Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie można poznać wolnego faceta i o czym z nim rozmawiać

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i nigdy nie miałam chłopaka, nie wiem nawet jak to jest trzymać faceta za rękę, a co dopiero całować ze o seksie nie wspomnę. bardzo chciałabym być w związku, jestem już w takiej desperacji że nawet nie patrze czy facet mi się podoba czy nie, ważne aby był mną zainteresowany, a ja już patrzę na niego jak na przyszłego męża, przymierzam jego nazwisko, już wymyślam imiona dla dziec****iosenkę na pierwszy taniec itd. jak widzę te wszystkie zakochane pary wokół to mnie krew zalewa. tylko że nie wiem gdzie iść aby kogokolwiek poznać? imprezy samej mnie nie kręcą. nie mam żadnych znajmych, moje zycie to dom-praca i odwrotnie. jestem strasznie nieśmiała, i nie wiem o czym rozmawiać z facetami. mam konta na 3 portalach randkowych. i zawsze jest ze zaczynam z kimś pisać i po paru dniach, tygodniach a czasami po dniu już nie mamy o czym pisać. pisałam z jednym chłopakiem co strasznie mówił że mu się podobam bla bla bla popisaliśmy dwa dni i nagle przestał pisać.. ja już nie wiem co robić... najśmieszniejsze, nie jestem w związku, nigdy w żadnym nie byłam a oglądam obrączki po jubilerach, z zazdrością patrzę na mężatki, mam dość..

Gość Bicek
gdzie można poznać wolnego faceta? X Na kafeterii są wolni faceci. XX o czym z nim rozmawiać? X Ja akurat mogę o wszystkim i o niczym... XX mam 24 lata i nigdy nie miałam chłopaka, nie wiem nawet jak to jest trzymać faceta za rękę, a co dopiero całować ze o seksie nie wspomnę. X Mam podobnie ale jestem trochę starszy. XX jestem już w takiej desperacji że nawet nie patrze czy facet mi się podoba czy nie, ważne aby był mną zainteresowany, a ja już patrzę na niego jak na przyszłego męża, przymierzam jego nazwisko, już wymyślam imiona dla dziec****iosenkę na pierwszy taniec itd X Ja w ten sposób nie myślę,lecz nie przeraża mnie to co piszesz :) XX nie mam żadnych znajmych, moje zycie to dom-praca i odwrotnie X W sumie też nie mam jak poznać, a znajomi mnie zawiedli,zresztą i tak wolę spędzać czas sam.No chyba żebym poznał,kogoś wartego mojego zaufania i czasu.

Gość Bicek
jestem strasznie nieśmiała, i nie wiem o czym rozmawiać z facetami. X To też nie jest problem nie do przejścia , powiedzmy sobie szczerze że w większości relacji damsko- męskich partnerzy nie prowadzą ze sobą głębokich dyskusji filozoficznych, najpierw trzeba się poznać. A w sieci mimo wszystko łatwiej.

Gość gość
A po co ci taki ja 30 na utrzymaniu matki?

Gość gość
Po co Ci ten facet?

Gość gość
Jak to po co, najpierw chcialaby potrzymac za reke :) . Z reszta ja tez jeszcze nie robilem niczego z kobieami,,tyle, ze dla Autorki jestem za stary.

Gość gość
wczoraj ja 30 i też nic z kobietami, serio pytam po co jej facet, jak na siebie patrzę to nie widzę powodu

Gość gość
Ja bym potrzebowal kobiety np do przytulania, porozmawiania, wycieczki, spaceru, cos jeszcze tez i do trzymania za reke tez.

Gość gość
dziś ale nas również rozumiem kobiety są piękne mają ładny głos wnoszą radość do naszego życia a facet jej po co brzydki śmierdzi każde sobie loda robić nie rozumiem po co

Gość gość
Niby brzydki a kto jak nie on przytuli. Zabierze dokads.

Gość gość
Przytulenie rozumiem ale zabrać się możesz sama przecież. Myślisz, że jestem jakoś bardziej samodzielny? Mojej podróże ograniczały się do pojechania w ciemno nad morze i znalezienie tam najtańszej kwatery. Raz czekałem w kościele bo wszystko zajęte było. Pewnie kobieta by mnie pobiła za to.

Gość gość
poznać niby można wszędzie, ale kazdy wpatrzony w smartfony

Gość gość
Dziewczyno, facet nie zapuka Ci do drzwi...zacznij wychodzic z domu, nawiąż jakąś znajomość z kolezanką z którą mogłabyś od czasu do czasu gdzieś wyskoczyć... zacznij się przełamywac, przestań się bać, postaraj sie mysleć pozytywnie... nie mysl jeszcze o ślubie dziecku itd... faceta trzeba poznac, przekonać się czy bedzie do Ciebie pasował, czy będziesz chciala z nim żyć... a nie każdy do normalnego życia się nadaje... Zyczę powodzenia i nie zniechęcaj się, z niejednego pieca trzeba chleb zjeść aby trafić na tego odpowiedniego. Pamiętaj, że porażka to nieodłączna część naszego życia, czasem nie wychodzi, a po czasie okazuje się, że tak własnie musiało być.... Powodzonka