury. Ty mimo jej "wad" ją pokochałes i myślisz o niej.

Gość gość
Silna kobieta, co nie da sobą rządzić i się podporządkować chorym wymyslom faceta. Powodzenia.

Gość gość
A może ona jest już dostatecznie podporządkowana, tylko nie okazuje tego.

Gość gość
Chciałabym abyś mnie wiązał, a przy tym namiętnie całował i muskał moje nagie ciało. Chciałabym...

Gość gość
To jest ona. Tak. Tak :-D

Gość gość
kup mi torebke

Gość gość
Hehe...oj kolego.

Gość gość
Przywiąż me dłonie do poręczy łoża. Jednym ruchem zerwij me skromne odzienie. Zasłoń me oczy i kuś swym oddechem. Lecz nie dotykaj, tylko patrz...

Gość gość
Wlasnie kupilam sobie sukienki po 700 i szczerze mowiac zaraz sie ktos za mna obejrzy. Juz dzis nawet tez sie patrzyl facet w moja strone. Jak tak mysle ze zycie plynie bezstresowo a mam znosic horrory i proby to chybe wybiore to pierwsze. W koncu co to za milosc jak Cie nie ma obok bo dume Ci nie pozwala przyznac ze chcesz byc ze mna. Ide hulac dalej i cieszyc sie zyciem...bez Ciebie moj drogi bo sam nie chcesz dotrzymac mi towarzystwa.

Gość gośćMatylda
Ale dasz jej lancuch zeby siegnela do kuchni?

Gość gość
Sam kiedys przyznales ze to proste sie we mnie zakochac...wiec jak nie chcesz to nie. Inny sie zakocha i Cie wyreczy w tym zeby sprawiac mi przyjemnosc oraz sobie. I koffac.

Gość gość
Nie moge czekac bo chce dzidziusia i nie mam juz czasu na czekanie.

Gość gość
Chce miec dziecko a jestem juz dinozaurem. Ruzumiec to?

Gość gość
Czemu mi tego nie powiedziałeś? Ja szukam dawcy nasienia.

Gość gość
I woli sam siedziec zamiast porozmawiec przy herbatce. I to nazywa miloszcz.

Gość gość
Nie rozsmieszej mnie. Kity o milosci wciskej malolatom. Zadzwonic nie umiesz a bedziesz bajeczki wciskol.

Gość gość
Dziecko się powinno mieć tylko z miłości więc się kolego zastanów co robisz. Jak chcesz spłodzić to tylko z miłości, bo dziecko musi być wychowywane w miłości a nie bez niej. I zawsze mów o tym też dzieciom, żeby tworzyli związki z miłości na swój wzór.

Gość gość
Jeśli pragniesz z nią tych dzieci to ją rozkochaj ale prawdziwie w sobie nie chłodem. I razem musicie chcieć dzieci nie tylko ty.

Gość gość
A ona chce mieć dziecko? Marzy o nim? Mówiła Ci że chciałaby z Tobą mieć dziecko?

Gość gość
od razu dwojaczki parke chce przynajmniej bedzie 500 plus

Gość gość
Leci w kulki. Obiecal mi dziecko miec ze mba a teraz sie miga i gada glupoty o tresurze. Eeee...szkoda mi czasu na absurdy. Ide porozgladac sie za innym.

Gość gość
Ciekawe jestem naprawde gdzie znajdziesz kobiete ktora ma styl i urode i sylwetke i inteligencje, jest niezalezna i zarabia sama na siebie, ma klase i nie jest po przejsciach i bez zobowiazan i z poczuciem humoru. Musiales sie chyba w glowe uderzyc za mocno. I myslisz ze nicnierobieniem przyciagniesz ja do siebie i otumanisz. Moze gdyby byla glupsza. Mysle ze byles farciarzem ever ale teraz mozesz miec juz tylko gorszy wybor i zmarnowales szanse. Chyba ze urodziles sie pod szczesliwa gwiazda i spotkasz jeszcze lepsza ale w twoim wieku to juz malo prawdopodobne chlopaku

Gość gość
To jest tak jakby przyjechal producent i zaproponowal Ci udzial w super filmie z super gwiazda a Ty bys odpowiedzial: sory ale wole siedziec tu w szalasie mi dobrze i marzyl ze przyjedzie kolejny i zaproponuje Ci cos lepszego. Tobie sie nie da pomoc a na sile sie kogos nie uszczesliwi wiec mowi sie bye.

Gość gość
W Twoim wieku zostaly ci kobiety przewaznie zamezne, rozwiedzione, panny z dzieckiem, kobiety po przejsciach, a Ty chcialbys wymuskana bez dzieci ale nawet i taka odrzucisz bo zawsze znajdziesz dziure w calym. Znajdziesz chocby malenka ryske i tak skupisz sie na niej ze przysloni ci caly swiat. A to nie o to chodzi zeby wyszukiwac wady tylko umiec sie porozumiewac mimo wad i trwac w tym. Idealu nie znajdziesz bo i tak zobaczysz wade.

Gość gość
Z tego co napisałeś jest samodzielna i niezależna, nie uzależniona od rodziny, sama podejmuje decyzje. Jest niewinna, jak dziecko, inteligentna i ładna. Ma ciekawą osobowość i charakter. Potrafi sama o siebie zadbać. Oczekuje od Ciebie pewnie tylko uczuć. Daj jej spokój a nie tresuj taka rada. Faceci są głupi.