Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki styl ubierania podoba wam się u faceta a co wam się nie podoba

Polecane posty

Gość gość

Jeśli chodzi o styl ubierania i faceta to: Koszule zarówno jednobarwne, w kratę wyglądają spoko T-shirty obojętnie jakiego koloru, ale ważne żeby nie były obcisłe czy zbyt luźne Koszulka na ramiączkach tylko raczej na siłownię bądź koło domu Bluza ( u nastolatka ok), młodego mężczyzny (25-35), dojrzałego( 35-40) raczej sweter, bluza tylko do ćwiczeń, koło domu Jeansy kolor obojętny mi, oby nie mialy aplikacji przeróżnych, dziur zbyt duzych, zbyt wielkich przetarc- maja nie wygladac jak znoszone bardzo, byle nie rurki skinny, troszkę szersze spodnie, tzn Slim bądź straight zarówno i nastolatków, młodych panów, bądź takich w średnim wieku, materiałowe ok Nie przypadają mi do gustu spodnie z obniżonym krokiem Dresy na codzień mi nie odpowiadają chyba, że na siłownię, koło domu Buty, półbuty do pracy, w sytuacjach formalnych, adidasy u nastolatków są spoko, młodzi panowie raczej powinny nosić je na siłownię, koło domu, nie lubię białych adidasow ( szybko się brudza, zolkna) Pasek w spodniach pasuje Koszula w spodniach tylko w sytuacjach formalnych, na codzień nie( tak samo T shirt) Nie odpowiadają mi rybaczki, spodnie 3/4, szorty zbyt krotkie takie jak dla dziewczyny tylko wg mnie facet powinien nosić spodenki tuż przed kolano nie toleruje sandalow, japonek, klapkow ( ze skarpetkach również) Skarpety czarne na codzień i do garnituru, skarpety białe tylko i wyłącznie na codzień, w sytuacjach formalnych nie

Gość gość
Jak dla mnie facet powinien być ubrany formalnie. W dopasowany garnitur, z fajną koszulą. Niekoniecznie w krawacie na co dzień, ale krawat jest na plus. W domu ciemne jeansy albo materiałowe spodnie i koszulka, dopasowana. Nie lubię worów. Adidasy i dresy tylko na siłownię/do biegania. Tak jak białe skarpetki. Lubię klasycznie ubranych facetów.

Gość gość
Cokolwiek byle nie dres i nir w jasnych kolorach

Gość gość
A i tak lecice na jakis blokersow albo dyrektorow w bmw

Gość gość
Nie lubię BMW. Wolę Jaguary.

Nieważne. Znaczy styl jest dla mnie ważny, ponieważ jak mężczyzna ubiera się nie tak jak wg mnie powinien, to mnie w ogóle nie interesuje, choćby był ideałem z urody. Gust jest dla mnie ważny tylko nie chce mi się pisać. Po co? Przecież to żadna ankieta.