Gość Stara Panna Anna Napisano Sierpień 13, 2018 Czesc, mozna dolaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 13, 2018 Aniu zapraszamy. Napisz cos o sobie. U mnie dzis wszystko idzie zgodnie z planem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stara Panna Anna Napisano Sierpień 13, 2018 Zakonczylam 2tygodniowa diete Warzywno Owocowa. Zostalo mi 44kg do zrzucenia :( Szukam sobie tematu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2018 Oprócz diety przyda się dobry suplement mogę spokojnie polecić http://nplink.net/2wq2fwAK lub http://nplink.net/krArwFgQ obdydwa świetnie pomagają w odchudzaniu! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 13, 2018 Ja dziś na śniadanie bułka z żółtym serem i pomidor, drugiego nie jadłam, na obiad pomidorowa ze świeżych pomidorów, podwieczorek jogurt, kolacja dwie parówki drobiowe i sałatka z pomidorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 14, 2018 Dzień dobry w ten słoneczny dzień. Moje menu ma dziś jeszcze takie niewiadome Śniad miseczka krupniku 2 śniad jogurt naturalny z owocami Obiad jeszcze nie wiem Podwieczorek 2 kromki grahama z białym serkiem i wędliną i na kolację tez cos muszę wymyślic. Miłego Dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 14, 2018 Witam. Ja dziś na śniadanie serek wiejski, drugie to bułka na szybko na mieście, obiad zupa pomidorowa z wczoraj a dalej sie cos wymyśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 14, 2018 Hej u mnie obiad to byla kpusta smażona ze szynka taka jak do łazanek ale bez makaronu. Jak mnie okropnie dziś rozbolał kręgosłup ledwie się ruszam oj chyba najwyższy czas wziąść sie za ćwiczenia rozciągające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 14, 2018 U mnie na razie kręgosłup się uspokoił ale na jak długo to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 15, 2018 Hej jak tam u Was. U mnie narazie ok. Kręgosłup przestał bolec ale to było w okolicach krzyża a dziś dosta£am @ wiec pewnie dlatego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bonavitapl 0 Napisano Sierpień 16, 2018 Dziewczyny i panowie zrzucić 30 kg naprawdę można i to nie jest głupi temat, bo faktycznie bardzo wiele osób ma problemy z nadwagą. Z doświadczenia jednak wiemy, że dokonanie przemiany w sposobie odżywiania należy rozpocząć od zmiany naszych nawyków. Czyli, jak to mówią odchudzanie zaczyna się w głowie, a wspólne odchudzanie przynosi najlepsze efekty, ponieważ najlepiej motywuje. Pamiętajcie: - nie zaczynajcie odchudzania pochopnie, ani pod wpływem innych osób, to musi być Wasza świadoma decyzja a nie pod presją mody, lub też wpływu osób trzecich., - wyznaczcie sobie cel, jaki chcecie osiągnąć, - stwórzcie listę powodów, dla których chcecie schudnąć, - prowadzcie dzienniczek żywieniowy, - nagradzajcie się za sukcesy - raz w tygodniu zjedzcie "coś niezdrowego, zakazanego" - wypracujcie system działania w chwlach zwątpienia - uzbrójcie się w cierpliwość. Życzę Wam sukcesów w odchudzaniu i trzymam kciuki, a w razie pytań chętnie doradzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 16, 2018 Hej. U mnie tak sobie nie mam na nic ochoty prócz coś słodkiego. Czuje się jak bym miała zaraz wybuchnąć ale pewnie dlatego ze też dostałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 17, 2018 Cześć dziewczyny u mnie dziś dużo lepiej mam więcej siły i ochoty porobić coś. Ciągle chodzi za mną coś słodkiego pozwoliłam sobie na kawałek czekolady poza ty jem dobrze. Dzisiaj na śniadanie kanapki z szynka na drugie owoce obiad gulasz z indyka z ryzem podwieczorek jogurt i kolacja sałatka. Jak tam u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 20, 2018 Witajcie moje Kochane. Widze że nie macie ochoty pisac. Ja bylam nieobecna kilka dni mialam gosci na wakacje i nie mialam czasu. Waga bez zmian ani nie drgęla ale juz dzis wprowadzilam moje zasady od nowa. Juz teraz nie chodzi tylko o wyglad ale przede wsztstkim o zdrowie. Pojawily sie problemy z żołądkiem. Jak tylko zjem coś ciężkiego okropnie boli mnie żołądek a brzuch robi się hak balon. Mam też kamicę woreczka żółciowego. Pozostała mi dieta lekkostrawna bo inaczej umieram kilka godzin. To chyba dla mnie nauczka że najwyższy czas zadbać o siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 20, 2018 Ja też już wiem ze nie mogę nic ciężkiego jeść. W sobotę dałam się namówić mężowi na kebaba zjadłam tylko troszkę i zaraz zaczął mnie boleć żołądek i tak całą noc było. Odzwyczaiłam się od takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 30 kilo to dużo. https://cutt.ly/LeoA7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 22, 2018 Hej dziewczyny. Jak tam u was? U mnie tak sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 22, 2018 Hej Kasiu to i tak samo u mnie jak i u Ciebie. Jedzenie oczywiście staram się zjadać lekkieze strachu o moje bóle żołądkowe. Tylko nadal mam duży problem z regularnością posiłków,podjadaniem i ciągnie mnie do słodkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobieta_Zmienna 0 Napisano Sierpień 23, 2018 Cześć dziewczyny. Chciałabym się do Was przyłączyć. Mam 167cm i moja waga o zgrozo to 82kg. Nie potrafię się ostatnio zmotywować do odchudzania a ta waga to szczytowa jeśli o mnie chodzi. Od dzisiaj biorę się za siebie. Chyba zacznę liczyć kalorię i postaram się dużo nie jeść na noc. W tym momencie mogę postawić tylko na dietę, bo z przyczyn zdrowotnych, nie mogę się za bardzo ruszać. Jak wyjdzie zobaczymy. A jak u was wygląda sytuacja z wagą? Udało się wam już coś schudnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pączuś89 Napisano Sierpień 23, 2018 Cześć, nie pisałam przez jakiś czas bo mi waga stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pączuś89 Napisano Sierpień 23, 2018 Ucięło mi polowe wiadomości a napisałam w niej ze staram się nie poddawać, może to chwilowy przestój i chce walczyć o lepsze życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pączuś89 Napisano Sierpień 23, 2018 Witam Cię kobieto zmienna :) oczywiście im nas więcej tym więcej wsparcia i motywacji ze nie jesteśmy same, ja spadłam 3-4 kg i teraz stop, przeszłam na dietę i Ok 3 razy w tyg rower ( trzeba korzystać dopuki jest pogoda). Musisz mieć mocne postanowienie ze chcesz się zmienić, bez tego nie ruszysz, odchudzałam się już wiele razy i zawsze później był efekt jojo przez restrykcyjne diety, teraz robię to z głowa, powoli i czuje się bardzo dobrze , nie chodzę głodna i nie liczę skrupulatnie kcal , tylko tak mniej więcej, nie opycham się jedzeniem. Na samym początku najważniejsze jest aby skurczyć żołądek i jeść mniejsze posiłki , przynajmniej u mnie to był problem ze poprostu jadłam zbyt duże porcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2018 ja tez zbyt duze porcje jem...musze obkurczyc zoladek...bede tu Was podgladala.powodzenia dziewczyny!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 23, 2018 Cześć dziewczyny. Witam cię kobieto:-) ja schudłam 5kg nie ma za bardzo się czym pochwalić. Dziś rano waga pokazała 94.3kg moj cel to 8 z przodu. Walczę z podjadaniem i ciągle brakuje mi motywacji. Dzisiaj tyle dobrego że byłam na rowerze 20 km. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2018 Powodzenia dacie rade. https://cutt.ly/KwCbR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hipcio89 Napisano Sierpień 28, 2018 Hej Kobietki co z Wami? Widzę że nie zaglądacie. Mnie też chwilę nie było, ale nie mam się czym za bardzo chwalić na wadze przestoj ani drgnie. A jakbu Was mam nadzieję że radzicie sobie bardziej niż ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 28, 2018 Hej. U mnie też waga jest w miejscu nic się nie dzieje. Mąż ma urlop i troszkę sobie odpuscilam. Zagladam tu czytam wszystko. Pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pączuś89 Napisano Sierpień 28, 2018 Oj ja to mam dzisiaj uśmiech od ucha do ucha ... waga stała przez cały tydzień może troszkę więcej ... ale dzisiaj ... weszłam na nią i pokazała mi 0,6 kg mniej :) dla mnie super cieszę się bardzo chociaż miałam już małe wątpliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AAnnKa 0 Napisano Sierpień 28, 2018 teraz AllSlimDuo ma fajną promocję, za wypełnienie ich jakiejś tam ankiety rozdają darmowe próbki, a podobno skuteczne i się zrzuca kilogramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość KASIA Napisano Sierpień 28, 2018 Dzisiaj pojeździłam sobie rowerem i od razu lepiej się czuję:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach