Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodszy facet czy to ma sens

Polecane posty

Gość gość

8 lat roznicy sa tu osoby w takich zwiazkach? podzielcie sie doswiadczeniem

Według mnie nie ma sensu. Mam znajomego, który był w takim związku i na początek wszystko pięknie, aż nagle pojawiła się młodsza... Drugi znajomy, typowy k*rwiarz, podbija do starszych, by się dowartościować, a na boku też sypia z młodszymi. Facetom nie należy ufać w tym względzie, większość jest jak zwierzęta, lecą instynktownie. Jak chcesz się pobawić, Autorko, to jak najbardziej, ale jeśli się zaangażujesz to miej świadomość, że możesz potem cierpieć.

Gość gość
dzieki za komentarz :) no wlasnie narazie to jemu bardziej zalezy, a ja wiem, ze nie jestem zdolna prowadzic zwiazku tylko dla zabawy, przywiazuje sie

Gość gość
Kazdy sie przywiazuje, zwłaszcza te osoby ktorym doskwiera samotnośc. Czy to ma sens, to zależy od was

Gość gość
wlasnie i nie wiem, dlaczego akurat on, nie narzekam na brak zainteresowania, ale on mnie porwał, taka swiezoscia, sponaticznoscia i szczeroscia, nie probowal zaciagnac do lozka

Gość gość
nie ma sensu

Gość gość
Zawsze jest sens gdy jest miłość.

Gość gość
Up

Gość gość
Idź do swojej wdowy gnomie, bo znowu bedzie szukać w necie chętnego by ją " przez kilka godzin pieprzyl", a moze wciaz ja boli międzynoże po ostatnim twoim pobycie? A twój język? Bo brzęczydlo jako mechaniczne nie odczuwa bólu;)

Gość gość
Mężczyźni z reguły wybierają młodsze od siebie partnerki. Są jednak wyjątki. Mój znajomy zerwał z dziewczyną młodszą od niego dla kobiety o 8 lat starszej. Inny mój znajomy ma żonę o 6 lat starszą. Ja osobiście zawsze wolałem młodsze, choćby o jeden rok. Moja żona jest młodsza ode mnie o 3 lata.

Gość gość
A mnie starsze bardziej kręcą, inteligencja, intelekt bardziej jest pociągający niz kilka lat mlodsze ciało

Gość gość
Samica samicy nierówna lepsza piękna 33 mając 25 niż paskudna 20.

Gość gość
ciekawe jaką miał relacje z matką, badania dowodzą, że jak leci na tyle starszą kobietę to w dzieciństwie musiał przeżyć dyskomfort z tym związany, a może chce zostać prezydentem republiki :) autorko jesteś res publica ? :D

Gość gość
Ja też mam taki dulemat z tym, że aż 11 lat różnicy.

Gość gość
Czy 11 lat to az tak duza roznica gdy facet wyglada powaznie a kobieta mlodo?

Gość gość
11 lat to przepaść.

gość dziś Ale co z tego, jak się wygląda, biologia jest biologią. Według mnie bez sensu jest przykładać różnicę wiekową do miary standardów społecznych, wystarczy mieć świadomość i liczyć się z prawdopodobnymi konsekwencjami tego rodzaju związków... dbać nie tyle o opinię otoczenia, ale o własne dobro i stabilność.

Gość gość
nie ma sensu ale nie przez wiek tylko dlatego ze zadajesz takie glupie pytania- gdyby byla milosc miedzy wami to bys nie pytala sie anonimowych osob czy to ma sens

Gość gość
Jakaś chłopczyna szuka drugiej mamy.

Gość gość
Rozumiem ze biologia pozwala zeby facet byl 15 lat starszy?

Gość gość
Ano pozwala, bo największą zaletą kobiet jest młodość i uroda.

Gość gość
gość dziś Ja też mam taki dulemat z tym, że aż 11 lat różnicy. gość dziś Czy 11 lat to az tak duza roznica gdy facet wyglada powaznie a kobieta mlodo? gość dziś 11 lat to przepaść. X Nie chce was martwic, ale jestem w takim zwiazku od 4 lat, nawet dzieci mamy :P i moja ciotka również, ale ona od 15 lat

Gość gość
bardzo ważny jest wzajemne traktowanie siebie nawzajem i szacunek

Gość gość
Stare baby są coraz bardziej zboczone.

Gość gość
Twoja wdowa jest wyjatkiem:p

Gość gość
ma sens www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM&t=22s

Gość gość
15:15 aj em not spik inglisz :))

Gość gość
Oglądałam dokument o miłości i ślubie kobiety o średnim wzroście i karła 2x od niej mniejszego, a wy dziwaczycie o różnicy wieku? Miłość nie wybiera, rozpadają się małżeństwa na pierwszy rzut oka idealne, wiek, kasa, seks pasują a rozpadają się. Nie ma co odbierać sobie szansę na szczęście z jakichś prozaicznych powodów, ci dla których są ważne niech nie wchodzą w takie związki a szukają idealnych opcji wg nich.

Gość gość
Z boku widziane jeszcze ujdzie, aczkolwiek ja bym sie nie pisala.Mam meza mlodszego o rok i czuje sie przy nim staro i brzydko, co absolutnie nie znaczy ze zaluje, tylko mowie ze i niewiele wiecej czasem uwiera, a co dopiero 8x tyle, a juz 20 to przekreslone z gory

Gość gość
Przy starszym tez tak byś się czuła, bo tak sobie postrzegasz i nie lubisz siebie. Ja zawsze bede młoda i niebrzydka, nie powiem ze ładna, ale nie brzydka:), czasami ładna, ale zawsże interesująca i charyzmatyczna:)