Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhhhhhhhhhh

Aby schudnąc potrzeba niewiele

Polecane posty

Gość gośćhhhhhhhhhhh

Tabletki suplementy przeciez to strata pieniędzy i zdrowia . Aby schudnac potrzeba tak niewiele . Schudlam 30 kg w 6 mcy . Bez dietetyka , bez intensywnych ćwiczen i siłowni . Podstawowe zasady : -jesz 5 posiłkow zawsze o stalych porach . - ja jeżdziłam rowerem stacjonarnym ok 300 kcal dziennie 9 czasu nie podaje bo zalezy jakie tempo jazdy ) raz w tygodniu basen , ćwiczyłam w w wodzie dyskretnie czesto tylko nogi bo pływac nie umiem ) - ostatni posiłek o 18 - porcja jedzenia musi mieścic ie w dłoni to bardzo ważne !!! np dwa ziemniaki i pól fileta z kurczaka lub kilka truskawek tyle ile na dłoni lub cztery morle tyle ile dłoni lub owsianka na mleku kilka owoców tyle ile na dloni . -pic duzó wody np 2 l , u mnie było z tym cięzko ale wypijałam 1,5 l w upały wiecej - owoce na drugie sniadanie , na kolacje tylko warzywa najlepiej surowe - nie jedz miesa wieprzowego nigdy ! najlepiej drób i wołowine KOCHANE TO SAMO NAPISZE WAM DIETETYK ZA OGROMNE LUB NIECO MNIEJSZE PIENIADZE . mas pytanie , zapytaj , chetnie odpowiem Waga spada sama , moje pierwsze 10 kg to były niecale 2 mce

Gość gośćhhhhhhhhhhh
ustal sobie godziny posiłków i sie ich trzymaj . Chcesz przykładowy jadlospis , napisz posiłki np 1 śniadanie godz 7 2 sniadanie godz 10 3 sniadanie godz 13:30 obiad godz 16:30 kolacja 18 lub 1 sniadanie o 7 2 sniad 9:30 obiad 12:30 podwieczorek 16 kolacja 18

Gość gośćhhhhhhhhhhh
lub inne godziny zalezy od planu dnia , pracy itd w tym też są slodycze , ciasta itd oczywisie ciasta dietetyczne ale bardzo smaczne .

Gość Aniaa37
Gratulacje! Jak się chce to można wszystko! Ja wykorzystałam "wersję dla mniej wytrwałych" Co to było!? ŻELKI! TAK ŻELKI ! Dla zainteresowanych: http://zelki.effectivediet.pl/ Po ciąży się troszkę zaniedbałam :( 15 kg zrzuciłam w niewielkim czasie! ;) Podziwiam za wytrwałość i powodzenia w dalszym trzymaniu się zasad ;)

Gość gość
Dziekuje za reklame . nie skorzystam z trycizny

Gość gośćhhhhhhhhhh
W zaledwie 15 minut stracisz ok 150-200 kcal jezdzac na rowerze stacjonarnym ! Ogladajac serial , film stracisz kalorie ..Nie chodzi ti tylko o wyglad zewnetrzny ale przede wszystkim o zdrowie ..

Gość gość
Jeszcze seks dwa razy w tygodniu i masaż a postepy będą dużo większe. Chyba najprzyjemniejszy sposób na osiągnięcie ładnej sylwetki i dobrego samopoczucia. Warto dołączyć do diety bo jest bardzo zdrowy i zwiększa ilość wydzielonych przez mózg hormonów szczęścia.

Gość gość
Aktywność fizyczna jest ważna bo może i schudniemy a skóra będzie wisiała. Ja kupilam sobie rower bo to chyba jedna z najprzyjemniejszych aktywności fizycznych. Bardzo fajny rowerek zamówiłam ze strony www.sklep.rowmot.eu.