Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta potrafi zagrać zakochanie?

Polecane posty

Gość gość

Udawać że jest zakochana? Że się wstydzi, czerwieni i traci głos i jasne myślenie gdy go widzi? Czy dziewczyna byłaby do tego zdolna?

Gość gość
Raczej nie. Po co miałaby udawać.

Gość gość
Po co udawac

Gość gość
Zagrać zaczerwienienie (chyba, że na chwilę znika w łazience i wysmaruje się różem do makijażu) to sztuka.

Gość marawstala
To ze sie czerwieni i jest nieśmiała nie znaczy jeszcze ze jest zakochana : )

Oczywiście, że tak. Pytanie - po co miałaby to robić? (odnośnie czerwienienia się na zawołanie, to mnie się udaje na samą myśl w kontekście sytuacji stresującej, bądź erotycznej ;p pewnie nie tylko ja tak mam, więc...)

Gość gość
Oj potrafi , przejechałem się dość mocno , spojrzenia , rozmowy, a to była tylko gra

Gość gość
jesli moze cos zyskac to baba nie tylko bedzie potrafila perfekcyjnie udawac uczucia, bedzie w stanie nawet usprawiedliwic wlasna prostytucje i wyczyscic sobie sumienie.

Gość gość
00-05 ależ to prawdziwe

Gość NÓW_ZNÓW
Nie, takie emocje mogą być ze stresu ale ze stresu, gdy jest się wściekłą na osobę do której coś się czuje jak najbardziej też.

Gość gość
Tak ja nie raz udawalam. to nie jest trudne a po co ? bo potrzebowalam od tych facetow zazwyczaj wtykow

Gość gość
Jeśli chodzi o konkretną osobe to sam ją znasz lepiej niż my, bo nawet nie wiemy o kogo chodzi.

Gość gość
Też tak myślałem. Trafiłem na oskarową aktorkę.

Gość gość
A ona na cwaniaka i manipulanta

Gość gość
A błyszczące oczy też można udać? Wiecie, te maślane oczka

Gość gość
a po co miałaby udawać?

Gość gośćSYLWIA suchy
00.21 to podłe nie uważasz?

Gość gość
No czerwienienia się na widok osoby, która jest dla Ciebie znacząca raczej nie da się zrobić na zawołanie, bo jest to reakcja organizmu, której nie sposób kontrolować.

Gość gość
00.57 mało widziałas

Gość gośćSYLWIA suchy
Nie mów mi że potrafisz się zaczerwienić na zawołanie?

Gość gość
Ja nie. Ale mam koleżankę co umie, potrafi też na zawołanie się rozpłakać

Gość gość
Skąd to pytanie?

Gość gość
gośćSYLWIA suchy dziś 00.21 to podłe nie uważasz? x To ja od posta 00;21 ,juz 1;01 to nie moj post. Co do reakcji fizjologicznych to tak,wszystko da sie wywolac. Akurat oczy mam swiecace od zawsze.W ogole mam bardzo jasne bialka i ciemne oczy dlatego jest kontrast i ten tzw blysk.W dziecinstwie chorowalam na oczy i do dzis mam przez prawie caly czas powiekszone zrenice,jedynie pod wplywem ostrego swiatla skurczaja sie na 10 sekund a potem wracaja do normy. Wypieki mam caly czas na policzkach,pekajace naczynka, zarozowione policzki-taka uroda. Ale kiedys gralam w szkolnych przedstawieniach ,potrafie na zawolanie wywolac placz, smiech szczery, zlosliwy,figlarny i inne.Na zawolanie dostane nudnosci, wypiekow i roznych innych reakcji - po prostu przywoluje wspomnienia, wyobrazam sobie cos, a ze cwicze medytacje i kontroluje umysl to nie rozpraszam sie tylko od razu osiagam cel.I jestem naprawde wiarygodna.Od jakiegos czasu wgl jestem zmuszona traktowac zycie jak zabawe, gram CODZIENNIE. Ludzie moga mnie przejrzec tylko wtedy gdy sama tego chce-dobrze wiem co robic,znam sie na psychice ludzkiej itd.psychopatka?watpiee...jestem bardzo uczuciowa ale umiem na chwile zamrozic uczucia znaczy kontrolowa

Gość gośćSYLWIA suchy
2.15 Ty nie jesteś normalna,sorry ale tak uważam.W życiu trzeba być autentycznym i uczciwym pamiętaj o tym.

Gość gość
Oj,nie zawsze mozna byc uczciwym bo mozna sobie tym zaszkodzic.Trzeba byc elastycznym i przewidywac co moze sie stac.W celu zwyklej ochrony siebie. Zycie mamy jedno,pamietaj, nie badz cierpietnica.

Gość gość
Jedna osoba będzie zdolna udawać, inna nie. Sam musisz ocenić zachowanie tej kobiety. Kiedy człowiek się zakocha pewnych rzeczy nie jest w stanie kontrolować, bo jest to reakcja organizmu. Oczy dużo mówią o człowieku. Co z tego, że będzie "zakochana", kiedy jej oczy będą chłodne. Zastanów się czy ona w tej relacji dawała coś od siebie czy tylko brała udając zakochanie, jak podpowiadają inni.

Gość gość
Aktorki potrafią zagrać każde oczy. Wszystko można udać.

Gość gość
Współczuję myślenia. Ciężko musi się żyć podejrzewając, że każdy człowiek gra.