Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubaska40

Odchudzanie od 02.07.2018

Polecane posty

Gość Grubaska40

Witam wszystkich. Od dziś jestem na urlopie i postanowiłam zacząć się odchudzać. Próbowałam już kilka razy się odchudzić ale z różnym skutkiem. Najwięcej schudłam na diecie dukana jakieś 5 lat temu bo ok. 20kg. Niestety nie chciało mi się przechodzić ostatnich dwóch faz no i wszystko wróciło z nawiązką. Teraz ważę 94 kg przy wzroście 165 cm

Gość gość
Czesc ja jestem na poscie dr Ewy Dąbrowskiej. Jutro zacznę 5 tydzień. Czuje się niesamowicie dobrze i schudłam 11 kg. Może poczytaj o tym?

Gość Grubaska40
Planuję jeść produkty niskokaloryczne. Posiłki jeść regularnie co 3godz ostatni ok godziny 19.00. Chciałbym zrezygnować z pieczywa i ograniczyć węglowodany pić dużo wody. Zwiększyć spożycie produktów białkowych. Nie lubię ćwiczyć i nie bardzo mogę bo mam chory kręgosłup i biodra ale postaram się spacerować więcej lub jeździć rowerem. Jeszcze nie wiem jak się pozbierać ale muszę to zrobić dla zdrowia, ostatnio wyniki badań pokazały za wysoki cholesterol i cukier, no i ten kręgosłup. Może znajdzie się ktoś kto zechce ze mną od dziś zacząć się odchudzać, razem raźniej.

Gość Grubaska40
Oczywiście poczytam inne fora i chętnie posłucham waszych rad

Gość gość Katarzyna X
Moim zdaniem Slimunox to jeden z najlepszych obecnie środków wspomagających odchudzanie. 3 miesiące i nie mam ani grama nadwagi.W sumie to zainspirowała mnie jedna dziewczyna prowadfząca bloga o odchudzaniu

Gość gośćPati
Cześć, Ja też muszę schudnąć. Czy jest ktoś może z Lublina?

Gość gość Agnieszka B
W moim przypadku, a odchudzałam sie trzy miesiące, to bardzo skutecznym środkiem na pozbycie się nadwagi okazało się zastosowanie Slimunox

Gość gość
Najwyżej oceniany naturalny produkt odchudzający, zawierający wyciąg z zielonego jęczmienia. Niezwykle mocny spalacz tłuszczu, który dodatkowo zapewnia uczucie sytości i korzystnie wpływa na wygląd skóry, włosów i paznokci. Zapraszam do lektury usmiech.gifhttp://nplink.net/c6mituzr