Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukacie wolnej 20 latki a tu wszystkie zajęte

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do mężczyzn. Sprawą oczywistą jest to, że atrakcyjne dziewczyny w wieku 20+ są w 99% zajęte. Kto był w takiej sytuacji, że po ukończeniu 20 lat przez kilka lat był jeszcze samotny gdyż wszystkie ładne i fajne dziewczyny w wieku 20+ były już zajęte. Proszę o odpowiedzi od mężczyzn, których problemy ze znalezieniem dziewczyny w wieku 20+ zakończyły się powodzeniem.Jak udało wam się znaleźć te nieliczne wolne. Nadmieniam, że nie interesują mnie historie nastolatków gdyż to oddzielny temat.

Gość gość
Ja ostatnio wyrwałem kilka studentek na seksik. One nic sobie nie robią z tego że mają chłopaków. Pozdrawiam studentki z Krakowa i świętowanie sesji :)

Gość gość
Studentki to najwieksze k******o. Przebieg maja pewnie wiekszy niz prostytutki. Potem tylko jest nie wazne kto splodzil wazne kto wychowa. Nigdy nie bede mial kobiety bo tylko sie czyms zaraże

Gość gość
Musisz łapać okazję bo niektóre licealne związki się kończą właśnie w 20+ niewiele ale jednak

Gość gość
glupoty Miałam atrakcyjne wolne kolezanki co prawda zmanierowane, ale wiekszosc kobiet takich jest I miałam kolezanki, które szukaly księcia, miały swój wzór i go szukały Ale sami sobie faceci przeczycie, bo z jednej strony narzekacie na te zmanierowane, potem na te co czekają na ten ideal i wielką miłość i ze was odrzucaja bo stwierdzają ze to nie to. Jakby braly pierwszego lepszego czyli jakby ksiezniczka stwierdzila, a chuj z zasadami moze ten bedzie dobry i tak by zaryzykowala, i stwierdzila ze sie pomylila to juz by byla typową kurwą studencką :D I tak i tak niedobrze, albo ucierpi męskie ego przez odrzucenie albo kobieta zostaje zwykła kurwą

Gość gość
a kto niby chciałby szukać wymagających wolnych 20stek skoro jest tyle ładnych i zajętych? :D przeciętność, nuda i rutyna nie masz szans w starciu z tym co świeże, nowe i kuszące :)

Gość gość
Nie ma szans, można sobie jedynie popatrzeć.One są niedostępne.A ja dodatkowo od czasu do czasu wypijam mocz 20-latek (zamiast piwa) i to mi wystarcza, by poczuć smak wnętrza i to za darmo,bez proszenia . Pewnie niewielu piło i nawet nie zna takiej opcji. Studentki są prześliczne,ile takich mijam ulicą i nie mogę oderwać oczu. Ale cóż...

Gość gość
Studentki to dzieci.

Gość gość
no to tak www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Do 17.48 Masz rację. Czasami któraś 20 tka kończy młodzieńczy związek i przez chwilę jest wolna. Znam taką jedną. Dziewczyna o ślicznej twarzy, lat 24,długie włosy,niezbyt wysoka, duże piersi. Zakończyła związek rozpoczęty w szkole średniej. No a ale co z tego?Zanim się obejrzałem, wyjechała do dużego miasta i tam pewien gość wygrał milion w toto lotka gdyż poderwał ją i ona go nie odrzuciła. Są w związku. Kurczę, takiej nie upilnujesz. Ledwo co stała się wolną dziewczyną a już następny adorator przy niej. Ech, szkoda gadać...

Gość gość
00.23 Odbijanie zajętej dziewczyny to parszywa robota. W 99% zostaniesz upokorzony i skompromitowany gdyż dostaniesz kosza ponieważ ona kocha swojego chłopaka i innych facetów ona ma w głębokim poważaniu. Dodatkowo można dostać w zęby od jej chłopaka. Nie znam w moim środowisku skutecznego przypadku odbicia cudzej dziewczyny.

Gość gość
8.44 No to szukaj dalej,a znajdziesz. Z tego co widzę jesteś najbardziej znanym samotnym 26 latkiem w Polsce. Powodzenia!!!

Gość gość
Roskosmos ,wydaje mi się że jak dziewczyna reaguje miną ,to lub w inny sposób ,to albo nie jest zajęta,albo by ci o tym powiedziała. Zupełna ignorancja na obcych chłopaków to znak że zajęta. Ja tak to postrzegam,może sie mylę,nie wiem. Apropos picia moczu dziewczyn, zobaczcie to https://postimg.cc/image/yi18bm6x3/

Gość gość
Nie prawda. Nie wszystkie ładne 20 latki są zajęte. Zajęte są te, które prowadzą życie towarzyskie i mają wielu znajomych. Trzeba szukać wśród domatorek. I ja taką znalazłem. Namiary na nią otrzymałem od kolegi. Ona była domatorką i dlatego uchowała się przed licznymi adoratorami. Gdy zapoznałem ją z moimi kumplami oni byli zdziwieni, że ona nie miała jeszcze chłopaka. Już jej nie wypuściłem. Okazała się moją drugą połówką. Gdy chodziliśmy do kawiarni czy na dyskotekę faceci obcinali ją wzrokiem. W kawiarni jakiś desperat próbował się z nią umówić na kawę. Było oczywistym to, że gdyby nie była domatorką to nigdy bym jej nie poznał gdyż od dawna byłaby zajęta.

Gość gość
Mnóstwo fajnych 20latek jest wolnych chlopie... gdzie masz oczy?

Gość gość
gość dziś Do 17.48 Masz rację. Czasami któraś 20 tka kończy młodzieńczy związek i przez chwilę jest wolna. Znam taką jedną. Dziewczyna o ślicznej twarzy, lat 24,długie włosy,niezbyt wysoka, duże piersi. Zakończyła związek rozpoczęty w szkole średniej. No a ale co z tego?Zanim się obejrzałem, wyjechała do dużego miasta i tam pewien gość wygrał milion w toto lotka gdyż poderwał ją i ona go nie odrzuciła. Są w związku. Kurczę, takiej nie upilnujesz. Ledwo co stała się wolną dziewczyną a już następny adorator przy niej. Ech, szkoda gadać... x To jest fajna dziewczyna? Raczej nie nadaje sie do zwiazku z opisu, skoro ledwo skonczyla zaiazek a juz jest w 2

Gość gość
Coś w tym jest. Wszystkie moje najładniejsze koleżanki z klasy były już zajęte gdy kończyły szkołę. Miały 19lat. Jednak jedna z nich po jakimś czasie zerwała z chłopakiem i będąc dwudziestolatką była do wzięcia. Poznała kolejnego chłopaka, z którym była 1,5roku. Z tym też zerwała i znowu tym razem jako 21 latka, była znowu do wzięcia. Tak więc spokojnie. Dwudziestolatki tak jak każde inne roczniki czasami zrywają ze swoimi partnerami i można do nich wtedy startować gdyż są już otwarte na nowe propozycje.

Gość gość
Miałem kiedyś cholernie atrakcyjną kumpelę. Była jasną, naturalną blondyną z dużym biustem. Po prostu seks bomba. Gdy miała 19-20lat była wolna. Wcześniej miała chłopaka ale to była tylko nastoletnia,krótkotrwała miłość. Rzadko się zdarza aby taka dziewczyna nie miała chłopaka ale tak było. Miała oczywiście powodzenie, ale wszystkim adoratorom dawała kosza. Powiedziała szczerze, że szuka przystojnego i jednocześnie bogatego. No i szczęściara takiego znalazła.

Gość gość
Wątpię aby większość 20 latek była mezatkami (czyli zajetymi). A takie które mają chłopaków czekają aż znajdzie się ktoś lepszy , i wtedy ponjawiam się ja.:)) Poważnie, większość dziewczyn jakie miałem w wieku lat 20 paru odbilem innym ;)

Gość gość
bo studentki mimo tego ze maja chlopaka to chca sie seksic z przystojniakami, pozadania nie oszukasz, jesli spodoba sie jej chlopak to nie ma innej opcji jak sex z nim

Gość gość
a czy znacie dobry sposób jak namówić studentki aby mi sprzedała swoje siku ,do wypicia? Bo ja lubie sobie wypić

Gość gość
Mam pełne szambo sikają tam trzy kobiety i ja daj namiary mam tego z 17 ton jest prawie pełne zapas do końca życia ,idioto.

Gość gość
aaaaaaaaaaa

Gość gość
A ja chce tylko świeże siki,bez g.wienka. To nie może być szambo, tylko świeże siusiu w czystym pojemniku, bo jak wiadomo mocz jest substancją spożywczą tak samo jak piwo więc i naczynie musi być regularnie wymyte po to aby można było wypić. Trzy kobiety to super i chętnie będę od was pił.

Gość gość
Nie ma wolnych, a nawet jak są nigdy tego nie sprawdzisz i wyjdziesz na głupka ,bo dowiesz się po czasie

Gość gość1123
wolnych atrakcyjnych jest malo, jednak duzo zwiazkow zawartych 4-5 lat temu sie konczy i laska oglada sie za innymi...z taka nawet latwiej wszystko idzie niz z wolna

Gość gaga
Dnia ‎01‎.‎07‎.‎2018 o 21:38, Gość gość napisał:

Nie ma wolnych, a nawet jak są nigdy tego nie sprawdzisz i wyjdziesz na głupka

Jak nie ma? Są. Mniej więcej tyle ilu facetów, ale zazwyczaj te mniej atrakcyjne, zmanierowane bądź dziwne. Z drugiej strony konkurencja wśród facetow też mniejsza. Koledzy w moim wieku a mam 28lvl to już prawie same zakolaki z brzuchem piwnym. Na ich tle się wybijam.