Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoras meza alkoholika a jest z nim i tak szczesliwa?

Polecane posty

Gość gość

taki ktory pracuje, nie zaniedbuje swoich obowiazkow, nie jest agresywny ale codzienie musi wypic te kilka piw

Gość gość
jasne, to pełnia szczęścia, taki wiecznie napruty facet

Gość gość
Tak Ja, mój co dzień pije po 3 piwa, ale dopiero po 20 jak dzieci spia

Gość gość
gość dziś nie przeszkadza ci to?

Gość gość
Moj tez pije kilka razy w tygodniu.Nie jestem z tego zadowolona ale ojcem jest dobrym

Gość gość
niektórym desperatkom jak widać nic nie przeszkadza

Gość gość
tak, ja mam. Dobrze zarabia wiec z nim jestem ale jakby kasy nie przynosil to od razu won! Ja żądzę ;) :D

Gość gość
Moj tez pije kilka razy w tygodniu.Nie jestem z tego zadowolona ale ojcem jest dobrym xxxx a co w nim jest dobrego, to że bełkoce, smierdzi alko, jakie dobre wzorce przekazuje dzieciom?

Gość gość
tak, ja mam. Dobrze zarabia wiec z nim jestem ale jakby kasy nie przynosil to od razu won! Ja żądzę oczko.gifsmiech.gif xxx rządzi alko- przez rz, nie ż. I na serio dla kasy godzisz się na pijaka, no to brawo

Gość gość
Oszukujecie sie dziewczyny.

Gość ja z 14 53
lepszy taki niż niepijacy i przynoszący do domu grosze :D taki zyciowy nieudacznik. I co by mi było z tego ze nie pije jak kase musiałabym ja zarabiać.

Gość gość
nie tylko dla kasy. Kocham go :)

taki ktory pracuje, nie zaniedbuje swoich obowiazkow, nie jest agresywny ale codzienie musi wypic te kilka piw x scharakteryzowałaś większość Polaków:-p to dobre chłopaki, ale trzeba sobie dać w palnik po robocie

Gość gość
15,05 od faceta co pije gorszy jest już tylko niepracujący... :D

Gość gość
lepszy taki niż niepijacy i przynoszący do domu grosze smiech.gif taki zyciowy nieudacznik. I co by mi było z tego ze nie pije jak kase musiałabym ja zarabiać. xxxx na zarabiającego i trzeźwego jesteś za kiepska?

Gość gość
15,13 może :D

Gość gość
jak można kochać alkoholika? przecież to odpad z wyciętymi uczuciami wyższymi, zawsze, bo alkohol tak robi z mózgiem

Gość gość
ja z 14 53 dziś lepszy taki niż niepijacy i przynoszący do domu grosze smiech.gif taki zyciowy nieudacznik. I co by mi było z tego ze nie pije jak kase musiałabym ja zarabiać. x Co z tego, że ten twój zarabia, jak połowę przepije?

Gość gość
zarabia tyle , ze nawet ta polowa tj więcej niż ty zarobisz :)

Gość gość
wygodnie mi z nim :) a poza tym nie pije niewiadomo ile. No i ma mase innych zalet. Wiadomo, ze alko jest wada i to duza ale potrafi mi to zrekompensować. Jako maz i ojciec jest super. Powtaqrzam, ze wole takiego niż faceta który jest niezaradny życiowo, nie pracuje i uwiesza się na swojej zonie. :( To jest dopiero choooojnia.

Gość gość
Jako maz i ojciec jest super. xxx na pewno:D

Gość gość
tym bardziej, zę nieleczony alkoholizm postepuje i kiedys może nie być już tak miło i fajnie finansowo. Te parę groszy dalej dzieciom osłodzi widok tatusia leżącego we własnych szczynach?

Gość gość
jakich tam znowu szczynach :D maz pije codziennie 2-3 piwa To nie jest dużo. A dzieci go uwielbiają.

Gość gość
15:19 I pewnie. Jak się porownasz do gorszych to on nie będzie taki zły. Pijący i zarabiający będzie lepszy od nie zarabiajacego wystarczająco. Ale ten ostatni będzie lepszy od alkoholika awanturnika. Ale awanturnik będzie lepszy od takiego co potrafi uderzyć. A ten co potrafi uderzyć będzie lepszy od tego który potrafi skatowac żonę i dzieci do krwi itd 15:19 porównaj się do takiego który zarabia dużo, jest odpowiedzialny i kochający i trzezwy ,to słabo wyjdzie ten twój przy takim porównaniu. Jak się będziecie porównywać do gorszych, to zawsze będziecie mieć gowno.

Gość gość
gość dziś [15:14 czemu tak myslisz? alkoholizm jak to niektorzy twierdza choroba wrazliwosci

Gość gość
jakich tam znowu szczynach smiech.gif maz pije codziennie 2-3 piwa To nie jest dużo. A dzieci go uwielbiają. xxxx serio myslisz, ze alkoholicy zaczynaja od picia wiadrami, a nie takich piwek ?

Gość gość
gość dziś [15:14 czemu tak myslisz? alkoholizm jak to niektorzy twierdza choroba wrazliwosci xxx znam ta teorię, ale szybko sprowadza uzaleznionego do pozycji śmiecia. Aod pewnego momentu przyczyna jest niewazna, liczy sie za to efekt

Gość gość
Niektóre z was chyba nie za bardzo znają pojęcie "alkoholik". Kogoś kto wypija kilka piw w tygodniu nie można nazwać alkoholikiem. Te które żyły lub żyją z alkoholikiem z całą pewnością dostrzegą różnicę. Z alkoholikiem z całą pewnością nie można być szczęśliwą, pomimo nawet największej miłości.

Gość Host
Pewnie z 50% tutaj obecnych, jako dzieci w takich rodzinach wychowane, to teraz muszą tak samo. Bo co to za mąż który nie wyzywa,nie bije,nie chla, skoro ojciec tak robił?

Gość gość
2-3 piwa, czyli jest ciągle na lekkim rauszu? Rozumiem piwo raz na jakiś czas, ale żeby codziennie 2 czy 3 butelki?